Toronto – Dallas 1:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Washington 6:4 (kon.)
Ottawa – Buffalo 4:2 (kon.) | Tampa – Nashville 1:4 (kon.) | Detroit – New Jersey 4:3 (kon.)
St. Louis – Vegas 5:3 (kon.) | Calgary – Colorado 6:5 (kon.) | Edmonton – Chicago 4:0 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 2:3 (0:2 po s.n.) | Los Angeles – Philadelphia 2:5 (kon.) | San Jose – Columbus 1:4 (kon.)
Winnipeg – Florida 2:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
6:4 (1:1, 2:3, 3:0)
Washington Capitals
Pátek 02.11.2018, 00:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:18:05)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 20 279 diváků!
     
    Československá stopa v utkání:
    Michal Kempný (WSH) 0+0, 3 střely, čas na ledě 21:41
    Dmitrij Jaškin (WSH) 0+0, 0 střel, čas na ledě 8:22
    Jakub Vrána (WSH) 0+1, 3 střely, čas na ledě 15:21
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jesperi Kotkaniemi (MTL) 2+0
    2. Brendan Gallagher (MTL) 2+0
    3. Lars Eller (WSH) 2+0
     
    Střely na branku: 44 – 31
     
    Je konec! Montreal odehrál parádní třetí třetinu a dokázal v ní otočit nepříznivý výsledek! Washington přitom až do 57. minuty držel vedení na své straně! Poté ale dokázal svou druhou brankou v utkání vyrovnat Jesperi Kotkaniemi! To však nebylo ze strany Montrealu vše! Dvaadvacet sekund před závěrečnou sirénou poslal domácí do vedení Max Domi a prakticky celá hala byla na nohou. Hosté okamžitě zkusili hru bez brankáře, jenže po vyhraném vhazování dopravil puk do prázdné branky Joel Armia!
     
    Konec zápasu.
    59:40 Joel ARMIA - 6:4
     
    59:40
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hosté ještě zkusili zdramatizovat utkání hrou bez brankáře! JOEL ARMIA se dostal k puku po vhazování a trefil prázdnou klec! Asistence: Phillip Danault.
    59:38 Max DOMI - 5:4
     
    59:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    Neskutečný závěr dnešního utkání! Montreal se v poslední minutě utkání dostává do vedení a pravděpodobně rozhoduje o svém triumfu! MAX DOMI projel po levém křídle do útočného pásma, vypálil zápěstím a puk se přes špatný zásah Holtbyho převalil za brankovou čáru! Asistence: Mike Reilly.
     
    59:15
    Charles Hudon dostal přihrávku do útočného pásma, jenže jeho pobídka skončila na holi hned prvního obránce.
     
    58:19
    Nicolas Deslauriers si sjížděl na prudkou přihrávku do útočného pásma, ale kotouč dostal za tělo a ve velké rychlosti už nedokázal zkorigovat svůj pohyb.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:23
    Kuzněcov vybojoval puk ve středním pásmu a nahodil jej do pásma útočného. Na jeho pobídku však nezareagoval nikdo v bílém dresu.
    56:56 Jesperi KOTKANIEMI - 4:4
     
    56:56
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Montreal se nakonec dočkal vytouženého gólu! JESPERI KOTKANIEMI předvedl parádní důraz před brankou Capitals a procedil puk za Holtbyho záda! Asistence: Artturi Lehkonen, Victor Mete.
     
    56:15
    Tomáš Tatar bojoval o kotouč v rohu obranného pásma. Hosté však předvedli skvělou bojovnost a nasbíral několik cenných vteřinek.
     
    55:37
    Obrovská šance Montrealu! Petry vystřelil z ostrého úhlu, jenže jeho rána se od břevna odrazila před brankovou čáru. Hosté pak prostor vyčistili!
     
    55:00
    Domácí v plném počtu.
     
    54:26
    Další dlouhé vyhození domácích hokejistů. Capitals musí rozjet další přesilovkovou akci od Holtbyho branky. Montrealu se mezitím krátí čas na vyrovnání.
     
    54:06
    Montreal znovu vybojoval kotouč v obranném pásmu. Domácí hokejisté jej dokázali vyhodit za modrou čáru. Washington se nikam nežene ani v přesilovce.
     
    53:35
    Ovečkin dostal nabito na levý kruh a pohotově vypálil. Jeho dělovka se však od zadního mantinelu odrazil ven z obranného pásma.
     
    53:00
    Washington si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Charles Hudon.
     
    52:35
    Domi spěchal za vlastním nahozením za branku Washingtonu. Michal Kempný byl u kotouče o něco dřívě a bez váhání jej vyhodil přes všechny čáry.
     
    52:10
    Brendan Gallagher poslal přihrávku do útočného pásma, kam si najížděl Mike Reilly, jenže tomu scházely dva kroky.
     
    51:42
    Phillip Danault dostal skvělou přihrávku do jízdy, projel s pukem do útočného pásma, jenže v něm se nedokázal uvolnit a jeho ránu zablokoval obránce.
     
    51:15
    Lars Eller projel s pukem do útočného pásma, kde k němu přistoupil obránce v červeném dresu a ostrým hitem jej přišpendlil k mantinelu.
     
    50:38
    Michal Kempný zavezl puk do útočného pásma a od mantinel vyslal prudkou přihrávku mezi kruhy. Nikdo v bílém dresu se však do zakončení nedostal.
     
    50:06
    T. J. Oshie se krásně uvolnil v útočném pásmu a vyslal schovanou střelu na vzdálenější tyč. Domácí brankář Price jeho pokus vykopl betonem.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:26
    Ovečkin tentokrát vyhodil kotouč podél pravého mantinelu na další zakázané uvolnění. Canadiens si nemohou vypracovat nějaký souvislý tlak.
     
    49:10
    Jeff Petry si na modré čáře říkal o přihrávku, jenže spoluhráč mu ji neadresoval přesně. Washington se nakonec ubránil vyhozením přes všechny čáry.
     
    48:35
    Nicolas Deslauriers Nicolas Deslauriers nahodil puk do útočného pásma, kde nebyl nikdo v červeném dresu. Obrana Washingtonu zatím třetí třetinu zvládá.
     
    48:00
    Holtby chytá opravdu neskutečně! Domi dostal přihrávku do skvělé pozice, mířil do odkryté branky, ale hostující brankář jeho ránu zázračně zastavil!
     
    47:32
    Jeff Petry projel po pravé straně do útočného pásma, jenže radost mu pokazil jeden ze spoluhráčů, který nevydržel trpělivý a projel do ofsajdu.
     
    47:06
    Tomáš Tatar se prokličkoval před branku Washingtonu a snažil se zakončit také v pádu. Slovenský útočník však trefil hokejku ležícího Holtbyho.
     
    46:26
    Brendan Gallagher útočil na hattrick! Domácí útočník dotíral na branku Washingtonu. Holtbymu kotouč vypadl, ale Gallagher jej nedokázal propálit.
     
    46:09
    André Burakovsky chtěl roztáhnout hru na levou stranu útočného pásma, ale jeden z obránců se skvěle vrátil a jeho přihrávku srazil do bezpečí.
     
    45:24
    Zakázané uvolnění také na straně domácího celku. Phillip Danault poslal dlouhou bekhendovou přihrávku, kterou nedohnal nikdo v červeném dresu.
     
    45:08
    Holtby si dal pozor na střelu od mantinelu, bleskově se přesunul k levé tyči a ukryl kotouč do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    44:35
    Nicolas Deslauriers se chtěl uvolnit kličkou na modré čáře, jenže obránce v bílém dresu mu vystavil tvrdou stopku. Washington brání opravdu skvěle.
     
    44:10
    Lars Eller si přehodil puk na bekhend a pokusil o zakončení. Z úctyhodné vzdálenosti však branku domácího Montrealu nemohl ohrozit.
     
    43:21
    Max Domi se uvolnil v útočném pásmu a od mantinelu vyslal zajímavou střelu. Brankář Holtby měl však dobrý výhled a vyrazil kotouč do rohu kluziště.
     
    43:00
    Washingtonu se vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka na levé křídlo byla příliš prudká a kotouč propadl na zakázané uvolnění. Hra se přesune před branku Capitals.
     
    42:39
    Brendan Gallagher zůstal v útočném pásmu zcela osamocený a nedostal se do zakončení. Domácího střelce odstavil od kotouče Matt Niskanen.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    42:10
    Tomáš Tatar projel středem ledové plochy do útočného pásma, kde se pěknou kličkou zbavil obránce, ale bekhendem vůbec netrefil branku.
     
    41:57
    Hosté v plném počtu.
     
    41:26
    T. J. Oshie se ve vlastním oslabení dostal do útočného pásma, kde se zbavil obránce a dostal se do zakončení. Price raději přerušil hru.
     
    40:37
    Domi vypálil od modré čáry, jenže jeho pokus obětavým pádem zablokoval Dmitrij Orlov. Washingtonu se poté podařilo vyhodit puk do bezpečí.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Canadiens v jejím úvodu dohrávají přesilovou hru a okamžitě se derou do útočného pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 27 – 26
     
    Druhá třetina končí! V prostřední části hry jsme sledovali hokej nejvyšší světové úrovně. Domácí Montreal prožil skvělý vstup do třetiny, když se dvakrát prosadil Brendan Gallagher! Za Capitals však rychle snížil Alexandr Ovečkin a Lars Eller svou druhou brankou v utkání vyrovnal. To stále nebylo vše! Alexandr Ovečkin totiž šťastnou tečí dokonal obrat a poslal Washington do vedení! Montreal v závěru třetiny vybojoval přesilovku, kterou bude dohrávat v poslední části.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Montreal si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Lars Eller.
     
    39:22
    Matt Niskanen se od modré čáry opřel do odraženého kotouče. Jeho dělovku však Price skvěle viděl a bez problémů puk vyrazil ramenem.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:16
    Hosté v plném počtu.
     
    38:00
    Znovu se hokejistům v bílých dresech podařilo vyhodit puk až za branku domácího celku. Washington zvládá toto oslabení na podtrženou jedničku.
     
    37:26
    Domi pokazil přihrávku na modrou čáru a odevzdal kotouč hráčům Washingtonu. Hokejistům Montrealu se v této přesilovce vůbec nedaří.
     
    37:03
    Carey Price musel pomoci spoluhráčům se založením přesilovkové kombinace. Domácí brankář rozehrál na pravou stranu, kde nebyl nikdo v červeném.
     
    36:16
    Bude se vylučovat! Montreal si zahraje přesilovku. Dvě minuty za držení dostává Dmitrij Orlov.
     
    36:10
    Jesperi Kotkaniemi se snažil rozehrát na pravé křídlo, ale jeden ze soupeřů se stačil skvěle vrátit a zablokoval jeho přihrávku.
     
    35:45
    Další útočnou akci Montrealu zastavuje postavení mimo hru. Brendan Gallagher byl tentokrát přiliš rychlý a projel do útočného pásma ještě před kotoučem.
     
    35:12
    Orlov nahodil puk do útočného pásma, kam spěchal také Kuzněcov. Ruský hokejista měl ke kotouči mnohem dál než zadáci v červených dresech.
     
    34:42
    Devante Smith-Pelly v obranném pásmu skvěle vytlačil rozjetého soupeře k mantinelu a znemožnil mu jeho pokus o zakončení.
     
    34:12
    Domi prověřil pozornost hostujícího brankáře. Holtby si však pohlídal prostor u přední tyče a nebezpečné nahození bez problémů vyrazil.
     
    33:45
    Holtby vyjel ven z branky a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hostující brankář přenesl hru na levou stranu, kde nebyl nikdo v bílém.
     
    33:15
    Hostům to stále nestačí! Capitals se nadále tlačí do zakončení. Chandler Stephenson střílel z ostrého úhlu, ale trefil jen boční síť.
    32:54 Alexandr OVEČKIN - 3:4
     
    32:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington otáčí vývoj dnešního utkání a dostává se do vedení! Dmitrij Orlov nahodil puk od modré čáry před branku, kde byl ALEXANDR OVEČKIN, od nějž se puk obloučkem odrazil do branky! Asistence: Dmitrij Orlov, Matt Niskanen.
     
    32:26
    Washingtonu se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka na levé křídlo byla příliš dlouhá a puk prosvištěl na zakázané uvolnění.
     
    32:10
    Alexandr Ovečkin se skvěle vrátil do obranného pásma, kde vypomohl s bráněním a u mantinelu vybojoval kotouč pro hokejisty Capitals.
     
    31:45
    Alexandr Ovečkin zkusil své štěstí střelou z levého křídla. Domácí brankář Price ale udržel beton na ledě a vyrazil puk do rohu obranného pásma.
     
    31:22
    Jeff Petry se před brankou Capitals snažil tečovat zajímavé nahození od modré čáry. Zády k brance však kotouč neusměrnil mezi tři tyče.
     
    30:45
    Dmitrij Orlov vybojoval puk ve středním pásmu a pohotově založil další akci hostujícího výběru. Nikdo v bílém jej tentokrát nepodpořil.
     
    30:15
    Devante Smith-Pelly zavezl puk do rohu útočného pásma, kde se o něj strhla obrovská přetlačovaná. Washington puk nakonec získal, ale nikdo v bílém nezakončil.
     
    29:45
    Carlson střílel po zpětné přihrávce na modrou čáru. Jeho ránu dělovkou domácí brankář Price dobře viděl a bez problémů dokázal puk vyrazit.
     
    29:13
    Tomáš Tatar dojel prudké nahození do útočného pásma, poslal kotouč za branku, kde byl Jaškin, jenže ten přihrávkou po mantinelu nenašel spoluhráče na modré čáře.
     
    28:45
    Price si pohlídal mezírku u levé tyče své branky a nepustil kotouč za svá záda. Canadiens se však musí nadále bránit.
    28:00 Lars ELLER - 3:3
     
    28:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu parádní utkání! Je znovu vyrovnáno! Hosté získali kotouč za brankou Canadiens. V mezikruží se do odraženého puku opřel LARS ELLER, který jej uklidil do sítě! Asistence: Brett Connolly.
     
    27:25
    Domácí se nyní musí bránit. Washingtonu po vstřenení další branky narostla křídla a hokejisté v bílých dresech se tlačí do útoku.
    26:49 Alexandr OVEČKIN - 3:2
     
    26:49
    Washington právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Washington se bleskově vrací do hry! Jevgenij Kuzněcov dostal krásnou přihrávku do útočného pásma, bekhendem poslal přihrávku na levou stranu a ALEXANDR OVEČKIN pohotovou střelou překonal Price! Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Jakub Vrána.
     
    26:26
    Domácí se znovu drali do útočného pásma. Phillip Danault nahodil puk před branku, jenže Tomáši Tatarovi scházely k tečování centimetry.
     
    26:05
    Orlov zakončil od modré čáry. Před domácím brankářem se snažil clonit Dmitrij Jaškin, ale Price nakonec našel kotouč v lapačce. Vhazuje se po jeho levici.
     
    25:37
    Dmitrij Jaškin dostal přihrávku do útočného pásma, kde se krásnou kličkou zbavil obránce, jenže bekhendem domácího brankáře nepřekvapil.
     
    25:10
    Michal Kempný rozjel akci Washingtonu zpoza vlastní branky. Jeho dlouhou přihrávku na levou stranu dostal Chandler Stephenson, který o puk přišel.
     
    24:27
    Carey Price si dal pozor na nahození od modré čáry a bez větších problémů vyrazil puk mimo tři tyče. Domácí zadáci jej poté vybojovali v rohu kluziště.
     
    24:10
    Hráči Washingtonu působí po špatném vstupu do druhé třetiny hodně zaskočeně. Hokejisté Canadiens jsou dříve u odražených kotoučů a mohou útočit.
    23:06 Brendan GALLAGHER - 3:1
     
    23:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    Další branka pro domácí celek! Hala je doslova na nohou! BRANDON GALLAGHER se po skvělé práci při napadání dostal před branku a dopravil odražený kotouč zá záda brankáře Holtbyho! Asistence: Tomáš Tatar, Phillip Danault.
     
    22:43
    Obrovská šance Washingtonu! Před brankou Canadiens byl obrovský zmatek. Do zakončení se nakonec dostal Nic Dowd, který nepřizvedl puk nad beton ležícího brankáře!
     
    22:15
    Jakub Vrána si poradil s nepřesnou rozehrávku soupeře a mohl rozjet novou akci Washingtonu. Jeho spoluhráči však právě mířili na střídačku.
     
    21:35
    Joel Armia objel branku hostujícího celku a z rohu útočného pásma přihrál na modrou čáru. Jeho přihrávka prolétla za modrou čáru.
     
    21:10
    T. J. Oshie skvěle napadal rozehrávku Montrealu ve středním pásmu a málem se prosmýkl do pásma útočného. Washington chce hrát aktivně.
    20:33 Brendan GALLAGHER - 2:1
     
    20:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí Montreal si bere zpět své ztracené vedení! Domácím znovu vyšel vstup do třetiny. Tomáš Tatar se krásně prosmýkl do útočného pásma, poslal přihrávku před branku a BRENDAN GALLAGHER už měl snadnou práci! Asistence: Tomáš Tatar.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetina a ihned se vydali do útoku. Prudké nahození po mantinelu musel zkrotit Price.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 18 – 13
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme se rozhodně nenudili! Domácí celek vlétl do utkání jako velká voda a Jesperi Kotkaniemi ve třetí minutě otevřel skóre. Vedení však Montrealu nevydrželo dlouho. Také Washington hrál hodně ofenzivně a Lars Eller rychle vyrovnal. Od té doby kralovy na ledové ploše obrany a brankáři. JInak ale sledujeme svižný hokej s velkým počtem střel. Do kabin se odchází za stavu 1:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:35
    Jevgenij Kuzněcov dostal prostor ve středním pásmu, kde se krásně otočil, jenže jeho následné nahození prosvištělo kolem branky domácích Canadiens.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:36
    Domácí brankář Price tentokrát zlikvidoval dobrou střelu od mantinelu. Price měl sice skvěle zakrytý výhled, ale dokázal puk vyrazit pravým betonem.
     
    18:12
    Michal Kempný nahodil puk do rohu útočného pásma. Hokejisté Washingtonu kotouč vybojovali a znovu se derou do zakončení.
     
    17:45
    Andrew Shaw napadal rozehrávku soupeře na modré čáře. Obránci Washingtonu se jeho přítomností nenechali rozehrát a rozjeli další akci.
     
    17:12
    T. J. Oshie jednou rukou vybídl ke střele spoluhráče v útočném pásmu. Price se poté stačil přesunout k pravé tyči a svižnou střelu vykopl betonem.
     
    16:35
    Brendan Gallagher se prosmýkl do útočného pásma a dral se mezi kruhy. Do cesty se mu postavil obránce v bílém, který jeho pokus zablokoval.
     
    16:10
    Washington se pokusil zaútočit po pravém křídle. Prudkou přihrávku na modrou čáru však zlikvidoval dobře postavený obránce Jordie Benn.
     
    15:42
    Artturi Lehkonen se prosmýkl do útočného pásma, kde se pokoušel otočit a nakonec zakončil bekhendem. Jeho pokus ale prolétl kolem branky.
     
    15:20
    Hraje se hodně dlouhou dobu bez přerušení. Domácí si nyní přihrávají v obranném pásmu a číhají na skulinku při přechodu do útočného pásma.
     
    14:40
    Nicolas Deslauriers obdržel nádhernou přihrávku do pokutového území a pohotově zakončil příklepem. Jeho dělovku vykopl Holtby mimo tři tyče.
     
    14:15
    Jonathan Drouin vybojoval puk za vlastní brankou a odrazem o mantinel hledal rozjetého Domiho. U kotouče byl jako první Dmitrij Orlov, který uklidňuje hru.
     
    13:39
    Kuzněcov napadal rozehrávku domácí obrany za Priceovou brankou. Obránci Montrealu však dokázali rozehrát a tlačí se do útočného pásma.
     
    13:06
    Tomáš Tatar zůstal nehlídaný na modré čáře, vybruslil si s kotoučem do střelecké pozice, jenže jeho rána zápěstím prosvištěla kolem Holtbyho klece.
     
    12:25
    Domi nabral rychlost ve středním pásmu a probil se do pásma útočného. Domácí útočník se ale od mantinelu neprosmýkl do střelecké pozice.
     
    12:03
    Price musel po delší době zasahovat. Domácí brankář se stačil přesunout k pravé tyči své branky a zlikvidoval nepříjemné a skákavé nahození.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:35
    Jeff Petry zastavil nahození do útočného pásma a rozjel další akci Canadiens. Domácí celek se snaží rychle otáčet hru a využívat rychlost svých útočníků.
     
    11:03
    Matt Niskanen dostal prostor na modré čáře a nahodil puk před branku. Jeho pobídku se ještě snažil tečovat Kuzněcov, který puk nenasměroval mezi tři tyče.
     
    10:22
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    10:06
    T. J. Oshie dostal krásnou přihrávku na levou stranu a bez přípravy zakončil. Jeho dělovku příklepem nakonec zastavila až branková konstrukce!
     
    09:35
    Washington se nyní tlačí do útoku, nicméně obrana Canadiens hraje hodně tvrdě a nenechává hokejistům v bílých dresech dostatek prostoru.
     
    09:06
    Carlson dostal prostor na pravé straně útočného pásma, nabruslil si do výhodné pozice, jenže jeho ránu zápěstím dokázal Price vyrazit před sebe.
     
    08:30
    Domi se před brankou Washingtonu dostal k zadovce zpoza branky, ale sám byl velkou možností překvapen a nedokázal si potykat se zpracováním.
     
    08:22
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Jevgenij Kuzněcov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Brendan Gallagher – 2 min., hrubost).
     
    07:42
    Nicklas Bäckström se dral do útočného pásma, nicméně Jordie Benn mu skvěle zatarasil cestu a nepustil jej za kotoučem.
     
    07:20
    Hosté se nyní osvobozují jen vyhozením do obranného pásma Montrealu. Oba trenéři posílají na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    06:45
    Jesperi Kotkaniemi vyslal prudkou přihrávku před branku Washingtonu, jenže nikdo v červeném dresu jeho prudkou pobídku nedokázal tečovat.
    06:16 Lars ELLER - 1:1
     
    06:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí jejich vedení moc dlouho nevydrželo! Domácí brankář sice zlikvidoval ránu od modré čáry, ale vyrazil puk jen před sebe, kde byl osamocený LARS ELLER, jež už měl snadnou práci! Asistence: Matt Niskanen, Chandler Stephenson.
     
    05:29
    Joel Armia dostal prudkou přihrávku do středního pásma, jenže s velkým štěstím si puk dokázal zpracovat a konstruktivně rozehrál.
     
    05:07
    Holtby vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození po mantinelu. Hostující brankář si všiml Ovečkina, kterému ihned adresoval puk.
     
    04:29
    Jonathan Drouin dojel dlouhé nahození do útočného pásma a zabránil zakázanému uvolnění. Montreal však v útočném pásmu nezůstal dlouho a musí se bránit.
     
    04:04
    Tomáš Tatar se po nádherné přihrávce natlačil před branku Washingtonu, kde si přehodil puk na forhend a jen těsně minul zadní tyč!
     
    03:35
    Michal Kempný uklidnil hru Capitals za vlastní brankou a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Domácí však rozehrávku soupeře skvěle napadají.
     
    03:10
    Až nyní se Washington vydal do útoku. Hosté však celou akci v útočném pásmu překombinovali a zbytečně se nechali obrat o kotouč.
    02:29 Jesperi KOTKANIEMI - 1:0
     
    02:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí celek se hodně rychle dostává do vedení! JESPERI KOTKANIEMI dostal krásnou přihrávku na levou stranu, kde dostal moře volného prostoru a svižnou střelou překonal Holtbyho! Asistence: Joel Armia.
     
    02:16
    Jesperi Kotkaniemi kouzlil s kotoučem v rohu útočného pásma, kde se zbavil obránce, ale už nedokázal přesně přihrát před branku.
     
    01:35
    Lars Eller projel po pravém křídle do útočného pásma, přenechal kotouč za sebou a Matt Niskanen pohotově zakončil. Price jeho pokus schoval do lapačky.
     
    01:06
    Holtby si musel dát pozor na nahození od modré čáry. Před hostujícím brankářem puk ještě tečoval Nicolas Deslauriers, ale gólman Capitals zasáhl.
     
    00:26
    Phillip Danault se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči, ale ihned se u něj zjevil obránce v bílém, který mu stačil přizvednout hokejku.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Montreal se ihned ujal do útoku, ale obrana Washingtonu zastavila soupeřův přechod na modré čáře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledové ploše. Domácí Montreal bude hrát v červeném, zatímco hosté přijeli v bílých dresech.
     
    Jak už je za oceánem tradicí, začne utkání o několik minut později.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Petry, Jo. Benn, Juulsen, Reilly, Mete, Ouellet – Gallagher, Danault, Tatar – Hudon, Domi, Drouin – Armia, Kotkaniemi, Lehkonen – A. Shaw, Peca, Deslauriers.

    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Niskanen, Orlov, Carlson, Kempný, Bowey, Djoos – J. Vrána, Kuzněcov, Ovečkin – Oshie, Bäckström, Burakovsky – Connolly, Eller, Stephenson – Smith-Pelly, Dowd, Jaškin..
     
    Češi a Slováci

    Na soupisce Montrealu figurují Tomáš Plekanec a Tomáš Tatar. Barvy Washingtonu zase hájí Jakub Vrána a Michal Kempný.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu naposledy střeli v přípravě. Montreal v záři na svém ledě vyhrál 5:2.
     
    Montreal Canadiens

    Kanadský Montreal je na tom o něco lépe. Domácí celek dosud odehrál jedenáct utkání a má na svém kontě čtrnáct bodů. Montrealu tak patří pátá pozice Východní konference. Na vedoucí Tampu Bay navíc ztrácí jen tři body. Doma navíc Montreal body příliš nerozdává. Nejproduktivnějším hráčem Canadiens je Domi, který má na kontě jedenáct kanadských bodů. V minulém utkání doma Montreal podlehl 1:4 Dallasu.
     
    Washington Capitals

    Obhájce Stanley Cupu zatím neprožívá zrovna povedený úvod nového ročníku NHL. Washington dosud odehrál deset zápasů a má na kontě dvanáct bodů. S touto vizitkou je celek z hlavního města na deváté pozici Východní konference. Tahouny Washingtonu jsou i v letošním ročníku Rusové Kuzněcov a Ovečkin. Druhý jmenovaný už nastřílel osm branek. V posledním utkání Washington dokázal zvítězit na ledě Calgary 4:3 po samostatných nájezdech.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z kanadskoamerické NHL. Společně se podíváme na duel mezi Montrealem Canadiens a Washingtonem Capitals. Zápas startuje v 00:30.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 3. Kotkaniemi (Armia), 21. Gallagher (Tatar), 24. Gallagher (Tatar, Danault), 57. Kotkaniemi (Lehkonen, Mete), 60. Domi (Reilly), 60. Armia (Danault) – 7. Eller (Niskanen, Stephenson), 27. Ovečkin (Kuzněcov, J. Vrána), 28. Eller (Connolly), 33. Ovečkin (Orlov, Niskanen)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Petry, Jo. Benn, Juulsen, Reilly, Mete, Ouellet – Gallagher, Danault, Tatar – Hudon, Domi, Drouin – Armia, Kotkaniemi, Lehkonen – A. Shaw, Peca, Deslauriers.
    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Niskanen, Orlov, Carlson, Kempný, Bowey, Djoos – J. Vrána, Kuzněcov, Ovečkin – Oshie, Bäckström, Burakovsky – Connolly, Eller, Stephenson – Smith-Pelly, Dowd, Jaškin.

    Rozhodčí: Watson, Lambert – Shewchyk, Murphy

    Diváci: 20 279
    thejrc.org