Znojmo – Moser Medical Graz 99ers 0:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
Moser Medical Graz 99ers
Úterý 30.10.2018, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Graz právě vstřelil branku!
    Ještě jedna branka ve znojemské síti, poté co si MATT GARBOWSKY sjel s pukem na holi na vrchol kruhu a přesným švihem s tečí břevna skóruje. Asistence: Robin Weihager, Dwight King.
     
    58:11
    Němec se při forčekingu provinil držením, v samotném závěru přesilovka Grazu.
     
    56:28
    Mrázek se na pravém křídle zbavil protihráče, našel před brankou Kaluse, jeho teč ale míří těsně mimo branku.
     
    50:53
    Graz právě vstřelil branku!
    Krásná branka hostů na jeden dotek, kteří zřejmě definitivně rozhodují o svém vítězství. Oleksuk našel na brankové čáře Oberkoflera, ten poslal z první puk na volného ROBINA WEIHAGERA, který nekompromisní ranou pod břevno nedal Lassilovi šanci. Asistence: Daniel Oberkofler, Travis Oleksuk.
     
    49:13
    Mrázek chtěl prodloužit rozehrávku do středního pásma, ale vyhodil přitom puk do hlediště. Přesilovka Grazu.
     
    45:32
    Graz právě vstřelil branku!
    Jenže udeřilo na druhé straně. ZINTIS ZUSEVICS se prosadil krásnou individuální akcí, kdy se prokličkoval mezi dvěma protihráči, dostal se před brankáře, toho si položil a bekhendem zavěsil nad Lassilou do sítě. Asistence: Kevin Moderer, Dwight King.
     
    37:23
    Na druhé straně se sám před brankáře dostal Setzinger, zkusil bekhendový blafák, ale Lassila výborně rukou vyráží nad břevno.
     
    35:25
    Oberkofler vyhodil puk mimo hřiště a Znojmo čeká přesilovka.
     
    35:23
    Největší šance Znojma v zápase! Kalus nabil Mrázkovi, ten z levého křídla trefuje přesouvajícího se Rahma. Následně měl dobrou možnost ještě Stretch, ale mířil nepřesně.
     
    32:02
    Kapitán Grazu Oliver Setzinger dostal puk na vrchol kruhu, napřáhl a tvrdým příklepem orazítkoval břevno za Lassilovými zády.
     
    24:36
    Domácí jdou opět do tří, poté co Tejnor sevřel kotouč a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    24:00
    Guman byl stažen v rodícím se brejku, ale k ledu šel až příliš snadno, a to rozhodčím neuniklo. Dostává tak dvě minuty za nafilmovaný pád, spolu s ním Kirchschläger za nedovolené bránění.
     
    21:52
    Lassila nejprve fantasticky roztažený na brankové čáře vychytal zblízka Ograjenšeka, následně Hlava vracející se z trestné lavice na druhé straně tvrdou střelou málem nachytal Rahma, kterému puk vypadl těsně mimo. Orli jsou ve čtyřech.
     
    21:32
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Lassila – 2 min., držení hole). Trest odpyká Luciani.
     
    21:32
    Zajímavá situace. Caito najel do brankoviště, bránil ve hře Lassilovi, ten následně chytl pod rukavicí Caitovu hůl. To neuniklo pozornosti rozhodčích a domácí jdou do tří.
     
    19:49
    V souboji u mantinelu ještě fauloval Hlava a inkasuje dvě minuty za držení.
     
    19:41
    Druhá formace Grazu měla na holích zvýšení. Kainz se nejprve obtočil kolem branky, následně jej našla přihrávka od levého mantinelu a střílel do odkryté branky, ovšem minul ji!
     
    17:28
    Až nyní Znojmo přešlo do útočného pásma a hned z toho byla nebezpečná situace. Matuš opět vybojoval puk, předložil Lattnerovi, jeho pokus vyrazil Rahm betony a Luciani neměl daleko k dorážce do odkryté klece, obrana hostí ale byla u puku přeci jen dřív.
     
    13:14
    Braes u mantinelu zasáhl soupeře vysokou holí, dostává dvě minuty a tlak hostů bude pokračovat v přesilové hře.
     
    08:20
    Přesilovka hostí netrvala dlouho, Caito stáhl unikajícího znojemského hráče a bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    08:14
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stehlík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    06:34
    Graz právě vstřelil branku!
    Vyústění převahy hostů v úvodu utkání je tady. V jednom z protiútoků se hosté dostali do přečíslení tři na dva, Caito nabil doleva na kruh DANIELU OBERKOFLEROVI a jeho nekompromisní příklep zaplul do sítě za přesouvajícího se Lassilu. Asistence: Matthew Caito, Robin Jakobsson.
     
    05:29
    Grafenthin z jedné takové situace těžil, zůstal sám před brankářem, ale zblízka nedokázal překonat pozorného Lassilu.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 7. Oberkofler (Caito, Jakobsson), 46. Zusevics (Moderer, King), 51. Weihager (Oberkofler, Oleksuk), 59. Grabowsky (Weihager, King)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Tejnor, Parkkonen, Novák, Stehlík, Lattner, Sedlák, Šnajnar – Kalus, Stretch, Mrázek – Špaček, Matuš, Luciani – Hlava, Bartoš, Němec – Guman, Braes, Bulín.
    Moser Medical Graz 99ers: Rahm (Höneckl) – Setzinger, Weihager, Jakobsson, Caito, Kirchschläger, Soritz, Egger, Natter – Hamilton, Yellow Horn, Loney – Kainz, Moderer, Grafenthin – King, Oleksuk, Zusevics – Oberkofler, Garbowsky, Ograjenšek.

    Rozhodčí: Babić, Smetana – Nemeth, Soos

    Diváci: 2004
    thejrc.org