Zlín – Přerov 2:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:5 (po pr.) | Plzeň – Chomutov 1:5 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 6:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 2:5 (kon.) | Havířov – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:5 (0:1, 1:4, 0:0 - N 1:0)
Piráti Chomutov
Pátek 02.11.2018, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    63:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Piráti kombinovali tak dlouho v útočném pásmu, až se puku zmocnil PETR ERET, který s ním projel až do útočného pásma a přesnou střelou nad lapačku přihrává domácím alespoň jeden bod z dnešního zápasu. Asistence: Jakub Pour.
     
    37:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesto se indiáni dočkali první branky. Richard Běhula vyrazil střelu Ereta jen na hokejku DOMINIKA SOUKUPA, který trefil přesně pod víko. Asistence: Petr Eret, Vladimír Kremláček.
     
    32:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tohle už pro domácí začína zavánět pořádným debaklem. Hosté nadále ukazují jak je hokej občas jednoduchý. Patrick Pech našel na druhé tyčce volného JAKUBA VÁCHALA, na toho už zývala jen opuštěná klec. Asistence: Patrik Pech, Kryštof Ouřada.
     
    30:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš. Piráti ukázali jak je jednoduché sehrát početní výhodu. Kryštof Ouřada našel před brankou JOSEFA KOLÁČKA, který se lehkou tečí trefil přesně mezi Kolářovy betony. Asistence: Kryštof Ouřada, Patrik Pech.
     
    25:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ale obratem dostávají už třetí branku. JAN SVOBODA zcela osamocen napřáhl mezi kruhy a puk se pomaličku došoural až do branky. Asistence: Slanislav Vrhel, Petr Chlán.
     
    22:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti vstoupili do druhé třetiny s velkou vervou, za kterou jsou oceněni druhou brankou v zápase. KRYŠTOF OUŘADA trefil naprosto přesně levý horní roh a proti jeho střele byl Kolář bez šance. Asistence: Jan Svoboda, Denis Zeman.
     
    10:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Máme tu první branku v utkání. Stanislav Vrhel vyslal další kotouč na Koláře, ten puk jen vyrazil před sebe a u dorážky byl nejrychleji PETR CHLÁN, který přesnou střelou mezi betony otevírá skóre. Asistence: Stanislav Vrhel, Vít Seemann.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 38. Soukup (Eret, Kremláček), 64. Eret (Pour) – 11. Chlán (Vrhel, Seemann), 23. Ouřada (Svoboda, Zeman), 26. Svoboda (Vrhel, Chlán), 31. Koláček (Ouřada, Pech), 33. Váchal (Pech, Ouřada)


    HC Škoda Plzeň: Kolář (od 33. Pilc) – Houdek, Kovařík, Lokajíček (A), Šilhán, Kremláček, Malák – Soukup, Kvasnička, Pour, Rohla, Slanina, Matiášek (A), Adamec, Procházka, Eret, Hasman (C), Princl
    Piráti Chomutov: Běhula (D. Svoboda) – Váchal, Šuráň, Seemann (A), Zeman, Mikulec, Beneš, Vaněk, Štochl – Vrhel, J. Svoboda, Chlán (A), Prokop, Jaroš, Mežnar, Koláček, Lobodowski, Pech, Ouřada (C)

    Rozhodčí: Jakub Valenta – Jaroslav Hřebík, Radim Charvát
    bahis siteleri