Plzeň – Liberec 0:3 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
0:3 (0:2)
FC Slovan Liberec
Pátek 02.11.2018, 13:00 • Doosan Arena, Plzeň • Juniorská liga – Čechy • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:50:12)
     
    Je konec! Slovan Liberec zvládl utkání na půdě Plzně a vítězí 3:0! Ve 23. minutě se střelou k tyči prosadil Tomáš Ulbrich! Plzeň se poté nemohla dostat do šancí. Naopak Liberec v závěru poločasu dostal možnost zahrávat pokutový kop, který proměnil Aleš Nešický.Po změně stran byla Plzeň aktivnější, ale branku soupeře ohrozit nedokázala. Naopak za Liberec se podruhé v utkání prosadil Tomáš Ulbrich. Od té doby si už Slovan hlídal vedení a připsal si zaslouženou výhru.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Střídající Žižka se v samotném závěru utkání řítil z levé strany do pokutového území. Místo zakončení poslal přihrávku před branku, ale míč odvrátila obrana Viktorie.
     
    89
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Petr, přichází Žižka.
     
    88
    Hosté se usadili na polovině domácí Plzně a vyměňují si krátké přihrávky. Nikdo v červeném dresu kombinaci Slovanu neatakuje.
     
    87
    Střídající Patrovský se ihned zapojil do útočné akce domácí Plzně. Jeho rána zpoza hranice pokutového území postrádala přesnost.
     
    86
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Pačinda, přichází Patrovský.
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Kazda, přichází Pokorný.
     
    85
    Další akci hostujícího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ten měl situaci jako na dlani a odmával ofsajd.
     
    84
    Provod se skvěle vrátil na vlastní polovinu a dobrým skluzem přerušil protiútok Slovanu Liberec. Plzeň ještě může zaútočit.
     
    83
    Domácí stopeři nyní kombinují s míčem na vlastní polovině. Hráči Plzně by se už nejraději viděli v kabině.
     
    82
    Až nyní se po delší době osmělila také domácí Viktoria. Přechod Plzně do útoku po pravé straně zastavil včasným skluzem jeden z obránců.
     
    81
    Slovan v posledních minutách zcela ovládá dění na hrací ploše. Hostující celek má v zádech velký náskok a nadále se snaží útočit.
     
    80
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Gembický, přichází Drahoš.
     
    79
    Slovan následně zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde zasáhl osamocený stoper domácí Viktorie.
     
    78
    Slovan se hnal ve třech proti dvojici domácích obránců. Do zakončení se nakonec opřel Kazda, jehož rána levačkou prolétla nad břevnem.
     
    77
    Do rozehrávky domácí Viktorie se musel zapojit také brankář. Toho se vydal napadat Pokorný a Sváček balón raději odkopl.
     
    76
    Obrana Plzně má nadále plné nohy práce. Před domácí branku přiletěl prudký střílený centr, který na poslední chvíli odvrátil obránce do bezpečí.
     
    75
    Hra je přerušena! Po střetu s jedním z hráčů Slovanu Liberec zůstává na trávníku ležet domácí brankář, který je pořádně otřesený.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 23. Ulbrich, 45. Nešický (pen.), 65. Ulbrich


    FC Viktoria Plzeň: Sváček – Hranáč, Strmiska, Pihrt, Pačinda (86. Patrovský), Bucha (71. Vrba), Svoboda, Pavlík (C), Provod (71. Řezáč), O. Pek, Arzberger (56. Petr)
    Náhradníci: Brož, J. Pek, Vrba, Petr, Řezáč, Patrovský, Novák

    FC Slovan Liberec: Vliegen – Kostl, Prokš (C), Ulbrich, Lábek, Lehoczki, Nešický (56. Blažek), Petr (89. Žižka), Kazda (86. Pokorný), Vukliševič, Gembický (80. Drahoš)
    Náhradníci: Blažek, Žižka, Drahoš, Pokorný, Hnízdil

    Rozhodčí: Berka – Mokrusch, Vlasjuk
    thejrc.org