Zlín – Litvínov 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 0:1 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Chomutov – Mountfield HK 3:4 (po pr.) | Olomouc – Třinec 3:6 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:6 (0:3, 2:3, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 30.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:21 David ŠKŮREK - 3:6
     
    51:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci využívají přesilovou hru a o snížení skóre na rozdíl tří branek se přesnou ranou od modré stará DAVID ŠKŮREK. Asistence: František Skladaný.
    33:55 Ethan WEREK - 2:6
     
    33:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po klidnější pasáži hry je tady další třinecká branka! Střelu od modré šikovně tečoval Kanaďan ETHAN WEREK, a Lukáš byl proti jeho sáhnutí do střely bezmocný. Asistence: Erik Hrňa a Lukáš Krajíček.
    27:00 Zbyněk IRGL - 2:5
     
    27:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nejproduktivnější muž olomoucké sestavy přidává druhý domácí gól! ZBYNĚK IRGL pláchl obraně Třince a v souboji jeden na jednoho překonal Hrubce střelou mezi betony!
    25:17 Roberts BUKARTS - 1:5
     
    25:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí přidávají pátý gól do olomoucké sítě! Celá situace vznikla v hloubi obranného pásma Ocelářů, kde se hosté zmocnili puku – přehráli obranu domácích v situaci 3 na 2 a na modré čáře si dokázali rychle prohodit kotouč. Ten nakonec do branky po střele z kruhu dostal ROBERTS BUKARTS. Pro domácího brankáře se jednalo o dost nešťastný gól neboť si puk po vlastním zákroku srazil do sítě ramenem. Asistence: Tomáš Marcinko a Martin Růžička.
    21:30 David CIENCIALA - 1:4
     
    21:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš – to se teď bohužel pro domácí vyplnilo a DAVID CIENCIALA střelou přes hráče zvyšuje na 4:1 z pohledu hostí! Asistence: Guntis Galvinš, David Musil.
    20:22 Jan KNOTEK - 1:3
     
    20:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci snižují na rozdíl dvou brankek! Ve vlastním oslabení ujel po straně JAN KNOTEK a z prostoru levého kruhu, střelou k tyči nedal brankáři hostí šanci! Stav utkání 1:3.
    12:42 Lukáš KRAJÍČEK - 0:3
     
    12:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je to o tři branky! Oceláři bleskově využívají přesilovou hru! Na konci celé kombinace byl mezi kruhy dobře postavený LUKÁŠ KRAJÍČEK, který z první prostřelil Konráda! Asistence: Martin Růžička a Roberts Bukarts.
    09:20 Martin GERNÁT - 0:2
     
    09:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ujímá už dvoubrankového vedení! K puku se po tvrdé střele Ethana Wereka dostal MARTIN GERNÁT – sjel si do prostoru mezi kruhy a propálil Konráda k pravé tyčce! Asistence: Ethan Werek, Lukáš Krajíček
    05:12 Vladimír SVAČINA - 0:1
     
    05:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale hosté ujímají vedení! Slezané přehráli obranu Hanáků a na konci celé kombinace byl VLADIMÍR SVAČINA, který z mezikruží nedal brankáři domácích žádnou šanci a poslal puk do horní části branky! Asistence: Martin Adamský a Milan Doudera.
    Marken.cz

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 21. J. Knotek, 27. Irgl, 52. Škůrek (Skladaný) – 6. Svačina (Adamský, M. Doudera), 10. Gernát (Dravecký), 13. Krajíček (Martin Růžička, Roberts Bukarts), 22. Cienciala (Galvinš, D. Musil), 26. Roberts Bukarts (Marcinko, Martin Růžička), 34. Werek (Hrňa, Krajíček)


    HC Olomouc: Konrád (13. Lukáš) – Ondrušek, J. Galvas, Jaroměřský, Škůrek, Švrček, Staněk, Dujsík – Irgl, Kolouch, Burian – Jergl, J. Knotek, Holec – Ostřížek, Nahodil, Strapáč – Skladaný, Mráz, Laš.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kváča) – Krajíček, Gernát, D. Musil, Galvinš, Roth, M. Doudera, Adámek – Martin Růžička, Marcinko, Roberts Bukarts – Svačina, Polanský, Adamský – Hrňa, Werek, Dravecký – O. Kovařčík, Cienciala, Chmielewski.

    Rozhodčí: Hejduk, Veselý – Bryška, Hlavatý,
    ocianews.com