Pelhřimov – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | David Servis – Mor. Budějovice 3:6 (kon.) | Tábor – Žďár n/S 2:8 (kon.)
Kopřivnice – SHK Hodonín 5:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Orlová 4:1 (kon.) | Nový Jičín – Opava 4:2 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
3:6 (2:3, 0:2, 1:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Středa 31.10.2018, 18:00 • Hokejové centrum Pouzar • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté pravděpodobně definitivně rozhodují o osudu tohoto utkání! DAVID HORKÝ se dostal ke kotouči a z větší vzdálenosti jej neomylně poslal do odkryté svatyně. Bez asistence.
     
    47:24
    David Servis právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí hokejisté snižují na dvoubrankový rozdíl! Štěpán Hřebejk přihrál přesně ROMANU ŠULČÍKOVI, a ten se jako správný kapitán se svou střelou nezmýlil. Asistence: Štěpán Hřebejk, Tomáš Vak.
     
    38:35
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hostující celek si zapisuje již pátou branku a jde tedy do komfortního vedení. Ladislav Rytnauer našel na druhé straně útočného pásma PETRA KRUTIŠE, jenž z první rozvlnil síťku za Jekelovou svatyní. Asistence: Ladislav Rytnauer, David Horký.
     
    35:10
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se mohou radovat ze své čtvrté branky. Ta jim může přidat potřebný klid do hry. Před Klestilem nastala trma vrma, čehož dokázal využít ROMAN MIKEŠ, jenž docpal puk až za brankovou čáru. Asistence: Filip Matějka.
     
    18:08
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hostující celek si bere své vedení zpět! DANIEL KABELKA napřáhl na modré čáře a velmi svižnou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Petr Krutiš, Michal Kliment.
     
    15:22
    David Servis právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci se radují, jejich tým totiž srovnává stav utkání! TOMÁŠ VAK po přejetí útočné modré čáry také vypálil, a to naprosto přesně. Vacek se po jeho střele natahoval marně. Bez asistence.
     
    08:06
    David Servis právě vstřelil branku!
    I domácí hokejisté se mohou radovat z první střele branky! Jan Radoš vystřelil velmi dobře od modré čáry. Jeho pokus Vacek vyrazil jen před sebe, kde už stál pohotový ŠTĚPÁN HŘEBEJK, který dokázal kotouč za brankovou čáru dorazit. Asistence: Jan Radoš, Roman Šulčík.
     
    03:56
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    To je dobrý nástup žihadel do úvodního dějství a vůbec do celého zápasu! Po Horkého střele se kotouč odrazil k PETRU KRUTIŠOVI, jenž se dokázal prosadit bekhendovou dorážkou! Asistence: David Horký, Ladislav Rytnauer.
     
    03:09
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou jako první do vedení! Domácí obraně se nevyvedla rozehrávka, čehož využil LADISLAV RYTNAUER, který se dostal k puku a osamocen před Klestilovou brankou prostřelil. Asistence: David Horký.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 9. Hřebejk (Radoš, Šulčík), 16. Vak, 48. Šulčík (Hřebejk, Vak) – 4. Rytnauer (Horký), 4. Krutiš (Horký, Rytnauer), 19. Kabelka (Krutiš, Kliment), 36. Mikeš (Matějka), 39. Krutiš (Rytnauer, Horký), 59. Horký


    HC David Servis Č. Budějovice: Klestil (6. Marek) – Michal, Kubeš, Grauer, J.
    Kříž, Radoš, Škopek, L. Kříž – Rolínek, Bárta, Šulčík (C), Hřebejk, Ferebauer (A), Vak, Kronus, Bárta, Sumerauer

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Jekel (Vacek) – Trnka, Pelikán, Kadela, Peroutka (C), Kabelka, Kliment, Jurnečka – Matějka, Lupač, Juráň, Horký, Mikeš (A), Hačecký, Rytnauer (A), Caha, Bulín, Krutiš

    Rozhodčí: Šperl – Křivohlavý, Klouda
    ocianews.com