Toronto – Dallas 1:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Washington 6:4 (kon.)
Ottawa – Buffalo 4:2 (kon.) | Tampa – Nashville 1:4 (kon.) | Detroit – New Jersey 4:3 (kon.)
St. Louis – Vegas 5:3 (kon.) | Calgary – Colorado 6:5 (kon.) | Edmonton – Chicago 4:0 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 2:3 (0:2 po s.n.) | Los Angeles – Philadelphia 2:5 (kon.) | San Jose – Columbus 1:4 (kon.)
Winnipeg – Florida 2:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
6:4 (1:1, 2:3, 3:0)
Washington Capitals
Pátek 02.11.2018, 00:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Joel ARMIA - 6:4
     
    59:40
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hosté ještě zkusili zdramatizovat utkání hrou bez brankáře! JOEL ARMIA se dostal k puku po vhazování a trefil prázdnou klec! Asistence: Phillip Danault.
    59:38 Max DOMI - 5:4
     
    59:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    Neskutečný závěr dnešního utkání! Montreal se v poslední minutě utkání dostává do vedení a pravděpodobně rozhoduje o svém triumfu! MAX DOMI projel po levém křídle do útočného pásma, vypálil zápěstím a puk se přes špatný zásah Holtbyho převalil za brankovou čáru! Asistence: Mike Reilly.
    56:56 Jesperi KOTKANIEMI - 4:4
     
    56:56
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Montreal se nakonec dočkal vytouženého gólu! JESPERI KOTKANIEMI předvedl parádní důraz před brankou Capitals a procedil puk za Holtbyho záda! Asistence: Artturi Lehkonen, Victor Mete.
     
    55:37
    Obrovská šance Montrealu! Petry vystřelil z ostrého úhlu, jenže jeho rána se od břevna odrazila před brankovou čáru. Hosté pak prostor vyčistili!
     
    53:00
    Washington si zahraje přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Charles Hudon.
     
    48:00
    Holtby chytá opravdu neskutečně! Domi dostal přihrávku do skvělé pozice, mířil do odkryté branky, ale hostující brankář jeho ránu zázračně zastavil!
     
    47:06
    Tomáš Tatar se prokličkoval před branku Washingtonu a snažil se zakončit také v pádu. Slovenský útočník však trefil hokejku ležícího Holtbyho.
     
    39:57
    Montreal si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Lars Eller.
     
    36:16
    Bude se vylučovat! Montreal si zahraje přesilovku. Dvě minuty za držení dostává Dmitrij Orlov.
    32:54 Alexandr OVEČKIN - 3:4
     
    32:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington otáčí vývoj dnešního utkání a dostává se do vedení! Dmitrij Orlov nahodil puk od modré čáry před branku, kde byl ALEXANDR OVEČKIN, od nějž se puk obloučkem odrazil do branky! Asistence: Dmitrij Orlov, Matt Niskanen.
    28:00 Lars ELLER - 3:3
     
    28:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu parádní utkání! Je znovu vyrovnáno! Hosté získali kotouč za brankou Canadiens. V mezikruží se do odraženého puku opřel LARS ELLER, který jej uklidil do sítě! Asistence: Brett Connolly.
    26:49 Alexandr OVEČKIN - 3:2
     
    26:49
    Washington právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Washington se bleskově vrací do hry! Jevgenij Kuzněcov dostal krásnou přihrávku do útočného pásma, bekhendem poslal přihrávku na levou stranu a ALEXANDR OVEČKIN pohotovou střelou překonal Price! Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Jakub Vrána.
    23:06 Brendan GALLAGHER - 3:1
     
    23:06
    Montreal právě vstřelil branku!
    Další branka pro domácí celek! Hala je doslova na nohou! BRANDON GALLAGHER se po skvělé práci při napadání dostal před branku a dopravil odražený kotouč zá záda brankáře Holtbyho! Asistence: Tomáš Tatar, Phillip Danault.
     
    22:43
    Obrovská šance Washingtonu! Před brankou Canadiens byl obrovský zmatek. Do zakončení se nakonec dostal Nic Dowd, který nepřizvedl puk nad beton ležícího brankáře!
    20:33 Brendan GALLAGHER - 2:1
     
    20:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí Montreal si bere zpět své ztracené vedení! Domácím znovu vyšel vstup do třetiny. Tomáš Tatar se krásně prosmýkl do útočného pásma, poslal přihrávku před branku a BRENDAN GALLAGHER už měl snadnou práci! Asistence: Tomáš Tatar.
     
    10:06
    T. J. Oshie dostal krásnou přihrávku na levou stranu a bez přípravy zakončil. Jeho dělovku příklepem nakonec zastavila až branková konstrukce!
     
    08:22
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Jevgenij Kuzněcov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Brendan Gallagher – 2 min., hrubost).
    06:16 Lars ELLER - 1:1
     
    06:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí jejich vedení moc dlouho nevydrželo! Domácí brankář sice zlikvidoval ránu od modré čáry, ale vyrazil puk jen před sebe, kde byl osamocený LARS ELLER, jež už měl snadnou práci! Asistence: Matt Niskanen, Chandler Stephenson.
     
    04:04
    Tomáš Tatar se po nádherné přihrávce natlačil před branku Washingtonu, kde si přehodil puk na forhend a jen těsně minul zadní tyč!
    02:29 Jesperi KOTKANIEMI - 1:0
     
    02:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí celek se hodně rychle dostává do vedení! JESPERI KOTKANIEMI dostal krásnou přihrávku na levou stranu, kde dostal moře volného prostoru a svižnou střelou překonal Holtbyho! Asistence: Joel Armia.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 3. Kotkaniemi (Armia), 21. Gallagher (Tatar), 24. Gallagher (Tatar, Danault), 57. Kotkaniemi (Lehkonen, Mete), 60. Domi (Reilly), 60. Armia (Danault) – 7. Eller (Niskanen, Stephenson), 27. Ovečkin (Kuzněcov, J. Vrána), 28. Eller (Connolly), 33. Ovečkin (Orlov, Niskanen)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Petry, Jo. Benn, Juulsen, Reilly, Mete, Ouellet – Gallagher, Danault, Tatar – Hudon, Domi, Drouin – Armia, Kotkaniemi, Lehkonen – A. Shaw, Peca, Deslauriers.
    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Niskanen, Orlov, Carlson, Kempný, Bowey, Djoos – J. Vrána, Kuzněcov, Ovečkin – Oshie, Bäckström, Burakovsky – Connolly, Eller, Stephenson – Smith-Pelly, Dowd, Jaškin.

    Rozhodčí: Watson, Lambert – Shewchyk, Murphy

    Diváci: 20 279
    thejrc.org