Barys – Čeljabinsk 3:4 (po pr.) | Ufa – Spartak Moskva 3:4 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 7:2 (kon.)
HC Slovan – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:3 (kon.) | Minsk – Kunlun 4:1 (kon.)
Riga – Jaroslavl 3:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 01.11.2018, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:21:31)
     
    Česká stopa v utkání

    Michal Řepík (SBA) – 1+1, 4 střely, čas na ledě 19:55
    Rudolf Červený (SBA) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:31
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 6642 diváků.
     
    Střely na branku: 26 – 28
     
    Je konec! Slovan Bratislava zvládl zápas zvratů a poráží Sibir Novosibirsk 3:2! Po čtyřech prohrách se tak slovenský celek dočkal vítězství! Domácí se ujali vedení v první třetině, kdy se prosadil Chad Rau! V prostřední periodě však dokázal vyrovnat Loginov, kterému ke gólu pomohl brankář Čiliak. O dvě minuty později navíc přidal další branku Komarov! Ve třetí části už byl Slovan mnohem aktivnější. Sedm minut před koncem vyrovnal v přesilové hře Michal Řepík a o osmdesát dva sekund později rozhodl svou druhou brankou v utkání Chad Rau!
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Hostům se znovu nepovedl přechod středního pásma. Sibir přišel o kotouč a Slovan už podle všeho dnešní duel zvládne dohrát.
     
    59:12
    Hostující brankář je na střídačce a hosté zkoušejí vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:35
    Po dalším nahození se už hosté usadili v útočném pásmu a hledají si střeleckou pozici. Domácí hokejisté však dokázali kotouč vypíchnout.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:45
    Chad Rau zavezl puk do útočného pásma, nahodil jej za branku soupeře a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku.
     
    57:06
    Ivan Švarný skvěle zakročil na modré čáře a vykopl bruslí kotouč do bezpečí. Sibiru se vůbec nedaří při přechodu do útočného pásma.
     
    56:23
    Marek Čiliak vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Slovenský brankář rozehrál betonem a Slovan se dostal z obranného pásma.
     
    56:01
    Další akci Slovanu Bratislava zastavuje postavení mimo hru. Slovan však hraje přesně to, co potřebuje a nepouští svého soupeře do útočného pásma.
     
    55:45
    Ivan Švarný dojel vyhození soupeře do obranného pásma Slovanu. Celá hala je na nohou a žene domácí Slovan za vítězstvím.
     
    55:09
    Hostům rázem nezbývá moc času na vyrovnání. Hráči Slovanu teď hrají hodně aktivně a nadále se tlačí do útoku. Bailey netrefil branku.
    54:23 Chad RAU - 3:2
     
    54:23
    Slovan právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Slovan využívá další přesilovku a otáčí vývoj dnešního utkání! Domácí kombinovali trpělivě v útočném pásmu. Na krásnou přihrávku mezi kruhy si najel CHAD RAU, který střelou do odkryté části branky přidal svůj druhý zásah v utkání! Asistence: Michal Řepík, Jeff Taffe.
     
    54:03
    Slovan tak nadále pokračuje v přesilové hře. Domácí celek se opět nastěhoval do útočného pásma a hledá si místo, odkud by zakončil.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 11. Rau (Chipchura, Meszároš), 54. Řepík (Taffe), 55. Rau (Řepík, Taffe) – 24. Loginov (K. Alexejev, Pešechonov), 27. V. Komarov (Zyrjanov)


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Gelinas, Sersen, Grman, Meszároš, Bačik, Švarný, Jánošík – Řepík, Taffe, Červený – Liška, Sukel', Lunter – Lamper, Hrnka, M. Sloboda – Rau, Chipchura, C. Bailey.
    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – K. Alexejev, Loginov, Demidov, Piganovič, Ignatovič, Naumov, Morozov, Savčenko – Šarov, Brulé, J. Peltola – Michajlov, Sajustov, Kazakov – Zyrjanov, Romancev, Pervušin – Tkačenko, V. Komarov, Pešechonov.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Gusev – Beršenjov, Judin

    Diváci: 6642
    thejrc.org