Anderlecht – Lokeren 1:1 (kon.) | Waregem – Standard 3:1 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
1:1 (0:0)
Sporting Lokeren
Čtvrtek 01.11.2018, 14:30 • Constant Vanden Stockstadion, Brusel • Belgická liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:29:58)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:4.
     
    Je konec! Anderlecht nakonec na domácí půdě jen remizoval s Lokerenem 1:1. V prvním poločase jsme se branky nedočkali. Domácí Anderlecht v něm byl o něco aktivnější a vypracoval si dobré šance. Saelekaekers však krásnou střelou minul branku a Jevhen Makarenko pět minut před přestávkou pouze orazítkoval horní tyč! Po změně stran však po rohovém kopu otevřel skóre Olivier Deschacht. Po hodině hry však dokázal vyrovnat Dimata! Anderlecht se nadále tlačil do šancí, ale další si nevypracoval.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Kenneth Saief odcentroval do pokutového území, jenže nikdo v modrém se do zakončení nedostal. Obrana Lokerenu funguje skvěle.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Domácí se ze všech sil tlačí do útoku, jenže obrana Lokerenu hraje opravdu skvěle a nepouští soupeře do zakončení.
     
    89
    Jevhen Makarenko napřáhl zpoza hranice pokutového území, ale míč se mu svezl po vnějším nártu a ohrazil maximálně rohový praporek. Lokeren spěchat nebude.
     
    88
    Nany Landry Dimata se v pokutovém území tlačil za centrem z pravé strany hrací plochy. Místo míče trefil hlavou jen záda urostlého stopera.
     
    87
    Anderlecht se dral do pokutového území, jenže na jeho hranici fantastickým způsobem zasáhl obránce Filipovič, jež míč odkopl do bezpečí.
     
    86
    Střídání v týmu Sporting Lokeren: ze hřiště odchází Lukáš Mareček, přichází Mehdi Terki.
     
    85
    Zakaria Bakkali dostal přihrávku na levou stranu, ale ihned k němu přistoupil obránce, který mu míč špičkou kopačky ukopl do zámezí.
     
    84
    Lokeren po dlouhé době zahrával rohový kop. Centrovaný míč z kopačky Skúlasona přiletěl na malé vápno, kde zasáhl stoper Sebastiaan Bornauw.
     
    83
    Brankář domácího celku se nyní musel zapojit do rozehrávky Anderlechtu. Jeho nákop na pravou stranu však nikdo v modrém nezachytil.
     
    82
    Zakaria Bakkali si zpracoval další přihrávku na levou stranu, převzal míč hrudí a natáhl si jej do pokutového území. Jeh rána však postrádala přesnost.
     
    81
    Ari Skúlason se natahoval po přihrávce do pokutového území, jenže na míč dosáhl jen špičkou kopačky a ukopl si jej do zámezí.
     
    80
    Zakaria Bakkali sprintoval za prudkou přihrávkou na levou stranu, jenže míč na kluzkém trávníku nabral rychlost a prosvištěl do zámezí. Vhazovat bude Lokeren.
     
    79
    Další akci domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si tentokrát nepohlídal střídající Santini.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 61. Dimata – 53. Deschacht

    Karty:   28. Rassoul (LOK)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:4.
    RSC Anderlecht: Didillon – Lawrence (76. Santini), O. Vranješ, Bornauw – Saelemaekers, Makarenko, Kums, Saief – Gerkens, Dimata, Bakkali.
    Náhradníci: Boeckx – Sanneh, Musona, Santini, D. Appiah, Amuzu, Milić, Sowah Adjei.

    Sporting Lokeren: De Wolf – Deschacht, A. Skúlason, Tirpan, Filipović – Overmeire, de Ridder, Mareček (86. Terki), Mirić – Rassoul, Hupperts (69. Ben Harush).
    Náhradníci: Verhulst – Michel, Cevallos, Straetman, Terki, Ben Harush, Diaby, Saroka, Monsecour.
    thejrc.org