Třinec – K. Vary 2:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 4:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Piráti Chomutov
Pátek 02.11.2018, 18:00Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:41 Marek KVAPIL - 2:1
     
    39:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle byla fantazie nejproduktivnějšího hráče extraligy! MAREK KVAPIL si spravil náladu, když jako tank profrčel středním pásmem a prokličkoval se až před Peterse. Kanadský gólman byl proti preciznímu zakončení bezmocný. Asistence: Martin Ševc.
    37:48 Petr KOBLASA - 1:1
     
    37:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    Liberec byl čím dál pasivnější a trest se dostavil. Piráti se dostali do přečíslení tři na dva a vyřešili ho s grácií. Havel nabil PETRU KOBLASOVI a ten propálil Willa. Asistence: Jan Havel, Ivan Huml.
    06:18 Tyler REDENBACH - 1:0
     
    06:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Petersova neprůstřelnost končí. Tygři si v přesilovce vytvořili několik šancí a konečně se dočkali první trefy. TYLER REDENBACH dostal kotouč na modrou čáru, udělal dva kroky směrem k hostující kleci a zápěstím prostřelil kanadského gólmana. Asistence: Jan Ordoš, Ladislav Šmíd.
    Marken.cz

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 7. Redenbach (Ordoš, Šmíd), 40. M. Kvapil (Ševc) – 38. Koblasa (J. Havel, Huml)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Doherty, Šmíd (A), T. Hanousek, Derner, Havlín, Ševc – Valský, Redenbach, Ordoš – Lenc, L. Hudáček, M. Kvapil – Teplý, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Lakatoš, M. Zachar.
    Piráti Chomutov: Peters (Š. Lukeš) – Flemming, Jank, Knot, Dietz, Valach, Štich, Buchtela – Tomica (C), V. Růžička (A), T. Svoboda – Marjamäki, Klhůfek, Duda – A. Dlouhý, Vantuch, J. Stránský – Koblasa, Huml (A), J. Havel.

    Rozhodčí: Hradil, Svoboda – Gerát, Hynek

    Diváci: 6 256
    thejrc.org