Třinec – K. Vary 2:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:1 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Berani Zlín
Pátek 02.11.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Zlínští konec zápasu neunáší. Tentokrát dostávají trest na dvě minuty za vysokou hůl. Potrestaným hráčem je Zdeněk Okál.
     
    58:25
    Jakub Ferenc dostává trest na pět minut a do konce zápasu za úder do oblasti hlavy a krku. Nutno podotknout, že zlínský hráč se ihned Paulovičovi omlouval a byl prvním, kdo jej kontroloval.
     
    58:25
    Dobrá zpráva je, že Paulovič opouští ledovou plochu po svých, i když se spíš nechává vést záchranáři. Doufejme, že bude v pořádku.
     
    58:25
    Matej Paulovič byl velmi ošklivě přišpendlen na mantinel Jakubem Ferencem a nevypadá to s ním příliš dobře. Na ledové ploše jsou už záchranáři.
     
    52:22
    Domácí uháněli dopředu ve třech, ale Lukáš Vopelka situaci prováhal. Měl už posunout kotouč na Michala Dragouna, místo toho situaci táhl sám a rozhodčímu nezbývalo než odpískat ofsajd.
    49:38 Michal DRAGOUN - 4:2
     
    49:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jako bych to neříkal, asi se dám na věštění! Lukáš Vopelka nakopl vrtuli a po pravé straně se vydal do útočného pásma. Před branku mu najížděl MICHAL DRAGOUN a když hradecký zkušenec dostal prudký pas na teč, zblízka ho neomylně poslal mezi betony Štůraly do sítě. Slaví tak první gól v sezóně – 4:2! Asistence: Lukáš Vopelka, Oskars Cibulskis.
     
    47:58
    A tak mohli Berani vyrovnat! Krásnou přihrávku do sóla dostal Pavel Kubiš, mířil mezi betony Jaroslava Pavelky, ale ten je secvakl včas.
     
    46:38
    Zblokovaný Dragounův pas v hradeckém přečíslení doputoval až před odkrytou bránu k Petru Zámorskému. Tomu soupeř zablokoval hokejku, takže hradecký zadák nemohl zakončit a pak ostentativně přestal hrát! Tohle opravdu není dobrá vizitka pro českého reprezentanta.
     
    45:13
    A na druhé straně zvoní po dělovce Ralfse Freibergse od modré čáry břevno! Kotouč od něj zamířil do ochranné sítě.
     
    44:52
    Hosté sice zbrzdili hradecké přečíslení, ale domácí to přece jen zvládli vykombinovat na úplně volného Lukáše Vopelku. Ten si roztáhl Štůralu do bekhendu, ale zblízka ho nedokázal prostřelit a hlavně přehodit!
     
    43:40
    Hosté jsou kompletní a Ondráček s Ferencem se rovnou vydali do přečíslení dva na jednoho. Kombinace se jim ovšem vůbec nezdařila.
     
    42:34
    Hradecký tlak narůstal, až vedl k opravdu povedené bombě Filipa Pavlíka z první. Štůralovi šla do protipohybu a zlínský gólman ji musel vytáhnout senznačním zákrokem špičkou lapačky!
     
    41:26
    Domácí pokračovali ve forčekingu a dočkali se ovoce. Jakub Ferenc (ZLN) podrazil Patrika Miškáře, což přináší Hradci početní výhodu.
     
    39:30
    Hradec už byl kompletní a měl i velkou šanci. Na dorážku totiž číhal u brány Maris Bičevskis. Ten si chtěl puk ještě stáhnout do forhendu, ale to už mu obrana Ševců nedovolila.
     
    37:14
    Maris Bičevskis je vyloučen za hru vysokou holí. Velká šance pro Berany.
     
    36:00
    Michal Poletín v šanci na pravém kruhu! Opět jej ale vychytal Jaroslav Pavelka.
     
    34:08
    Obrovská tutovka Michala Popelky, který byl na brankovišti úplně sám, ale z velké blízkosti nepřekonal betony Jaroslava Pavelky.
    27:59 David NOSEK - 3:2
     
    27:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jenže Zlín z naprosto nenápadné rány koriguje! DAVID NOSEK si našel odražený puk a z otočky jej poslal na bránu Jaroslava Pavelky. Ten asi nic neviděl, takže mu puk prošel za záda do sítě. Asistence: Jakub Šlahař, Tomáš Valenta.
    27:39 Filip PAVLÍK - 3:1
     
    27:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    A FILIP PAVLÍK poslal Štůralovi podepsané rekomando, které si však zlínský brankář nestihl vyzvednout! Neskutečná pumelice hradeckého beka přímo do šibenice a už je to 3:1. Asistence: Radovan Pavlík, Lukáš Cingel.
     
    26:03
    Střídání v týmu PSG Berani Zlín: ze hřiště odchází Jakub Sedláček, přichází Tomáš Štůrala.
    22:54 Juraj BEZÚCH - 2:1
     
    22:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže tam neuspěli a museli rychle zpátky. Ve středním pásmu si totiž puk perfektně převzal JURAJ BEZÚCH a využil své rychlosti. Jeho rána se otřela o lapačku a vznesla se do vzduchu a poté doskákala až za brankovou čáru. Asistence: Petr Zámorský, Roman Kukumberg.
    20:45 Jakub HERMAN - 1:1
     
    20:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jenže Zlín měl ponechanou výhodu a v té se prosazuje! Petr Zámorský totiž přestal hrát a nechal ujet JAKUBA HERMANA, který bekhendem zavěsil krásně pod víko. Asistence: Jiří Ondráček.
     
    19:44
    Na konci třetiny ještě čtvrtá přesilovka pro domácí tým. Dalibor Řezníček totiž vyhodil puk rovnou do ochranné sítě.
     
    16:31
    Jakub Herman je dalším potrestaným hráčem. Na trestné lavici sedí za držení a Mountfield HK má třetí přesilovku.
     
    16:05
    Antonín Honejsek skvěle zabrzdil a nechal Tomáše Linharta projet. Pak měl klid na střelu na lapačku, kterou ale opět neomylně trefil.
     
    15:22
    Neskutečné šance na obou stranách. Pavelka opět zlikvidoval dvě dorážky a stále drží nulu. Výborný výkon obou brankářů.
     
    14:31
    Na druhé straně nejprve mohli jet do přečíslení Dragoun s Radovanem Pavlíkem, ale první jmenovaný nepochopil záměr druhého. Do tutovky se přesto dostal Lukáš Cingel, který ale sám před Sedláčkem selhal.
     
    13:45
    Vzápětí ale už musel hradecký gólman zasahovat proti dorážce Michala Poletína z velké blízkosti.
     
    12:56
    Přesilovku si vyzkouší také hosté. Tomáš Linhart totiž vysekl hůl soupeři a už pyká za katrem.
     
    12:00
    Tentokrát na modré vyrobil chybu Michal Dragoun. Byla z toho další šance, tentokrát to byl pravděpodobně Jiří Ondráček. Jeho střela měla jít mezi betony, ale ani tam se puk nevešel.
     
    10:53
    Tomáš Fořt teď využil chyby Hradce na modré čáře a ujížděl se spoluhráčem do šance dvou proti jednomu. Zlínský forvard střílel na lapačku Pavelky, který však puk dokázal vyrazit.
     
    10:30
    Jenže Mountfield to teď sehrál opět perfektně a po výborné kombinaci mohl střílet Radovan Pavlík! Tomu však chvilku trvalo, než si zpracoval puk, takže se Jakub Sedláček stihl přesunout.
     
    09:17
    Edgars Kulda se snažil forčekovat, ale byl příliš vehementní a zfauloval svého soupeře. Domácí mají k dispozici další přesilovku, tentokrát zní verdikt sudích: podrážení.
    08:53 Tomáš VINCOUR - 1:0
     
    08:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nádherný gól Hradce, který přesilovku využívá po 16 vteřinách! Filip Pavlík od modré čáry poslal prudkou nahrávku přesně na čepel TOMÁŠE VINCOURA, který jej nechytatelně přizvedl pod horní tyčku. Asistence: Filip Pavlík, Petr Zámorský.
     
    08:37
    První přesilovka zápasu je na světě. Zlínská střídačka dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě a trest odpyká Antonín Honejsek.
     
    07:08
    Mislav Rosandič vyrobil obrovskou hrubici a Jiří Ondráček byl najednou úplně sám před Pavelkou. Neuspěl ale ani s bekhendovou střelou, ani s pozdější dorážkou. Hradecký brankář se teď vyznamenal.
     
    02:57
    Hradečtí ujížděli do brejku dvou proti jednomu, který se Michal Dragoun správně rozhodl vyřešit střelou. Ta mu však extrémně nesedla a skončila daleko mimo. Celá akce se ještě dohrávala a na jejím konci byl nebezpečný bekhendový pokus Mislava Rosandiče.
     
    00:25
    První zajímavá šance zápasu. Domácí si dobře vyměnili místa v rohu a pak přišla přihrávka na Lukáše Cingela. Ten byl tísněn, takže puk akorát usměrnil na bránu, ale Sedláček musel svoje betony dát rychle k sobě.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 9. Vincour (F. Pavlík, Zámorský), 23. Bezúch (Zámorský, Kukumberg), 28. F. Pavlík (R. Pavlík, Cingel), 50. Dragoun (Vopelka, Cibulskis) – 21. Herman (J. Ondráček), 28. Nosek (Šlahař, Valenta)


    Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Zámorský, Linhart (A), Cibulskis, Graňák (C), F. Pavlík, Rosandić, Piché – Vincour, Bičevskis, Rákos (A) – Paulovič, Cingel, R. Pavlík – Vopelka, Dragoun, Miškář – Karabáček, Kukumberg, Bezúch.
    Berani Zlín: J. Sedláček (27. Štůrala) – Řezníček, Freibergs, Nosek (A), Valenta, Gazda, Žižka (C), Ferenc – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – Šlahař, Honejsek, Herman – Okál, P. Sedláček, E. Kulda – Popelka, Werbik, Poletín.

    Rozhodčí: Hejduk, Pešina – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 4558
    bahis siteleri