HC Litvínov – Slavia 2:6 (kon.) | Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 1:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 2:0 (kon.) | Pardubice – Liberec 5:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (1:0, 2:1, 2:1 - N 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 01.11.2018, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    64:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    PETR ERET po šestnácti vteřinách využil nabídnutou početní výhodu a přesnou střelou, jak jinak než do horního rohu, rozhodl o bonusovém čtvrtém bodě pro domácí tým. Asistence: Michal Houdek.
     
    64:16
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Bernáth – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Maydl.
     
    57:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po velkém boji za brankou, kde to doslova jiskřilo, vybojovali puk domácí na své hokejky. PETR ERET ho dokázal vyvést a ze středního pásma trefil prostředek opuštěné klece. Asistence: Jan Matiášek, Albert Šiller.
     
    57:20
    Horák zůstává na střídačce a hosté to zkoušejí v šesti.
     
    49:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté přežili velké šance Plzně a vzápětí korigují skóre. Po střele Richarda Záruby byl u kotouče první DANIIL PETROV, který puk jen doklepl do opuštěné klece. Pro hostujícího hráče to je druhá branka v zápase. Asistence: Richard Záruba, Filip Novák.
     
    44:32
    Ale po chybě se dostal do samostatného úniku domácí Petr Eret, kterému už v uších hrála písnička "Pátá, právě teď odbila", ovšem plzeňský kanonýr svou druhou branku v zápase nepřidal. Horák jeho pokus na vyrážečku zachytil.
     
    43:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Adam Rohla nejprve střílel ihned po buly, ale Horák jeho pokus zachytil. Po dvou rychlých přihrávkách se puk vrátil na modrou čáru, odkud MICHAL HOUDEK střelou zápěstím trefil branku nechytatelně. Asistence: Martin Lokajíček, Vlastimil Kvasnička.
     
    42:32
    Jan Slanina vybojoval za brankou Horáka kotouč, který předložil před branku na volej Filipu Kovaříkovi. Jeho pumelice se ještě odrazila před prázdnou branku Josefu Hasmanovi, tomu ovšem touš přeskočil hokejku a bylo po šanci.
     
    36:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Když to nejde kombinací, tak to vzal na sebe DANIIL PETROV, který se dokázal protlačit do zakončení přes obránce a střelou v polopádu překonal Koláře mezi betony. Bez asistence.
     
    33:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí udeřili potřetí a nevadilo jim ani to, že hráli v oslabení. Ihned po buly, které vyhrál Jan Matiášek střílel PETR ERET, který se trefil naprosto přesně. Asistence Jan Matiášek.
     
    32:13
    Domácí Kristián Kolář ukázal své kvality. Nebezpečnou střelu, která doletěla až k domácímu brankáři, dokázal zkrotit. Poté se zejména vyznamenal proti dvěma nebezpečným dorážkám.
     
    31:51
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Šiller – 2 min., podrážení).
     
    26:47
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Reitspies – 2 min., hákování).
     
    26:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí má slova podtrhují druhou brankou v zápase. Kapitán Josef Hasman nabruslil do útočného pásma, kde ukázal, že není sobec a puk ideálně předložil VÁCLAVU ADAMCOVI. Ten trefil z mezikruží mezeru mezi betony. Asistence: Josef Hasman.
     
    19:05
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Záruba – 2 min., držení).
     
    15:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    JAN SLANINA hledal od mantinelu Jana Matiáška, jenže toho hostující obrana dokázala zpacifikovat. Nicméně domácí hráč se dostal podruhé ke kotouči a výstavní střelou vymetl všechny pavučinky v levém rohu brány. Bez asistence.
     
    09:23
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Novák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:38
    Adan Rohla si výborně vybruslil z rohu kluziště, kousek od brankáře se rozhodl o střelu pod břevno, ale domácí jedenáctka mířila až moc přesně a puk se od horní tyčky odrazil zpět do hry.
     
    04:20
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Holub – 2 min., vysoká hůl).
     
    03:40
    Jan Matiášek obdržel ve středním pásmu přihrávku rovnou na hokejku, po dvou rychlých krocích v útočném pásmu se zbavil obránce, ale dobře provedený blafák už nestačil zakončit střelou do prázdné brány.
    GSA

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 16. Slanina, 27. Adamec (Hasman), 34. Eret (Matiášek), 44. Houdek (Lokajíček, Kvasnička), 58. Eret (Matiášek), 65. Eret (Houdek) – 37. Petrov, 50. Petrov (Záruba, Novák)


    HC Škoda Plzeň: Kolář (Pilc) – Houdek, Kovařík, Lokajíček (A), Šilhán, Kremláček, Šiller, Malák – Soukup, Kvasnička, Reitspies, Rohla, Slanina, Matiášek (A), Adamec, Procházka, Eret, Hasman (C), Princl
    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Horák) – Bernáth, Klejna, Stejskal, Kořán, Pohanka, Tureček (A), Novák – Záruba, Maydl, Berčík, Prošek (A), Rozhon, Jiskra, Hotěk, Petrov, Křehlík, Holub (C), Křemen

    Rozhodčí: Roman Svoboda – Ondřej Malý, Pavel Sedláček
    thejrc.org