Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:6 (kon.) | Carolina – Boston 2:3 (kon.)
Columbus – Detroit 3:5 (kon.) | Montreal – Dallas 1:4 (kon.) | Tampa – New Jersey 8:3 (kon.)
Nashville – Vegas 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:1 (kon.)
Anaheim – Philadelphia 2:3 (kon.) | San Jose – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Tampa Bay Lightning
8:3 (2:2, 3:1, 3:0)
New Jersey Devils
Středa 31.10.2018, 00:40 • Amalie Arena, Tampa (kapacita 19 092 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou! (03:26:30)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 0 střel, čas na ledě 14:14
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brayden Point (TBL) 1+4
    2. Braydon Coburn (TBL) 2+0
    3. Nikita Kučerov (TBL) 2+1
     
    Tampa Bay se po návratu z dlouhého tripu představila poprvé před svými fanoušky a slaví výhru 8:3 nad New Jersey! Hosté již v šesté minutě vedli o dvě branky, ale domácí celek otočil a ve druhé třetině přidal další branky. Ve třetím dějství se pak Lightning prosadili opět třikrát a došli pro vysoké vítězství. Dvakrát se dnes prosadili obránce Braydon Coburn a snajpr Nikita Kučerov. Taylor Hall v dresu New Jersey zase bodoval poosmé v řadě.

    Střely na branku: 44:30
     
    Konec zápasu.
     
    59:01
    Jean-Sébastien Dea se snažil něco vymyslet na pravé straně. Přesně v moment, kdy začala poslední minuta utkání, které Tampa Bay vyhraje vysokým rozdílem.
     
    57:41
    Následně se u levého mantinelu parádně uvolnil Pavel Zacha, jenž před brankou našel Johanssona. Ten mohl alespoň snížit, ale zblízka neuspěl!
     
    56:33
    Závaru před brankou Lightning chtěl využít Kevin Rooney, jenž zakončoval z levého kruhu. Jeho rána se ale neujala a Vasilevskij dokázal zasáhnout!
     
    55:40
    Cory Schneider si nyní musel poradit s nahozením od modré čáry. Sezónní debutant ovšem zasáhl betony a jeho Devils jde do útočné třetiny.
     
    54:40
    Cory Schneider si následně připsal zákrok po kterém následuje komerční přestávka. Utkání se dohrává a hlavně hosté už nemají směrem do útoku moc pomyšlení.
     
    54:08
    Michail Sergačjov kličkoval na modré čáře, ale o kotouč nakonec přišel. Travis Zajac si najel do útoku a jen nahazoval za branku Tampy Bay.
     
    53:02
    Steven Stamkos se následně na pravém kruhu dostal ke střele, kterou Schneider vyrazil před sebe. Dorážka Kučerova se následně neujala díky dobré obraně Devils.
     
    52:00
    Už moc krásného hokeje nesledujeme. Spíše se dohrává a ani nevidíme moc přerušení. Oba celky sice hrají rychle, ale domácí se už snažit úplně nemusí.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:56
    Mathieu Joseph se dostával do pásma, ale rozhodčí pískají ofsajd. Hra je tedy vykázána do střední třetiny a pokračovat se bude vhazováním.
     
    50:03
    Domácí se nyní dostávali do přečíslení a celá akce byla zakončena přihrávkou k pravé tyčce, kde se ale nepovedlo zakončit Millerovi. Následně Schneider schoval kotouč v lapačce a přerušuje se.
     
    49:19
    Travis Zajac následně nezachytil nepřesnou přihrávku a od jeho bruslí se kotouč dostal na icing. Pokračovat se tak bude před brankou Coryho Schneidera.
     
    48:32
    Domácí v plném počtu.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Coburn (B. Point, Gourde), 14. Coburn (Paquette, Erne), 21. B. Point (Gourde, T. Johnson), 27. Kučerov (McDonagh, Stamkos), 29. Stamkos (Kučerov, B. Point), 44. T. Johnson (B. Point, McDonagh), 46. Kučerov (J. T. Miller, Stamkos), 46. McDonagh (B. Point, Gourde) – 2. Wood (Vatanen, Müller), 6. Zajac (Wood), 37. Palmieri (Hall, Butcher)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Koekkoek, Girardi, McDonagh, Strålman, Coburn, Sergačjov – J. T. Miller, Stamkos, Kučerov – Gourde, B. Point, T. Johnson – Killorn, Cirelli, Joseph – Erne, Paquette, Callahan.
    New Jersey Devils: Kinkaid (46. Schneider) – Müller, Vatanen, A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy – Hall, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zacha, Dea – Coleman, Zajac, Wood – Boyle, Rooney, Noesen.

    Rozhodčí: Hebert, Nicholson – Gibbs, Kovachik

    Diváci: 19 092
    thejrc.org