Barys – Čeljabinsk 3:4 (po pr.) | Ufa – Spartak Moskva 3:4 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 7:2 (kon.)
HC Slovan – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:3 (kon.) | Minsk – Kunlun 4:1 (kon.)
Riga – Jaroslavl 3:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
7:2 (3:1, 3:0, 1:1)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 01.11.2018, 17:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (19:35:57)
     
    Je dobojováno! Nižnij Novgorod potvrdil roli favorita a po zásluze bere všechny body. Domácí tým byl od samotného úvodu utkání aktivnějším celkem. Po čtvrté vstřelené brance Torpeda došlo ke změně v hostující brance, Furcha vystřídal Artamkin, který pak také třikrát inkasoval.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Do nejspíše poslední příležitosti v tomto utkání se dostal Kodola, který z mezikruží minul domácí branku, víc už se pravděpodobně nestane.
     
    58:53
    Hosté v plném počtu.
     
    57:59
    Na levé straně zůstal úplně volný Miele, který chtěl překvapit Artamkina střelou na bližší tyč. Hostující gólman byl pozorný!
     
    57:04
    Ostrá rána Baranceva od modré čáry. Artamkin měl odkrytý výhled, připsal si snadný zákrok, střela totiž směřovala doprostřed branky.
     
    56:53
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Zach Boychuk – 2 min., sekání).
     
    56:20
    Závar před hostující brankou, poté střelecký pokus Paršina. Ten byl zblokovaný, domácí hokejista tak hattrick v tuto chvíli nezaznamenal!
     
    55:29
    Hra se teď přelévá ze strany na stranu, zasahoval opět Artamkin, který kotouč vyrazil před sebe, u puku jsou v tuto chvíli hosté.
     
    54:44
    Další dvě přerušení, hra se v posledních minutách hodně kouskuje, opět se bude vhazovat ve středním pásmu, domácí se dostali do ofsajdu.
     
    54:08
    Dva snadné zákroky pro Artamkina. Kotouč se nyní dostal mimo hrací plochu, následovat bude kratší reklamní pauza.
     
    53:11
    Hodně jsou slyšet domácí příznivci, kterým ani sedm gólů nestačí. Fanoušci Novgorodu si přejí další vstřelenou branku svého týmu.
    52:13 Denis PARŠIN - 7:2
     
    52:13
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda, domácí to sehráli opravdu bravurně! Miele vybruslil mezi kruhy, následně ještě přihrával na levou stranu, DENIS PARŠIN následně poslal kotouč do odkryté svatyně! Asistence: Andy Miele a Damir Žafjarov.
     
    51:02
    Nahození na Artamkina, jeden z hostujících hráčů puk tečoval. Kotouč se nakonec dostal znovu do ochranné sítě, hra je přerušena.
     
    50:24
    Závar před Galimovem! Domácí hokejisté se dostali do komplikací, celou situaci vyřešili icingem, vhazovat se bude v jejich obranném pásmu.
     
    49:44
    Severstal se ihned hnal do útočné třetiny, kde o puk přišel. Další akci hostujících hokejistů zastavuje postavení mimo hru.
    49:06 Ivan ZACHARČUK - 6:2

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 14. Bodie (D. Iljin, Calof), 17. Miele (Paršin, Žafjarov), 18. Sabolič (Holm, Calof), 23. Urakov (Verjajev, Calof), 25. Paršin (Miele, Volčenkov), 34. Orlov (Stalnov, Setdikov), 53. Paršin (Miele, Žafjarov) – 9. I. Zacharčuk (Kornějev, Lekomcev), 50. I. Zacharčuk


    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Tichomirov) – Barancev, Orlov, Holm, Bodie, Sergijenko, Volčenkov, Rodionyčev – Paršin, Miele, Žafjarov – Sabolič, D. Iljin, Varnakov (C) – Calof, Urakov, Verjajev – Markovin, Stalnov, Setdikov – Šurakov.
    Severstal Čerepovec: Furch (23. Artamkin) – A. Kulda, Kuljaš, Kornějev, Lekomcev, Kalašnikov, Kudako, Al. Makarov, Syčuškin – Rybin (C), Trubačjov (A), Bumagin – Boychuk, Korotkov, J. Grigorenko – Geraskin, Juňkov, Lapin – I. Zacharčuk, Karlin, Kodola.

    Rozhodčí: Ravodin, Ovčinnikov – Šadrin, Ivanov
    thejrc.org