Bournemouth – Manchester Utd. 1:2 (kon.) | Cardiff – Leicester 0:1 (kon.) | Everton – Brighton 3:1 (kon.)
Newcastle – Watford 1:0 (kon.) | West Ham – Burnley 4:2 (kon.) | Arsenal – Liverpool 1:1 (kon.)
Wolverhampton – Tottenham 2:3 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
2:3 (0:2)
Tottenham Hotspur
Sobota 03.11.2018, 20:45 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Příjemný sobotní večer přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní evropské kopané! Hned sedmi zápasy jedenáctého kola dnes pokračuje anglická Premier League, my se společně zaměříme na atraktivní souboj nováčka z Wolverhamptonu proti Tottenhamu. Na Molineux Stadium vše vypukne ve 20:45.
     
    Wolverhampton Wanderers

    O tom, že Wolves budou velmi konkurenceschopným týmem, nebylo před začátkem sezony pochyb, jenže asi málokdo by čekal, že svěřenci Nuna Espírita Santa během úvodních osmi kol prohrají jediné utkání. Slabší momenty si Wolverhampton, kterému to zatím nelepí v útoku, vybral v předchozích dvou duelech, když nejprve před domácími fanoušky podlehl 0:2 Watfordu, a minulý týden nestačil na ve slušné formě hrající Brighton. Žluto-černí už dříve potvrdili, že se jasných favoritů jen tak nezaleknou, když remizovali s oběma velkokluby z Manchesteru. Dnes proti nim ovšem stojí Tottenham, jenž má proti nováčkům velmi pozitivní bilanci, kupříkladu v sezoně 2009/10 jej ale Wanderers přehráli v obou vzájemných mačích.
     
    Tottenham Hotspur

    Spurs si oproti minulým ročníkům nepočínají tak suverénně, ovšem i tak jim zatím patří slušná pátá pozice, přičemž vedoucí Manchester City je napřed o pět bodů. Právě s družinou Pepa Guardioly sehrál Tottenham své doposud poslední ligové utkání, ve Wembley ale mírnému favoritovi podlehl 0:1, jedinou branku obstaral Riyad Mahrez. Náladu si Kohouti zlepšili ve středu, když přes West Ham postoupili do čtvrtfinále Carabao Cupu, kde je čeká vždy velice pikantní derby s Arsenalem. Radostnou zprávu pro fanoušky londýnského klubu představuje podpis nové dlouhodobé smlouvy s Delem Allim. Už ne tak příjemnou záležitostí je zdravotní stav týmu, Mauricio Pochettino bude postrádat Diera, Rose, Wanyamu a Vertonghena.
     
    Úvodní sestavy:

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett, Coady (C), Boly – Doherty, Neves, Moutinho, J. Castro – Costa, Jiménez, Cavaleiro.
    Náhradníci: Ruddy – Gibbs-White, Vinagre, Hause, Dendoncker, Bonatini, Traoré.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Foyth, Davies – Winks, M. Dembélé – Moussa Sissoko, Lamela, Lucas Moura – Kane.
    Náhradníci: Gazzaniga – D. Sánchez, Son Hung-min, F. Llorente, Eriksen, Aurier, Skipp.

    Rozhodčí: Mike Dean – Dan Robathan, Mark Scholes.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Mike Dean foukl do píšťalky, dnešní utkání rozehrávkou otevřeli fotbalisté Tottenhamu, kteří nastupují v bílých dresech, naopak domácí budou hrát ve žlutém.
     
    2
    Moura se štěstím předal míč Lamelovi, který měl co dělat, aby na zádech udržel nepříjemně dotírajícího Ryana Bennetta. Akce Spurs může pokračovat.
     
    3
    Přihrávka Bena Daviese skončila až v zámezí, o chvíli později se kupředu hnal Hélder Costa, kterého na hranici fotbalových pravidel zastavil Moussa Dembélé.
     
    4
    Hra se přerušuje, oba aktéři předchozího souboje se v bolestech svíjí na trávníku. Špatně to vypadá především s Dembélém, kterého opečovávají zdravotníci.
     
    5
    Stále se nehraje. Belgický záložník dnes hraje své jubilejní 250. utkání v dresu Tottenhamu, odstoupit z něj takto brzy by pro Dembélého, jenž je odveden mimo trávník, bylo opravdu kruté.
     
    6
    Cavaleiro hledal na ose hřiště číhajícího Raúla Jiméneze, výtečně jeho záměr však přečetl Foyth, jenž okamžitě vysílá směrem vpřed Moussu Sissoka.
     
    7
    Wolves zamkli oslabeného soupeře na obranné polovině. Individuální průnik Héldera Costy zastavil Davies, neujala se ani kombinace mezi Cavalairem a Nevesem.
     
    7
    Už je jasno, Dembélé v dnešním utkání nemůže pokračovat, na place jej nahradí Korejec Son.
     
    8
    Mazaný aut od Castra nalezl nehlídaného Cavaleira, jenž se zbytečně unáhlil a v podstatě pouze odevzdal míč soupeři. Portugalský křídelník mohl z této situace vytěžit více.
     
    9
    Spurs se zatím nikam neženou. Nezměnil to ani pokus o sóloakci v podání střídajícího Sona, jenž doplatil na nepřesné přenesení hry směrem k Lucasi Mourovi.
     
    10
    Sissoko získal balon pro Trippiera, jenž se nijak nerozmýšlel a okamžitě hledal za obranu si sbíhajícího Harryho Kanea, dobrou práci ale odvedl Coady.
     
    11
    Další kombinační snaha Tottenhamu byla vyhnána zpět na obrannou polovinu, Davies se poté navíc nechal odzbrojit Costou, který pro své kolegy získal autové vhazování.
     
    12
    Dobrá rána. První zakončení dnešního mače měli na svědomí Wolves, jmenovitě pak Raúl Jiménez, který práskl do balonu kousek za vápnem, branku soupeře však přestřelil.
     
    13
    Tentokráte už musel Hugo Lloris zasahovat. Příliš se ale nenadřel, přízemní rána Matta Dohertyho, který navíc pálil slabší levačkou, nebyla nikterak nebezpečná.
     
    14
    Po Cavaleirově dobré práci přenesl Moutinho hru až k Dohertymu, ten ale v momentu centru lehce škobrtl a poslal balon až za postranní lajnu. Aut pro Spurs.
     
    15
    Alderweireldova malá domů lehce vystrašila Llorise, který musel balon zneškodnit před dotírajícím Jiménezem. Následně se Lamela nevymotal ze sevření tří protivníků, útočit tak zase mohou domácí.
     
    16
    Nikam nevedoucí kolotoč přihrávek hostujícího týmu přerušil až Sissoko, který vysunul vpřed Lucase Mouru, s brazilským rychlíkem se ale skvěle vrátil Boly.
     
    17
    V krátkém časovém sledu jsme viděli dvě ofsajdové situace. Nejprve byl pomezním sudím přistižen Jonny Castro, o pár okamžiků později zase Son Heung-min.
     
    18
    Raúl Jiménez se sice tělem dostal před Juana Foytha, dále ale pokračovat nemohl. Důvod byl prostý, mexický útočník se dotkl míče rukou, tohle nemohl sudí Dean přehlédnout.
     
    19
    Bennett ve snaze o odkopnutí do bezpečí trefil Sona, od kterého se balon odrazil před branku Ruie Patrícia, kde se, naštěstí pro Wolves, nejlépe zorientoval Coady.
     
    20
    Domácí kapitán nedlouho nato dlouhým pasem oslovil na levém křídle čekajícího Castra, který si opět nepohlídal svůj náběh a vystavil sám sebe do ofsajdu.
     
    21
    Dobrá šance Tottenhamu. Skvěle to na levé straně vymysleli Son s Lucasem Mourou, druhý jmenovaný pak vyslal do úniku Harryho Kanea, jehož ránu konečky prstů zastavil Patrício.
    21. Dobře mířenou střelu Harryho Kanea si Patrício pohlídal.
     
    22
    Na druhé straně Jiménez sklepával v lepší pozici čekajícímu Cavaleirovi, jehož dělovka by Llorise určitě zaměstnala, to by ale nejprve musela přejít přes Foytha.
     
    23
    Ofsajd i na druhé straně, tentokráte pomezní sudí zdvihl svůj praporek po zpracování Lucase Moury. Míč zpět do hry svým výkopem uvede Rui Patrício.
     
    24
    Son vystihl Dohertyho nahrávku a okamžitě rozjel protiakci Spurs, kterou jen za cenu faulu a žluté karty zastavil Ryan Bennett.
     
    25
    Cavaleiro měl nalevo volného Jonnyho Castra, místo toho si vybral složitější variantu a centroval před branku na Jiméneze, kterého k ničemu nepustil Alderweireld.
     
    26
    Tohle může domácí mrzet. Téměř osamocený Jiménez nahrával Hélderu Costovi, který se v případě lepšího načasování svého náběhu mohl hnát sám na branku.
     
    27
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tak pozor, užuž to vypadalo, že tato akce Spurs nikam nevede, hosté to ale nakonec sehráli fantasticky a ujímají se vedení. ÉRIK LAMELA zvedl hlavu, narazil si s dobře postaveným Sonem a svůj výpad z pravé strany zakončil přesnou ranou mezi nohy brankáře Patrícia.
    27. Érik LAMELA - 0:1
     
    29
    Trippierovu riskantní rozehrávku přes střed hřiště málem nezachytil Winks, čehož hodlal využít Jiménez, anglický mladík ale své lehké zaváhání při zpracování napravil.
     
    30
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Předchozí gólová situace jako by domácí fotbalisty lehce opařila, Tottenham se znovu vydal kupředu a vstřelil další až příliš snadnou branku. Son roztáhl hru ke Kieranu Trippierovi, na jehož přesný centr si v šestnáctce naběhl trestuhodně osamocený LUCAS MOURA a hlavou prostřelil Patrícia.
    30. Lucas MOURA - 0:2
     
    32
    No, s takovýmto scénářem asi svěřenci Nuna Espírita Santa úplně nepočítali. V úvodu duelu byli lehce aktivnějším týmem, při obou gólových situacích ale trestuhodně zaspali v defenzivě.
     
    33
    Kane si vyměnil míč s Lucasem Mourou, načež se nijak nerozmýšlel a z uctivé vzdálenosti pozdravil Ruie Patrícia, který jeho štiplavý pokus lapil až nadvakrát.
     
    34
    Dvoubranková ztráta, která přišla během několika okamžiků, se na Wolves určitě podepsala. Domácí hráčům najednou chybí pohyb a agresivita.
     
    35
    Změnit to po Sissokově zaváhání mohl Neves, nechal však balon za sebou. Neuspěl ani jeho zkušenější kolega Moutinho, který to v souboji s Winksem přehnal s důrazem.
     
    36
    Tottenham má na vše spoustu času, zároveň se ale nikam nechce hnát, raději trpělivě kombinuje a čeká, až se v obranných řadách nováčka objeví nějaká mezera.
     
    37
    Lamelovu nápaditou nabídku zastihl Lucas Moura ještě před čárou, na jeho centr z otočky si posléze sbíhal Harry Kane, tentokráte byl však u míče nejdříve Patrício.
     
    38
    Míč končí v domácí brance, gól však není uznán. Opakovaný záběr ukázal, že domácí byli poškozeni, Costa, který nahrával střílejícímu Jiménezovi, totiž v ofsajdu rozhodně nebyl.
     
    39
    Cavaleiro ve středu hřiště lehce přišel o balon, Alderweireld na to konto narýsoval kolmici až ke Kaneovi, těsně před kterým stačil se štěstím zasáhnout Boly.
     
    40
    Rohový kop domácího celku rozehrál Moutinho, našel ale pouze hlavu Lucase Moury. Po jeho odhlavičkování pálil Neves, díky teči Lamely uvidíme další roh Wolves.
     
    41
    Míč do pokutového území opět načechral João Moutinho. Tentokráte se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval Jiménez, jeho pokus byl však odvrácen.
     
    42
    Žlutí ale zůstali zabydleni na útočné polovině. Costův pokus byl zablokován, míče se na to konto ujal Doherty, na jehož centr si naskočil Boly, z dobré pozice ale minul.
     
    43
    Nápor Wolverhamptonu mohl pokračovat po Lamelově faulu na Cavaleira. Přímý kop si vzal na starost Neves, s jehož nabídkou si obrana Spurs hravě poradila.
     
    44
    Lucas Moura vyslal parádní průnikový pas pro Lamelu, který ale protiakci nevyřešil dobře. Kvůli špatnému prvnímu doteku se dostal do ostrého úhlu, jeho následný centr neoslovil nikoho.
     
    45
    Konec prvního poločasu probíhá ve velkém tempu. Son nahrál Lamelovi, po jehož sklepnutí zkusil štěstí Kane, trefil však pouze před sebou blokujícího Bennetta.
     
    45+1
    Vzhledem k Dembélého dlouhému ošetřování na začátku poločasu se nastavují hned tři minuty.
     
    45+2
    Spurs se snaží první poločas dohrát v co možná největším klidu. Usnadnil jim to napadající Moutinho, který jen za cenu nedovoleného zákroku zastavil Sissoka.
     
    45+3
    Jiménezovi to kvůli dobré práci zatím bezchybného Foytha nevyšlo, ke střele se tak dostal až Rúben Neves, jehož volej se však mezi tři tyče nevešel.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Daleko spokojenější odchází do šaten hráči Tottenhamu, kteří vedou nad Wolverhamptonem 2:0. Rozhodně nelze říci, že by Spurs byli od začátku lepším týmem, vstup do utkání spíše vyšel domácím fotbalistům. Ti si ale žádnou větší příležitost nevytvořili, naopak svěřenci trenéra Pochettina udeřili hned dvakrát v rozmezí tří minut, když se prosadili Lamela a Lucas Moura. Na Molineux Stadium mělo být v osmatřicáté minutě srovnáno, když míč do sítě dopravil Jiménez, jenže pomezní sudí chybně odmával ofsajdové postavení přihrávajícího Costy.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Lucas Moura v souboji rameno na rameno přetlačil Dohertyho, načež ihned z otočky zkusil vyslat kupředu Kanea, jenže jeho pas byl až příliš razantní.
     
    47
    Na druhé straně Cavaleirův přetažený centr se štěstím doskákal až do míst, kde se pohyboval Moutinho, jehož ránu z první obětavě zablokoval Toby Alderweireld.
     
    48
    Davies podběhl přenesený balon, více volného prostoru se tak otevřelo před Dohertym. Z jeho nahrávky těžil Costa, pro centr domácího záložníka si však vyběhl Lloris.
     
    49
    Neves krásně přenesl hru až k Jonnymu Castrovi, který z první sklepl pro Cavaleira. Ten měl proti sobě hned dva protivníky, o míč jej nakonec obral Trippier.
     
    50
    Náramně to udělal Hélder Costa, který nejprve předvedl parádní průnik a poté krásnou nahrávkou vyzval ke snížení Jiméneze, proti němuž musel zasáhnout Lloris.
     
    51
    Další dobrá šance Wolverhamptonu. Tentokráte si Costa po Dohertyho pasu položil obránce a zkusil Llorise propálit na přední tyč, brankář Spurs se ale nenechal překvapit.
    51. Snížení nepřipustil Lloris, který skvěle zasáhl proti Costovi.
     
    52
    Obrana Tottenhamu v posledních minutách neuvěřitelně hoří. Znovu musel hosty zachraňovat až Lloris, který se vyznamenal proti přízemní bombě Rubéna Nevese.
     
    54
    Směrem dopředu o sobě dali vědět i hosté, když Lamela vysokým centrem hledal Kanea, který se ve vzduchu vytáhl co nejvýše to šlo, na balon ale ani tak nedosáhl.
     
    55
    Wolves se znovu uvolnili na pravé straně, kde v posledních minutách parádně kombinují Doherty s Costou, přihrávka prvního jmenovaného ale k Jiménezovi nedolétla.
     
    56
    Jiménez se v šestnáctce poroučel k zemi po souboji s Trippierem, který mu za polehávání okamžitě vyčinil. Oba hráči nakonec vyvázli bez karty i přes drobnou strkanici.
     
    57
    Trippier, jehož každý kontakt s míčem bude až do konce utkání doprovázen hlasitým pískotem a bučením, uvolnil Sissoka, proti němuž včas vystoupil Boly.
     
    58
    Na druhý pokus už se Moussa Sissoko svého strážce úspěšně zbavil, jeho akce se ale vzhledem až k příliš prudkému centru za zdařilou považovat nedala.
     
    59
    Překvapivý tah Mauricia Pochettina. Ze hry odchází Son, který v sedmé minutě střídal Dembélého, na jeho místo nastupuje Eriksen.
     
    60
    Lamelova kolmice nalezla Harryho Kanea, který se možná zbytečně odhodlal ke střele. Ta mu navíc nevyšla, míč končí vysoko nad brankou soupeře.
     
    61
    Hélder Costa krásně umotal Bena Daviese, přízemní nabídka Matta Dohertyho se však v pokutovém území stala snadnou kořistí pro Alderweirelda.
     
    61
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Do konce dnešního mače zbývá odehrát ještě necelá půlhodinka, o vítězi je ale s největší pravděpodobností rozhodnuto. Lamela zamotal hlavu obránci a vyzval ke skórování HARRYHO KANEA, jehož první pokus ještě Patrício díky skvělému zákroku zastavil, s dorážkou už ale nemohl nic dělat.
    62. Harry KANE - 0:3
     
    62
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Ivan Cavaleiro, přichází Léo Bonatini.
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází João Moutinho, přichází Morgan Gibbs-White.
     
    64
    Wolves se na chvíli usadili před brankou soupeře, Castrův centrovaný balon stíhal Jiménez, který se srazil s Llorisem, stejně mu ale byl odmáván ofsajd.
     
    65
    Davies sice nenašel Kanea, nejistý Coady ale odhlavičkoval míč pouze k Lucasi Mourovi. Ten se nikam hnát nebude, místo toho otáčí hru směrem vzad.
     
    66
    O chvíli později ale Lucas Moura předvedl parádní technické kousky, když se díky sérii rychlých kliček zbavil hned tří protivníků a nahrál Kaneovi, který na něj nezvládl navázat.
     
    67
    Krásná rána a ještě lepší zákrok. Harry Kane dostal od obránců soupeře dostatek času i prostoru, načež kroutil míč do vzdálenější šibenice, Patrício ale nepřipustil další pohromu pro Wolves.
    67. Další vzájemný souboj s Kanem už Patrício zvládl.
     
    68
    Nejprve zaváhal Trippier, poté si v pokutovém území nešikovně počínal Foyth, který fauloval Bonatiniho. Penalta pro domácí!
    68. Foyth fauloval Bonatiniho, penalta pro Wolves.
     
    68
    Wolves právě vstřelili branku!
    No vida, dost možná máme zaděláno na dramatický závěr zatím jasně ve prospěch hostí se vyvíjejícího utkání. Penaltu totiž velmi zkušeně proměnil RÚBEN NEVES, který přesnou ranou k tyči nedal na druhou stranu skákajícímu Llorisovi šanci.
    68. Rúben NEVES - 1:3
     
    70
    Lucas Moura vykoumal brilantní bochánek, díky němuž se v další solidní možnosti zjevil Harry Kane, stejně jako před pár chvilkami ale ztroskotal na Patríciovi.
     
    71
    Neves si narazil s Jiménezem a posléze z první zkusil oslovit sbíhajícího si Gibbse-Whitea, s ním se ale výborně vrátil Toby Alderweireld.
     
    72
    Domácí se pomaloučku začínají nadechovat k závěrečnému tlaku. Otázkou zůstává, zda jim po tomto náročném průběhu ještě zbyl dostatek sil a energie.
     
    73
    Bonatini získal pro Wolverhampton rohový kop, který rozehrál Neves, jenže míč zakroutil pouze do míst, kde se pohyboval pozorný gólman Lloris.
     
    74
    Castro přehlavičkoval Lamelu a zároveň málem se štěstím vyslal do dobře vypadající protiakce Bonatiniho, jenže ten míč na hrací ploše už nezastihl.
     
    75
    Další míč do pokutového území Spurs hodlal vyslat dnes velmi aktivně si počínající Matt Dohertyho, trefil ovšem pouze před sebou stojícího Daviese.
     
    76
    Obrovská škoda pro domácí fotbalisty. Morgan Gibbs-White vyprodukoval nejkrásnější pas dnešního večera, Hélder Costa ale tváří v tvář Llorisovi pohořel a branku netrefil.
    76. Ještě více mohl závěr zdramatizovat Costa, jasnou šanci ale neproměnil.
     
    77
    Harry Kane se pokoušel prosadit po levém křídle, souboj tělo na tělo s Dohertym ale nezvládl. Pravý obránce Wolves dnes exceluje jak v obraně, tak v útoku.
     
    78
    Neuvěřitelné, Wolverhampton bude po Foythově faulu na Jonnyho Castra kopat druhou penaltu.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Juan Foyth (Tottenham Hotspur).
     
    79
    Wolves právě vstřelili branku!
    Nyní už je jasno, závěr dnešního souboje mezi Wolves a Spurs bude nervy drásající. Domácí totiž zvládli i druhý pokutový kop, tentokráte Llorise s velkým přehledem překonal RAÚL JIMÉNEZ.
    79. Raúl JIMÉNEZ - 2:3
     
    79
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Lucas Moura, přichází Davinson Sánchez.
     
    80
    Doherty se prokličkoval až na kraj šestnáctky, kde se ocitl v obležení tří protivníků. Winks jej zastavil na hraně fotbalových pravidel, faul se nepíská.
     
    81
    Znovu neúnavný Doherty. Pravý bek Wolverhamptonu tentokráte centroval do vápna, kde našel Raúla Jiméneze, jehož hlavička ovšem postrádala jak razanci, tak přesnost.
     
    82
    Nevesova nabídka přelétla dvojici Sánchez – Bonatini, Kieran Trippier pak balon nechal za sebou, a málem tak nabídl příležitost Jiménezovi, své zaváhání ale napravil.
     
    83
    Hélder Costa dostihl téměř ztracený míč a naservíroval jej pro Bonatiniho, který měl střílet z první, místo toho si však dovolil ještě jednu zcela zbytečnou kličku navíc.
     
    84
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Hélder Costa, přichází Adama Traoré.
     
    85
    Na druhé straně se ve stylu obrněného transportéru před Patrícia prodral Moussa Sissoko, těsně před momentem zakončení mu ale balon vypíchl Bennett.
     
    86
    Eriksen se vymotal ze sevření protihráčů, nahrál Kaneovi, který z první vyslal kupředu Daviese. Ten se ale daleko nedostal, zastavil jej ve skluzu hrající Coady.
     
    87
    Adama Traoré využil svou rychlost, dostal se před Daviese a poté zkusil překvapit Llorise šikovným lobem, rozvlnil ale jen vrchní síť hostující branky.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Harry Winks (Tottenham Hotspur).
     
    88
    Doherthyo skákavou nahrávku nešťastně tečoval Toby Alderweireld, Lloris tak musel velmi rychle z brány, aby uzmul balon před dotírajícím Raúlem Jiménezem.
     
    89
    Mladičký Gibbs-White se znovu pasoval do role dirigenta ofenzivní akce svého týmu, jeho chytře myšlený oblouček ale před Dohertym sebral Lloris.
     
    90
    Harry Winks si počínal velmi dobře, když se s míčem vrhl mezi dva protivníky a doslova si došel pro faul od Willyho Bolyho. Přímý kop pro Tottenham.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat čtyři minuty. Povede se Wolverhamptonu srovnat?
     
    90+2
    Svěřenci Mauricia Pochettina zatím samotný závěr zápasu zvládají na jedničku. Drží se na útočné polovině, cenné vteřinky se pro ně snaží získat Kane s Eriksenem.
     
    90+3
    Traoré byl faulován Daviesem, domácí tak rozehrají standardní situaci, všichni hráči se stěhují do vápna. Jak s ní Wolverhampton naloží?
     
    90+4
    Morgan Gibbs-White hledal některého ze spoluhráčů v oblasti penaltového puntíku, obrana Tottenhamu ale tuto situaci přestála.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, Spurs nakonec uhájili těsný náskok, a z Molineux Stadium si tak odváží všechny tři body. Velký krok vstříc dnešní výhře udělali hosté už v prvním poločase, který po trefách Érika Lamely a Lucase Moury ovládli poměrem 2:0. Po přestávce to pro svěřence Mauricia Pochettina vypadalo ještě příznivěji, když Patrícia nadvakrát prostřelil Harry Kane. Wolves ale nesložili zbraně a ještě dokázali utkání pořádně zdramatizovat. Velkou měrou se na tom podílel i stoper Tottenhamu Foyth, který při svém debutu v Premier League zavinil hned dvě penalty. První z nich proměnil Rúben Neves, později se nemýlil ani Raúl Jiménez. Na víc už se domácí nezmohli, vzhledem k výsledku je o to více musí mrzet Jiménezův nesprávně neuznaný gól z první půle ...
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 4:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 11:8.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a dobrou noc. (22:49:33)

    Vojtěch Tůma

    Branky: 68. Neves (pen.), 79. Jiménez (pen.) – 27. Lamela (Son Hung-min), 30. Lucas Moura (Trippier), 61. Kane

    Karty:   24. R. Bennett (WOS) – 78. Foyth (TOT), 87. Winks (TOT)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 4:1. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 11:8.
    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett, Coady (C), Boly – Doherty, Neves, Moutinho (62. Gibbs-White), J. Castro – Costa (84. Traoré), Jiménez, Cavaleiro (62. Bonatini).
    Náhradníci: Ruddy – Gibbs-White, Vinagre, Hause, Dendoncker, Bonatini, Traoré.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Foyth, Davies – Winks, M. Dembélé (7. Son Hung-min, 59. Eriksen) – Moussa Sissoko, Lamela, Lucas Moura (79. D. Sánchez) – Kane.
    Náhradníci: Gazzaniga – D. Sánchez, Son Hung-min, F. Llorente, Eriksen, Aurier, Skipp.

    Rozhodčí: Mike Dean – Dan Robathan, Mark Scholes

    Diváci: 31 185
    thejrc.org