Pelhřimov – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | David Servis – Mor. Budějovice 3:6 (kon.) | Tábor – Žďár n/S 2:8 (kon.)
Kopřivnice – SHK Hodonín 5:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Orlová 4:1 (kon.) | Nový Jičín – Opava 4:2 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
3:6 (2:3, 0:2, 1:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Středa 31.10.2018, 18:00 • Hokejové centrum Pouzar • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je definitivně za námi! Žihadla dnes přeci jenom byla o něco lepším týmem, což potvrdila i gólově. Z jihu Čech si dnes Moravské Budějovice odváží plný bodový zisk za výhru o tři branky.

    Děkuji vám za pozornost, z tohoto utkání je to vše. (20:04:19)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Žihadla se zmocnila kotouče a již ví, že se v tomto utkání nic nestane. Kotouč jen odevzdávají do středního pásma. Zápas nám končí!
     
    58:55
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté pravděpodobně definitivně rozhodují o osudu tohoto utkání! DAVID HORKÝ se dostal ke kotouči a z větší vzdálenosti jej neomylně poslal do odkryté svatyně. Bez asistence.
     
    58:30
    Radek Rolínek udržel kotouč v útočném pásmu, čehož ale jeho spoluhráči využít nedokázali. Přesto ale drží kotouč na svých holích a již se opět štelují do útočného pásma.
     
    58:10
    Domácí střídačka si vzala oddychový čas. Tomáš Klestil již zůstává na střídačce svého týmu!
     
    58:00
    Z poslední třetiny zbývají odehrát pouhé dvě minutky. Uvidíme, zda se servismané svému soupeři ještě přiblíží a případně zápas zdramatizují.
     
    57:20
    Tomáš Hačecký vedl přečíslení dva na jednoho! Dobrou šanci se snažil proměnit přihrávkou na Davida Horkého. Jeho spoluhráč následně pálil z první, ovšem jen těsně zacílil nad horní tyčku!
     
    56:40
    Žihadla se pokusila o vyhození kotouče mimo obranné pásmo. Na modré čáře byl ale pohotový Kubeš, jenž tomu zabránil a puk obratem poslal za Jekelovu svatyni.
     
    56:14
    Jonáš Kronus měl pořádnou rychlost, čehož využil a vřítil se do pásma. Tam následně zkusil z křídla přihrávat mezi oba kruhy, kam si najížděl jeden ze spoluhráčů, který ovšem puk nezpracoval.
     
    55:33
    Štěpán Hřebejk nahodil kotouč do útočného pásma, kde se následně jeho tým dostal až ke střeleckému pokusu. S ním ale neměl Pavel Jekel větší obtíže, puk schoval na své výstroji.
     
    55:09
    Žihadla rychle přenesla hru do útočného pásma. Zde se jeden z jejich hráčů pokusil střílet z velkého úhlu, což Klestila nicméně nepřekvapilo. Domácí brankář ve stoje schoval kotouč u své tyčky přímo v lapačce.
     
    54:26
    Pavel Grauer neměl ke střele na modré čáře příliš prostoru, přesto zkusil zacílit. Jeho pokus z nápřahu ale mezi tři tyče neletěl, skončil jen na zadním mantinelu.
     
    53:22
    Roman Šulčík zkoušel završit kombinaci v útoku přihrávkou někam mezi oba kruhy. Tam bohužel pro něj ale nikdo ze spřízněných hráčů nebyl, a tak kotouč skončil na holích hostujícího týmu.
     
    52:44
    Konec poslední dvacetiminutovky se pomalu blíží a domácí tlak se tak začíná stupňovat. Servismané jsou nyní týmem, který se drží v útočném pásmu.
     
    51:53
    Servismané vybojovali kotouč do svého držení. Následně jim ale nevyšla rozehrávka z vlastní obranné třetiny, puk totiž končí až na zakázaném uvolnění.
     
    51:11
    Hosté už hrají v plném počtu, Lupač už pádí na střídačku svého týmu.
     
    50:21
    Na opačné straně se dostali žihadla v oslabení do šance! A nebyla to šance vůbec špatná! Přečíslení v poměru dva na jednoho ale Klestil, domácí brankář, stihl uhasit a šestou branku hostí nepřipustil!

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 9. Hřebejk (Radoš, Šulčík), 16. Vak, 48. Šulčík (Hřebejk, Vak) – 4. Rytnauer (Horký), 4. Krutiš (Horký, Rytnauer), 19. Kabelka (Krutiš, Kliment), 36. Mikeš (Matějka), 39. Krutiš (Rytnauer, Horký), 59. Horký


    HC David Servis Č. Budějovice: Klestil (6. Marek) – Michal, Kubeš, Grauer, J.
    Kříž, Radoš, Škopek, L. Kříž – Rolínek, Bárta, Šulčík (C), Hřebejk, Ferebauer (A), Vak, Kronus, Bárta, Sumerauer

    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Jekel (Vacek) – Trnka, Pelikán, Kadela, Peroutka (C), Kabelka, Kliment, Jurnečka – Matějka, Lupač, Juráň, Horký, Mikeš (A), Hačecký, Rytnauer (A), Caha, Bulín, Krutiš

    Rozhodčí: Šperl – Křivohlavý, Klouda
    bahis siteleri