Zlín – Přerov 2:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 4:5 (po pr.) | Plzeň – Chomutov 1:5 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 6:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 2:5 (kon.) | Havířov – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:5 (1:0, 1:0, 0:5 - N 1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 02.11.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina D
Partner:
     
    60:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši z první akce v nadstavbě skórují! Kotouč si u mantinelu urval Ondračka, najel k brankovišti a poslal zadovku na LUKÁŠE JINDRU, který nasměroval puk za záda přemisťujícího se gólmana. Asistence: Tomáš Ondračka, Lukáš Frydrych.
     
    59:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    A to ještě po gólové stránce není od hostů všechno. Do brejku se dostal MAREK HAVRÁNEK a přesnou trefou upravuje konečné skóre na 2:5. Asistence: Filip Indrst.
     
    59:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    ADAM RAŠKA definitivně pojistil vítězí svého celky, když se po kombinaci trefuje z levého kruhu mezi betony. Asistence: Pavel Matěj, Nico Geidl.
     
    58:35
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Frimel – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Krupa – 2 min., faul kolenem).
     
    56:14
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Petriska – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Lukačka – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Michálek – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    49:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otáčí vývoj utkání! To, co by ještě před chvílí málokdo čekal, se stalo skutečností. Havránek nejprve nastřelil tyčku, od které se puk dostal do brankoviště, ale stále byl za zády Sachra, jenž byl povyjetý z brány. Po několika dalších odrazech od hokejek se dostal puk z hole ONDŘEJE TOMÁNKA až za brankovou čáru. Asistence: David Pastor, Marek Havránek.
     
    48:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Necelých dvanáct minut před koncem třetí třetiny máme na Lapači vyrovnáno. V přesilové hře poslal kotouč zpoza branky Matěj, načež jej před brankovištěm našel NICO GEIDL a z mezikruží jej neomylně poslal k pravé tyčce. Asistence: Pavel Matěj, Jonáš Peterek.
     
    47:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Frydrych – 2 min., podrážení).
     
    45:19
    Frydrych mohl vypálil ze situace jeden na jednoho z pravého kruhu. Všiml si ale najíždějícího obránce Ondračky a jelikož byl těsně bráněn, rozhodl se pro tuto možnost. Zadovka vsetínského kapitána našla. Ondračka objel brankoviště k levé tyčce, kde se před ním objevila prázdná brána. Puk ale končí na boční síti.
     
    42:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    FILIP INDRST získal vedle vsetínské branky kotouč od svého soupeře, povyjel si směrem k mezikruží a podobně jako Vašenka trefil prostor pod horní tyčkou. Asistence: Bez asistence.
     
    37:25
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vašenka – 2 min., faul kolenem).
     
    35:47
    A právě jmenovanou třineckou dvojici zastavil v přečíslení nedovoleně Frydrych, který dostává menší trest za sekání.
     
    34:33
    Havránek se ocitl sám na vrcholu pravého kruhu, jenže promáchl. Snažil se dostat zpět ke kotouči, jenže to už jej dojížděl Kožený. A právě jemu hostující kapitán vysekl hokejku.
     
    27:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zeman – 2 min., sekání).
     
    25:04
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Adámek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:36
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pospíšil.
     
    20:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Zato na druhé straně vystřelil JAN VAŠENKA a vyplatilo se. Z levého kruhu přesně trefil pravý horní roh Švehlákovy brány. Asistence: Ján Petriska, Šimon Jenáček.
     
    13:15
    Na trestnou lavici odjíždí Ondračka, provinil se hákováním v situaci, kdy měli Třinečtí navrch. Sachr krátce před přerušením zasahoval proti Pastorovi, jehož střelu přes bránící hráče vůbec neviděl.
     
    07:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Premiérový gól v této sezóně si připisuje TOMÁŠ FRIMEL. Bez velkého náznaku se najednou spolu s Pospíšilem ocitl v přečíslení dva na jednoho. Mohl ještě nahrát svému spoluhráči, který byl ve výhodnějším postavení u odkryté brány a jeho střela tak nakonec skončila jen na betonu brankáře, najíždějící obrana hostů ale sama napomohla tomu, aby se kotouč ocitl v bráně. Asistence: Martin Kožený.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 8. Frimel (Kožený), 21. Vašenka (Petriska, Jenáček), 61. Jindra (Ondračka, Frydrych) – 43. Indrst, 49. Geidl (Matěj, Peterek), 50. Tománek (Pastor, Havránek), 60. Raška (Matěj, Geidl), 60. Havránek (Indrst)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek)– Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený – Jindra, Zetocha, Veselý, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych.
    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Ochman) – Krzak, Rufer, Konderla, Adámek, Michálek, Homola – Havránek, Králík, Krč, Tomanek, Indrst, Pastor, Wardas, Geidl, Peterek, Raška, Čmiel, Matěj.

    Rozhodčí: Šudoma – Wesley, Pospíšil

    Diváci: 123
    thejrc.org