Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:6 (kon.) | Carolina – Boston 2:3 (kon.)
Columbus – Detroit 3:5 (kon.) | Montreal – Dallas 1:4 (kon.) | Tampa – New Jersey 8:3 (kon.)
Nashville – Vegas 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:1 (kon.)
Anaheim – Philadelphia 2:3 (kon.) | San Jose – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:5 (0:3, 0:0, 3:2)
Detroit Red Wings
Středa 31.10.2018, 00:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Martin FRK (DET) 0+0, 0 střel, čas na ledě 7:50
    Lukáš Sedlák (DET) 0+0, 2 střely, čas na ledě 7:00 (02:50:38)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Dylan Larkin (DET) 2+1
    2. Tyler Bertuzzi (DET) 1+0
    3. Markus Hännikäinen (CBJ) 0+2
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 37:32.
    Zblokované střely – 8:18.
    Vyloučení – 4:10.
    Využití přesilovek 0/5 – 1/2.
    Vhazování – 33:34.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Detroitu, který si to ale pořádně zkomplikoval. Red Wings měli po dvou třetinách tříbrankový náskok, který ale soupeř ve třetí třetině smazal. Columbus dokonce nebyl blízko čtvrté branky, nicméně zakončující Sedlák netrefil prázdnou bránu, což zřejmě bylo klíčové. Ojedinělá akce Detroitu totiž skončila vedoucí brankou, což byla pro domácí pohroma, neboť nezbývalo moc času. Blue Jackets se v závěru utkání rozhodli hrát bez brankáře, nicméně soupeř přidal rozhodující trefu, díky které rozhodl o osudu tohoto zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Columbus to opět zkouší bez brankáře!
    59:17 Dylan LARKIN - 3:5
     
    59:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Zcela jistě je o vítězi tohoto zápasu rozhodnuto! Volného puku se ve vlastním obranném pásmu ujal DYLAN LARKIN, který bezpečně zamířil do opuštěné svatyně. Columbusu tak závěrečný nápor nevyšel, nyní se budou domácí pokoušet zkorigovat dvoubrankové manko.
    Bez asistence.
     
    58:55
    Domácí to zkouší v šesti!
     
    58:47
    Columbusu se nyní nic nedaří, naopak hosté hrají přesně tak, jak jim to vyhovuje. Bertuzzi navíc zavezl puk do útočného pásma, posléze se domácí dopustili icingu, což znemožnilo Bobrovskimu opuštění branky.
     
    57:57
    Do akce se zapojil také Panarin, který předával lépe postavenému Werenskimu. Nakonec přišla rána od prvně jmenovaného, puk ale skončil úplně vedle branky.
     
    57:25
    V posledních vteřinách sledujeme celou řadu přerušování. Tentokráte se hra nastěhuje do obranného pásma Detroitu, kde se již staví na vhazování Dubois, který je v dnešním utkání nesmírně aktivní.
    56:36 Tyler BERTUZZI - 3:4
     
    56:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět, Blue Jackets nemají na další vyrovnání už moc času! Detroit se konečně usadil v útočném pásmu, načež Cholowski obkroužil branku, aby následně hrací předmět předal TYLERU BERTUZZIMU, jehož bekhendové zakončení skončilo přesně pod břevnem, kam se Bobrovskij nedokázal natáhnout.
    Asistence: Dennis Cholowski, Mike Green.
     
    56:17
    Na druhé straně se Detroit v útočném pásmu moc dlouho neohřál, Rasmussen totiž na puk nedosáhl. Další zakončení si navíc přichystal Sedlák, kterého tentokráte vychytal Howard.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    55:33
    Jones předával puk podél mantinelu na Atkinsona, který ale nevymyslel nic kloudného. Posléze se to pokoušel napravit Dubois, jehož přihrávku před branku si málem do branky srazil Ericsson.
     
    54:20
    Howard si nyní nechtěl komplikovat život, sraženou ránu z hokejky Bjorkstranda raději ukryl do své lapačky. Po vhazování se do stoprocentní šance dostal Sedlák, který ale trestuhodně netrefil odkrytou branku.
     
    53:33
    Domácí Atkinson protečoval puk do útočného pásma, nicméně už předtím se jeho kolegové dostali mnohem dříve do třetiny. Logicky je z toho ofsajdové postavení první formace Blue Jackets.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 43. J. Anderson (Hännikäinen, R. Murray), 50. Nutivaara (Hännikäinen), 52. Dubois – 2. Rasmussen (Vanek, Nyquist), 10. D. Larkin (Helm), 14. Mantha (D. Larkin, Kronwall), 57. Bertuzzi (Cholowski, Green), 60. D. Larkin


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (14. Bobrovskij) – S. Jones, Werenski, Nutivaara, R. Murray, D. Savard, Harrington – Atkinson (A), Dubois, Panarin – J. Anderson, Jenner (A), N. Foligno (C) – Duclair, Wennberg, Bjorkstrand – Sedlák, Riley Nash, Hännikäinen.
    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Green, Cholowski, Ericsson (A), Daley, Kronwall, Jensen (A), Witkowski – Helm, D. Larkin, Mantha – Nyquist, J. de La Rose, Vanek (A) – Bertuzzi, Glendening, Abdelkader – Frk, Rasmussen.

    Rozhodčí: Furlatt, Syvret – Amell, Sericolo
    bahis siteleri