Zlín – Přerov 2:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:5 (po pr.) | Plzeň – Chomutov 1:5 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 6:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 2:5 (kon.) | Havířov – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:5 (1:0, 1:0, 0:5 - N 1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 02.11.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina D
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 15. kola DHL Extraligy juniorů mezi celky VHK ROBE Vsetín a HC Oceláři Třinec.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Po dvojici porážek ve Zlíně a v Přerově přišly další dvě prohry vsetínského juniorského celku. Minulý týden se Valaši představili nejprve doma, a to proti Havířovu. Slezané letos výrazně posílili v brankovišti, což se projevilo i na dvou ze třech výsledků proti Vsetínu. Gólmanské duo Štipčák, Dufek bylo sice vždy nepříjemné, letos ale přibývají Vsacanům vrásky na čele při zákrocích Matouška. Ten již dvakrát vychytal proti zelenožlutým čisté konto. Jinak tomu nebylo ani v pátek na Lapači. Z čeho však Vsetínští můžou mít radost, tak to je remíza a bod z Vítkovic, které vedou tabulku o deset bodů před druhým Třincem. Valaši jsou s třiadvaceti body na pátém místě, hůře už je na tom pouze Přerov.

    Na špici kanadského bodování Vsetína se stále drží kapitán Daniel Klímek. Jeho devatenáct bodů za 8 gólů a 11 asistencí jej kromě prvenství ve svém týmu vyneslo také na šestou příčku bodování skupiny D. Nejlepším střelcem je pak s devíti vstřelenými góly Lukáš Frydrych, který „vede“ také v počtu trestných minut a statistice +/-, a nejproduktivnějším vsetínským obráncem s 9 (1+8) body Tomáš Ondračka.
     
    HC Oceláři Třinec

    Mladí Oceláři zaváhali v dosavadním průběhu sezónu vícekrát než Vítkovice, a tak se prozatím uchýlili na druhou příčku tabulky. Jejich náskok však není veliký, třetí Havířov ztrácí pouze tři body. Pro poslední nepovedené utkání nemusíme chodit daleko, stačí se ohlédnout za minulým kolem, ve kterém Třinec podlehl Zlínu 1:2. Se svým příštím soupeřem, tedy se Vsetínem, má bilanci vyrovnanou. Jedna výhra, jedna prohra. V obou utkáních vstřelil vítěz 5 branek a oba body z nadstavby brali Valaši. Uvidíme, jak to bude tentokrát.

    Nejproduktivnější hráč Třince je zároveň nejlepším nahrávačem týmu. Řeč je o Filipu Indrstovi, který se čtyřmi góly a třinácti asistencemi vede ocelářskou tabulku kanadského bodování. Nejlepšího střelce bychom našli o příčku níž. 16 bodů (7+9) má Matouš Čmiel. Šestnáctibodovou bilanci má také Marek Havránek (6+10). A jestliže je třinecký kapitán druhým nejlepším střelcem, musíme s počtem šesti branek zmínit také Pavla Matěje.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek)– Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený – Jindra, Zetocha, Veselý, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych.

    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Ochman) – Krzak, Rufer, Konderla, Adámek, Michálek, Homola – Havránek, Králík, Krč, Tomanek, Indrst, Pastor, Wardas, Geidl, Peterek, Raška, Čmiel, Matěj.

    Rozhodčí: Šudoma – Wesley, Pospíšil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    K puku se jako první dostali domácí, jejichž rozehrávku rychle napadají Oceláři. Nicméně i přes nepříjemnou hru soupeře se k brance dostal Krupa a z blízkosti brankoviště se snažil procpat puk pod betony.
     
    00:46
    Matěj se po levém křídle dostal do útočného pásma, kde prokličkoval mezi dvěma hráči Vsetína. Následně se snažil zakončit, jeho pokus ale povedeně zastavil vracející se domácí hráč.
     
    01:52
    Oceláři se stále drží v útočném pásmu, kde se však hraje okolo mantinelu. Domácí nepouští soupeře do zakončení.
     
    02:25
    Domácí vyhazují puk podél mantinelu a následně se do situace dva na dva dostali Rufer s Čmielem. Třinecký obránce dostal na hokejku prudkou přihrávku, kterou jen lehce posunul na pravý beton přemísťujícího se gólmana. Ten měl teď velké štěstí, jelikož se puk o jeho výstroj zastavil.
     
    03:35
    Žádnou vážnější akci jsme zatím v utkání neviděli. Vsetínu se nedaří projít před Švehláka a hosté sice v pásmu jsou, obrana Valachů je ale nenechá najít do správné postavení a zakončit.
     
    04:15
    Krupovi zabránil ve vyvezení kotouče Pastor. Třinečtí jsou tak stále v pásmu, ale Rufer se za Sachrovou bránou dostává do problém. Napadá jej Ondračka.
     
    05:35
    Oba týmy se vydaly na střídačku, a tak se uvolnilo na levém křídle místo pro Krzaka. Ten se vydal sám na branku a jeho střelu ukrývá vsetínský brankář v lapačce.
     
    06:18
    Petriska obešel dva hráče ve středním pásmu. Po přechodu do útočné třetiny ale Vašenka nevystihl jeho záměr přihrávky přes obránce, a tak kotouč končí u mantinelu.
     
    07:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Premiérový gól v této sezóně si připisuje TOMÁŠ FRIMEL. Bez velkého náznaku se najednou spolu s Pospíšilem ocitl v přečíslení dva na jednoho. Mohl ještě nahrát svému spoluhráči, který byl ve výhodnějším postavení u odkryté brány a jeho střela tak nakonec skončila jen na betonu brankáře, najíždějící obrana hostů ale sama napomohla tomu, aby se kotouč ocitl v bráně. Asistence: Martin Kožený.
     
    09:04
    Herní tempo se výrazně zvýšilo a na obou stranách jsme viděli nadějně vypadající šance. Oba gólmani si tak připsali úspěšné zákroky.
     
    09:48
    Matěj prokličkoval mezi hráči Vsetína a z levého kruhu vypálil. Sachr si prostor mezi betony pohlídal a rozehrává.
     
    10:32
    Další zákrok pro vsetínského brankáře. Tentokrát musel Sachr zasahovat proti pokusu z pravého křídla a i tentokrát pro něj střela na betony nebyla problémem. Na Třinci jde vidět snaha o vyrovnání.
     
    11:03
    Po krátkém pobytu Vsetína před Švehlákem se na pravém křídle uvolnil Krzak, který ještě nahrával těsně před branku na Homolu. Ten kotouč minul a sám najel do konstrukce vsetínské brány.
     
    12:17
    Vsetínští se musí bránit třineckému náporu, který vznikl po menším nedorozumění mezi hráči ve žlutém. Nejprve z otočky v mezikruží pálil Raška. Po chvíli se ke kotouči v rychlé souhře dostal Matěj, jenž pálil z první. V obou případech dokázal domácí gólman na poslední chvíli vytáhnout beton.
     
    13:15
    Na trestnou lavici odjíždí Ondračka, provinil se hákováním v situaci, kdy měli Třinečtí navrch. Sachr krátce před přerušením zasahoval proti Pastorovi, jehož střelu přes bránící hráče vůbec neviděl.
     
    13:39
    V brejku jsme viděli Lukačku s Vašenkou. Prvně jmenovaný i přes nepříliš dobrou pozici a těsný forčekink soupeře zakončoval. Švehlák kryje.
     
    14:04
    Dvířky od střídačky teď bouchl Indrst, jehož střelu do prázdné brány vychytal Sachr. Ten teď ve vsetínské brance předvádí opravdu neskutečné zákroky.
     
    15:15
    Domácí v plném počtu.
     
    15:54
    Hra se zklidnila. Oba týmy se snaží dostat do pásma nahozením, uvidíme, kdo bude úspěšný jako první.
     
    16:16
    Povedlo se to Valachům. Nejdřív to nadvakrát zkusil Zetocha, nejprve z pravého kruhu, následně z mezikruží. První střelu zastavil gólman, druhou obrana. Třetí střela Vsetína pak patřila Petriskovi.
     
    17:13
    Krupovu přihrávku v přečíslení vystihl Geidl a Třinečtí vyráží dopředu. Sachrovu pozornost otestoval Tomanek
     
    18:29
    Raška byl sice na pravém křídle úplně sám, nebál se ale vystřelit proti přesile Vsetínských, a to se vyplatilo. Domácí brankář musel zasahovat lapačkou.
     
    19:23
    Blíží se konec první třetiny a Frimel nevymyslel vyhození z pásma příliš šťastně. Hosté se dostali ke kotouči a zakončovat mohl kapitán Havránek. Jeho pozice byla pro střelu ideální, rozhodl se však ještě nahrát na pravé křídlo, kde už nikdo z týmu Ocelářů nečekal.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina nám po opatrném úvodu bez větších šancí přinesla jen jednu branku. V osmé minutě se prosadil Frimel, trochu také za pomoci hostující obrany. Po inkasované brance přidali hosté plyn a byli to oni, kdo častěji ohrožoval soupeřovu branku. Sachr ale předváděl velmi dobré zákroky, hlavně ve vsetínském oslabení, a tak se Ocelářům v první třetině vyrovnat nepodařilo.
    Druhá třetina začne cca v 18:13.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Oba týmy se do druhé třetiny vrhly aktivně. K bráně soupeře se jako první dostal Třinec, ale ke střele se neodhodlal.
     
    20:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zato na druhé straně vystřelil JAN VAŠENKA a vyplatilo se. Z levého kruhu přesně trefil pravý horní roh Švehlákovy brány. Asistence: Ján Petriska, Šimon Jenáček.
     
    21:36
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pospíšil.
     
    21:49
    Indrst nahrál z pravého kruhu na modrou na Michálka. Ten z první prudce vypálil a Sachr chytá kotouč, letící nad brankou, do lapačky.
     
    22:26
    Po vsetínském vyhození se zpět do pásma nenápadně dostal Havránek. Třineckému kapitánovi přistála na hokejce nahrávka od Indrsta. Pokus z hranice brankoviště namířen nad levý beton Sachr pokryl.
     
    23:16
    Nyní se Oceláři nedostali k ohrožení vsetínské branky a Valaši vyhazují.
     
    23:36
    Domácí v plném počtu.
     
    24:05
    Kombinaci Čmiela s Havránkem zablokoval Lašák. Druhý jmenovaný hráč Třince se přeci jen mohl ke střele dostat, ale i v tomto případě zasáhla vsetínská obrana. Nepohlídala si ale Rufera, který z ostrého úhlu trefil boční síť.
     
    25:04
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Adámek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:22
    Valaši se hned usadili v pásmu a kotouč z pravého křídla od Lukačky putoval na modrou na Lašáka a následně na Petrisku, jenž zakončoval. Švehlák vyráží kotouč vyrážečkou.
     
    25:56
    Sám na Sachra uháněl Havránek. Jeho pokus na poslední chvíli zastavil obránce Pernický, čímž svému brankáři výrazně pomohl.
     
    26:48
    Krupa vybojoval puk pro Jindru, který byl sám na levém křídle. Jeho střela mířená do levého horní rohu končí v lapačce třineckého gólmana.
     
    27:04
    Hosté v plném počtu.
     
    27:19
    Do Matějovy střely lehl Petriska, a tak se na druhou stranu mohl vydat Vašenka, jehož pro změnu zastavil Michálek. To bylo zase vodou pro třinecký mlýn, ale i tentokrát vynikl obranný zákrok. Úspěšně zasahoval Lašák.
     
    27:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zeman – 2 min., sekání).
     
    28:00
    Matějova střela bez přípravy z mezikruží zamířila nad ležícího gólmana, který i z takovéto pozice dokázal vytěsnit kotouč nad sebe.
     
    28:49
    Oceláři založila útok zpoza vlastní branky a poměrně hladce se dostali před Sachra. Než ale něco stačili vymyslet, Vsetínští opět vyhazují.
     
    29:28
    Domácí v plném počtu.
     
    29:45
    Vhazování po levici Švehláka vyhráli Valaši, a tak ihned po buly vypálil od modré Lašák. Jeho střela se zastavila o útočníka Peterka a následně po odrazu putovala na hokejku Vašenky. Ten střílí a Švehlák ukrývá puk mezi betony.
     
    30:12
    Valaši jsou i nadále aktivní v útočném pásmu a třinecký brankář svým zákrokem přerušuje hru.
     
    30:34
    Prudká střela od modré ihned po vhazování byla k vidění i na druhé straně. Postaral se o ní Konderla.
     
    30:54
    Rychlé přečíslení tři na dva teď zrežírovali Valaši. Na pravém křídle zakončoval Jindra, hostující brankář si nebyl svým zákrokem příliš jist, ale má kotouč ve své moci.
     
    31:06
    Lašák nejen, že dnes předvádí výborné obranné zákroky, ale prezentuje se i na poli střeleckém. Jeho pokus od modré má Švehlák mezi betony.
     
    31:27
    Raškovo nahození ze středního pásma se odrazilo od betonů Sachra před brankoviště, kde už do obrany najížděl Lukačka. Kotouč trefil, a tak tato situace trochu připomněla situaci okolo prvního vsetínského gólu. Tentokrát ale gólman zasáhl.
     
    32:47
    A není to jen Lašák, kdo dneska vyčnívá v obraně. Ve vsetínské defenzivě všechno funguje tak, jak má, a když se sám u pravé tyčky ocitl Peterek, hned u něj byl Ondračka a zabránil mu ve střele.
     
    33:45
    Tománek poslal křižnou přihrávku na Rufera, který z mezikruží pálil. Jeho střela mířila nad branku.
     
    34:33
    Havránek se ocitl sám na vrcholu pravého kruhu, jenže promáchl. Snažil se dostat zpět ke kotouči, jenže to už jej dojížděl Kožený. A právě jemu hostující kapitán vysekl hokejku.
     
    34:57
    První střelu této přesilové hry si připisuje Krupa. Hra je přerušena.
     
    35:25
    Jindrův pokus zaduněl o betony hostujícího brankáře. K dalšímu pokusu už se centr první vsetínské formace nedostal, jelikož jej o puk obral Peterek s Ruferem.
     
    35:47
    A právě jmenovanou třineckou dvojici zastavil v přečíslení nedovoleně Frydrych, který dostává menší trest za sekání.
     
    36:24
    Matěj prošel do útočného pásma a vystřelil, i když měl před sebou čtyři vsetínské hráče. Pernický střelu tečoval a puk tak letí mimo Sachrovu branku.
     
    36:33
    Hosté v plném počtu.
     
    37:12
    Sachr leží v brankovišti a Indrst s Čmielem se jej snaží překonat. Trefují jen betony.
     
    37:25
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vašenka – 2 min., faul kolenem).
     
    37:37
    Michálek pálí od modré nad. Frydrych se už chystá na led.
     
    37:47
    Lukáš Frydrych je na ledě a hned mohl využít nepozornosti Třineckých, kteří jej nechali nehlídaného. Ondračkovi se ale nepodařilo dostat kotouč na svého spoluhráče.
     
    39:10
    Jenáčkovi se nepodařilo vyhodit, a tak mohla kombinace Ocelářů pokračovat. Na konci byl Čmiel a jeho střela z mezikruží do odkryté brány, kterou Sachr vykopl pravou nohou.
     
    39:25
    Domácí v plném počtu.
     
    39:45
    Puk je na hokejce Havránka, který byl i s ním zatlačen k vlastní brance. Nakonec se ale hostující kapitán dostal nejen do pásma, ale také k zakončení. Sachr zákrokem lapačkou přerušuje hru.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina přinesla jen jednu branku, a to opět v síti Švehláka. Tentokrát se o ní postaral útočník Jan Vašenka hned v první minutě dějství. Střela to byla opravdu hezká, stejně jako další pokusy, které se postupem času objevovaly na obou stranách. Více vyložených šancí na skórování měli hosté, ale Valachy drží skvěle chytající Sachr.
    Třetí třetina začne cca v 19:05.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Čmiel to vzal hned v úvodu třetí třetiny na sebe, ale již po prvních tempech v útočném pásmu byl odzbrojen dvojicí Frydrych, Jindra. Následný třinecký pokus o útočnou akci končí ofsajdem.
     
    40:59
    Peterek vybojoval kotouč za bránou a přes Vsetínské se dostal do útočného pásma. Na Sachra pak zakončoval Raška. Vsetínský brankář vyráží kotouč betonem.
     
    42:07
    Zetocha zavezl kotouč do pásma, tam se mu však puk za brankou nepodařilo udržet a Třinečtí likvidují možný vsetínský tlak už v zárodku.
     
    42:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    FILIP INDRST získal vedle vsetínské branky kotouč od svého soupeře, povyjel si směrem k mezikruží a podobně jako Vašenka trefil prostor pod horní tyčkou. Asistence: Bez asistence.
     
    43:24
    Třinečtí dělají všechno pro to, aby skóre vyrovnali. Jejich tlak do branky i šance jsou na jedničku, Sachr ale zatím další gól ve své síti nepřipustil.
     
    44:19
    Od modré pálil mimo Pastor a nespokojeně odjíždí na střídačku.
     
    44:44
    Pernického přihrávku před branku na Vašenku zastavil Čmiel a vydává se na druhou stranu. I on byl ale zastaven, a to již na modré čáře.
     
    45:19
    Frydrych mohl vypálil ze situace jeden na jednoho z pravého kruhu. Všiml si ale najíždějícího obránce Ondračky a jelikož byl těsně bráněn, rozhodl se pro tuto možnost. Zadovka vsetínského kapitána našla. Ondračka objel brankoviště k levé tyčce, kde se před ním objevila prázdná brána. Puk ale končí na boční síti.
     
    46:54
    Pospíšilem vyhozený kotouč zastavuje Michálek, jenž vybídl k útočné akci Tománka. Ten ale kotouč na útočné modré čáře nezpracoval úplně ideálně.
     
    47:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Frydrych – 2 min., podrážení).
     
    48:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Necelých dvanáct minut před koncem třetí třetiny máme na Lapači vyrovnáno. V přesilové hře poslal kotouč zpoza branky Matěj, načež jej před brankovištěm našel NICO GEIDL a z mezikruží jej neomylně poslal k pravé tyčce. Asistence: Pavel Matěj, Jonáš Peterek.
     
    49:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otáčí vývoj utkání! To, co by ještě před chvílí málokdo čekal, se stalo skutečností. Havránek nejprve nastřelil tyčku, od které se puk dostal do brankoviště, ale stále byl za zády Sachra, jenž byl povyjetý z brány. Po několika dalších odrazech od hokejek se dostal puk z hole ONDŘEJE TOMÁNKA až za brankovou čáru. Asistence: David Pastor, Marek Havránek.
     
    50:26
    Peterkova rána od modré přeskočila Sachrovu lapačku a končí za brankou. K dorážce si však najížděli ještě dva Třinečtí.
     
    50:58
    Pernického střelu zblokoval Králík, a tak se musí vsetínská obrana opět stáhnout dozadu. Daří se jí ale zastavit Oceláře ještě před vstupem do pásma.
     
    51:54
    Adámek nahodil kotouč do pásma a vypadá to, že se Oceláři v útočné třetině i usadí. Což se teď ani jednomu celku moc nedaří.
     
    52:56
    O kotouč se bojuje v útočném pásmu a již delší dobu jsme neviděli střelu na branku. Čmiel na Sachra pouze nahazuje.
     
    53:39
    Vašenkova nepřesná rozehrávka ve středním pásmu skončila na hokejce Čmiela, který se okamžitě proti přesile Vsetínských vydal do pásma. Rozhodl se pro zadovku na přijíždějícího Homolu. Ani on však svůj pas neposlal přesně a kotouč končí u obránců na modré čáře.
     
    54:54
    Frydrych nahrál Krupovi před branku, tato nahrávka ale byla zblokovaná a letěla vzduchem. Krupa ji i tak zasáhl a Švehlák ukrývá kotouč mezi betony.
     
    55:32
    Souhru Homoly s Indrstem musel hasit až Sachr. Ten posílá kotouč za branku a při další akci Ocelářů se píská postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    56:14
    Hned dva hostující hráči se před brankou Švehláka vrhli na Petrisku. Tomuto do souboje přijel na pomoc Vašenka, z čehož se nakonec vytříbila potyčka Petrisky s Michálkem.
     
    56:14
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Petriska – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Lukačka – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Michálek – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    57:03
    Matějovo nahození ze středního pásma uklízí Sachr hokejkou za branku. Třinečtí jsou v pásmu, nyní za vsetínskou bránou.
     
    57:30
    Valaši se osvobodili a Homola s Indrstem zakládají druhou přesilovkovou vlnu zpoza vlastní branky.
     
    58:14
    Domácí v plném počtu.
     
    58:27
    Oceláři hrají v signalizované výhodě. Havránek v klidu zaváží kotouč za prázdnou bránu svého týmu.
     
    58:35
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Frimel – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Krupa – 2 min., faul kolenem).
     
    58:50
    Vsetínští se ihned po buly osvobodili a po opětovném přechodu modré čáry ohrožoval vsetínskou bránu Geidl, kterého zastavil Frydrych. Následnou Matějovu střelu vytěsnil Sachr.
     
    59:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    ADAM RAŠKA definitivně pojistil vítězí svého celky, když se po kombinaci trefuje z levého kruhu mezi betony. Asistence: Pavel Matěj, Nico Geidl.
     
    59:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    A to ještě po gólové stránce není od hostů všechno. Do brejku se dostal MAREK HAVRÁNEK a přesnou trefou upravuje konečné skóre na 2:5. Asistence: Filip Indrst.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetinu si pro sebe získal Třinec, který tak dokázal otočit nepříznivé skóre a bere tři body.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši z první akce v nadstavbě skórují! Kotouč si u mantinelu urval Ondračka, najel k brankovišti a poslal zadovku na LUKÁŠE JINDRU, který nasměroval puk za záda přemisťujícího se gólmana. Asistence: Tomáš Ondračka, Lukáš Frydrych.
     
    Konec zápasu.
     
    Prodloužení trvalo jen 15 sekund, po uplynutí tohoto času se trefil Lukáš Jindra a získal tak pro svůj tým, který doma po dvě třetiny vedl, alespoň jeden bod.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek pátečního večera. (19:46:27)
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Frimel (Kožený), 21. Vašenka (Petriska, Jenáček), 61. Jindra (Ondračka, Frydrych) – 43. Indrst, 49. Geidl (Matěj, Peterek), 50. Tománek (Pastor, Havránek), 60. Raška (Matěj, Geidl), 60. Havránek (Indrst)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek)– Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený – Jindra, Zetocha, Veselý, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych.
    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Ochman) – Krzak, Rufer, Konderla, Adámek, Michálek, Homola – Havránek, Králík, Krč, Tomanek, Indrst, Pastor, Wardas, Geidl, Peterek, Raška, Čmiel, Matěj.

    Rozhodčí: Šudoma – Wesley, Pospíšil

    Diváci: 123
    thejrc.org