Lyon – Bordeaux 1:1 (kon.) | Caen – Rennes 1:2 (kon.) | Dijon – Nîmes 0:4 (kon.)
Nice – Amiens 1:0 (kon.) | Remeš – Monaco 1:0 (kon.) | Štrasburk – Toulouse 1:1 (kon.)
konec
OGC Nice
1:0 (1:0)
Amiens SC
Sobota 03.11.2018, 20:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    OGC Nice

    Fotbalisté Nice se po dvanácti odehraných zápasech nacházejí na desáté pozici, momentálně se jim podařilo získat čtrnáct sedmnáct, což činí čtyřbodové manko na čtvrtý Lyon. Nice se navíc nadechuje k slušné formě, přičemž zvítězilo v posledních dvou zápasech. Nejprve si tento celek poradil na hřišti Bordeaux, přičemž o osudu zápasu rozhodla jediná branka. Jediná přesná trefa byla k vidění také v minulém kole, tentokráte si Nice na vlastní půdě poradilo s Amiens. O neproduktivitě útočné vazby jasně hovoří posledních šest zápasů, ve kterých Nice nasázelo pouze čtyři branky. Úplně špatně na tom není obrana, ta zatím inkasovala čtrnáct branek, což je například lepší, než u Marseille. (16:01:45)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 8:9.
     
    Je konec! Dnešní utkání nám nakonec nabídlo jedinou branku, která byla pro Nice vítězná. Druhý poločas přinesl rovněž celkem vyrovnanou podívanou, přičemž v samotném úvodu spálil vyloženou šanci Balotelli. Od té doby jsme žádnou stoprocentní šanci neviděli, což svědčí o nezáživnosti utkání. Ke konci utkání se ještě Amiens do slušného náporu, avšak Benítez si nemusel připsat žádný složitý zákrok. Nice tak navázalo na výhru z minulého kola, naopak Amiens prohrálo potřetí v řadě.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Amiens se konečně dostalo s míčem na útočnou polovinu, u postranní čáry to ale nevedlo k ničemu závratnému. Konec utkání se pomalu a jistě blíží.
     
    90+1
    Koncovka utkání nám nenabízí nic moc zajímavé, Nice hraje hodně zkušeně. Nyní se k míči dostal Danilo, který ho vyvezl na druhou stranu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Amiens se řádné krátí čas, na kýžené vyrovnání už ho moc nezbývá.
     
    88
    Lefort sice oslovil vedle stojícího Gansa, avšak ten stále hledá vhodného adresáta míče. Nice vzorně brání na vlastní obranné polovině.
     
    86
    Na pořadu dne byla nebezpečná standardka pro Amiens, po které se natahoval Dibassy. Míč nakonec netrefil, naopak ho zachytil Benítez.
     
    85
    Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Khaled Adénon, přichází Cheick Timite.
     
    84
    Nakonec se to povedlo, avšak k přihrávce na levou stranu se nakonec dostal Jallet, který posléze ještě spolupracoval s vedle stojícím Danilem.
     
    83
    Attal se snažil prodrat přes pravé křídlo, kde ho ale zradilo vedení neposedného míče. Amiens se momentálně snaží dostat na útočnou polovinu.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut, stále jsme se dočkali jediné branky. Zdá se, že Amiens zvýšilo stupeň aktivity, Nice bude mít ještě velké starosti.
     
    81
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Mario Balotelli, přichází Rémi Walter.
     
    80
    Otero se dokázal dostat až do velkého vápna, kde po kontaktu s Dantem upadl na zem. Amiens se dožadovalo penalty, hlavní sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    79
    Nice se nyní dokázalo dostat z přehuštěného prostoru, následně se Sacko chtěl dostat za posledního obránce, který mu ale v cestě nechal nohu.
     
    78
    Hostujícímu celku byla poskytnuta výhoda, která přeci jenom přinese standardní situaci. Bude to z levé strany, navíc celkem daleko od Beníteze.
     
    77
    Už se zdálo, že se střídající Sacko dostane k úniku na branku, avšak nakonec skončil na zemi, s tím, že to byl právě on, kdo si pomohl faulem.
     
    76
    Posléze se ještě k centru z levé strany dostal Lefort, kterému vzdušná nabídka moc nevyšla. Aby toho nebylo málo, tak hodně vedle pálil Ganso.
     
    75
    Cyprien si chtěl narazit s jedním ze spoluhráčů, avšak tento záměr přečetl hostující Attal, který podnikl rychlý kontr, jenž ale nenabídl nic nebezpečného.
     
    74
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Myziane Maolida, přichází Ihsan Sacko.
     
    73
    Nice se nyní usadilo s míčem před pokutovým územím, nicméně Danilo musel přihrát zpět na Tamezeho. Amiens se snaží napadat rozehrávku.
     
    69
    Momentálně nesledujeme zrovna pohledou pasáž utkání. Amiens se snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, obrana soupeře je ale velmi pozorná.
     
    68
    Jenomže Nice se neprezentovalo zrovna pohlednou kombinací, navíc se domácí dopustili nepřesnosti, díky které se k míči dostal brankář Gurtner.
     
    67
    Hodně zkušeně to provedl Dante, který pohlídal míč, jenž směřoval za brankovou čáru. Benítez si tak vyzkouší další odkop od své svatyně.
     
    66
    Dibassy si u půlící čáry pohrál s padajícím míčem, posléze musel zasahovat také Adénon, který ke kulatému nesmyslu nepustil Balotelliho.
     
    65
    Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Mathieu Bodmer, přichází Ganso.
    Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Alexis Blin, přichází Eddy Gnahoré.
     
    64
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, domácí si stále drží hubené veden, které je velmi zrádné. Amiens by si ale potřebovalo vytvořit slibnější šanci.
     
    63
    Na opačné straně si další střelecký pokus připsal Otero, který ale mířil přímo do míst, ve kterých se nacházel brankář Benítez, který ukryl míč do náruče.
     
    62
    Balotelli nakonec ještě předal vedle stojícímu Jalletovi, jehož centr sice nebyl špatný, avšak z malého vápna ho dokázal odklidit Adénon.
     
    61
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Allan Saint-Maximin, přichází Youcef Attal.
     
    60
    Krafth si splnil obrannou povinnost, neboť za sebe nepustil rychlonohého Maolidu, který vybojoval alespoň aut. Sarr už se rozmýšlí, komu ho adresuje.
     
    59
    To nebylo vůbec špatné. Odražený míč se dostal k volnému Oterovi, který to okamžitě zkoušel přímo na bránu. Střela se ale snesla daleko od branky.
     
    58
    Saint-Maximin na sebe navázal hned dvojici protihráčů, posléze se snažil roztáhnout hru na Tamezeho, s čímž ale počítal také hostující Monconduit.
     
    57
    Na pořadu dne byl rohový kop pro Amiens. Z levé strany se ho ujal Bodmer, jehož centr se zakroutil míč do náruče Beníteze, který si připsal snadný zákrok.
     
    56
    Až nyní se hosté dočkali střeleckých pokusů. Nejprve Otero trefil před sebou stojícího Jalleta, posléze se svojí střelou neuspěl ani Ghoddos.
     
    55
    Nakonec to Krafth zkoušel dalším centrem, který ale pouze proletěl pokutovým územím. Posléze ještě ve vlastní šestnáctce zasahoval Hérelle.
     
    54
    Nedovoleným zákrokem si ve středu hrací plochy pomohl domácí kapitán Dante, který poslal na zem Ghoddose. Amiens okamžitě rozehrálo.
     
    53
    Na druhé straně se Monconduitovi nepodařilo přenést hru na pravou stranu, Krafth nemohl nepřesnou přihrávku zachytit. Nice bude vhazovat.
     
    52
    Maolida postupoval směrem do šestnáctky, kde se hezkým manévrem na levou nohu zbavil protihráče, následnou prudkou nabídku odklidil Adénon.
     
    51
    Jenomže stále se nehraje, na hrací plochu přispěchal také lékařský personál, který si vzal Hérelleho do péče. Vypadá to na nějaký problém s krkem.
     
    50
    U postranní čáry skončil na zemi domácí Hérelle, hlavní sudí tak musel přerušit hru. Chvíli se hrát nebude, na nic vážnějšího to ale nevypadá.
    49. Balotelli selhal v šanci.
     
    49
    Neskutečné, co nyní zahodil Balotelli! Nejprve se do úniku dostal Saint-Maximin, který obešel brankáře, jenomže jeho střelu dokázal Dibassy odvrátit k zcela volnému Balotelli, který vsadil na prudkou střelu, což ale dělat neměl.
     
    48
    Poprvé ve druhém poločase se dostal k míči brankář Gurtner, který ho nekompromisně poslal na druhou stranu, kde se nejlépe zorientoval Danilo.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl jedinou branku, o kterou se postaral hostující Gouano, jenž si ale vstřelil vlastní branku. V úvodu utkání bylo nebezpečnější Amiens, které se ale ke kýžené brance nedostalo. Posléze se do hry začalo zapojovat také Nice, kterému ale chyběl větší klid při útočných akcí. Jediná branka přišla po necelých čtyřiceti minutách, Amiens tak bude muset dotahovat jednobrankové manko.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Bodmer si zkoušel obhodit Hérelleho, což mu ale nevyšlo. Posléze ještě zůstal ležet na zemi, avšak o nedovolený zákrok se nejednalo.
     
    45
    První poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Dante (OGC Nice).
     
    44
    Velká šance Nice! Zničehonic se do vyložené šance dostal Cypriena, který ale na brankáře Gurtnera nevyzrál. Amiens tak přečkalo další krušný moment.
     
    43
    Jalletova přihrávka našla za středovým kruhem volného Saint-Maximina, který ihned sklepl vedle stojícímu Tamazemu. Amiens vzorně napadá rozehrávku.
     
    40
    Na druhé straně to pádem v pokutovém území zkoušel Ghoddos, který ale penaltu nevybojoval. Hlavní sudí gestem ruky ukázal, že se jednalo o čistý zákrok.
     
    39
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
    38. Prince-Desiré GOUANO - 1:0
     
    38
    Nice právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení, jedná se o šťastnou branku! Přenesení hry našlo na levém křídle Maolidu, který se po manévru dostal k centru, který si ukázkově srazil do vlastní branky PRINCE-DESIR GOUANO, na jehož teč neměl šanci Gurtner zareagovat.
     
    38
    Lefortovi se podařilo u postranní čáry vybojovat autové vhazování, kterého se sám ujal. Jako adresáta si vybral Otera, který ale neudržel míč na noze.
     
    37
    Z velké vzdálenosti zkoušel štěstí Maolida, jehož pokus ale skončil daleko vedle branky. K rozehrávce od své branky se tedy staví brankář Gurtner.
     
    36
    Gouano je stále ošetřován, hráči obou celků tak přiběhli k postranní čáře, kde se občerstvili. Uvidíme, zda se bude muset střídat.
     
    35
    Nicméně na zemi zůstal ležet hostující Gouano, který zřejmě špatně dopadl na hrací plochu. Všiml si toho Jallet, který poslal míč za postranní čáru.
     
    34
    Na pořadu dne byla standardní situace, které se zmocnil domácí Maolida. Jeho centrovaná nabídka směřovala do brány, vyboxoval jí brankář Gurtner.
     
    33
    Momentálně nesledujeme zrovna pohlednou pasáž utkání. Balotelli chtěl nastartovat Maolidu, avšak míč skončil daleko za brankovou čárou.
     
    32
    Saint-Maximin chtěl zrychlit hru patičkou na Balotelliho, avšak míč směřoval do úplně jiných míst. I tak se Amiens nedostalo ani na útočnou polovinu.
     
    31
    Dibassy si před malým momentem nebral servítky, volný míč nekompromisně poslal na druhou stranu hrací plochy, kde se ho zmocnil Jallet.
     
    30
    Ghoddos sice zalepil padající míč na hruď, posléze ho napadala hned dvojice protihráčů, která slavila úspěch. Domácí to zkouší podél autové čáry.
     
    29
    Poslední vteřiny nabízí sympatické pasáže Nice, které výrazně zpřesnilo hru. Nyní ve středu hrací plochy zasahoval Blin, který obral soupeře o balón.
     
    24
    Domácím další akce nevyšla, posléze se k výkopu od své branky postavil brankář Gurtner. Do vzduchu se dostal Monconduit, který prodlužoval pouze k Benítezovi.
     
    23
    Saint-Maximin ihned po zisku míče přenášel hru na levou stranu, kde se zjevil Maolida. Ten ještě roztáhl hru na Jalleta, který centroval mimo dosah Balotelliho.
     
    22
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, na první branku stále čekáme. Směrem dopředu je nebezpečnější Amiens, avšak domácí číhají na protiútoky.
     
    21
    Nice se po delší době dostalo na útočnou polovinu, ihned to střelecky zkoušel Danilo, který rovněž mířil pouze do rukavic brankáře.
     
    20
    Následná rána v podání Ghoddose byla o poznání povedenější, dělovka pravou nohou nakonec skončila v náruči Beníteze, který si připsal další úspěšný zákrok.
     
    19
    Amiens postupovalo středem hrací plochy, jeho následná rána skončila pouze na noze protihráče, který kulatý nesmysl odpálil do bezpečí.
     
    18
    Adénon musel jednat hodně rychle, neboť se kolem něj nacházeli hned dva protihráči. Improvizovaná kolmice nakonec zaplula za postranní čáru.
     
    17
    Také Gurtner se pomazlil s hracím předmět, který ihned poslal do volnějšího prostoru. Blin si ale neporozuměl s Bodmerem, Nice ale ihned odevzdalo balón.
    16. Ghoddos v pádu zamířil vedle.
     
    16
    A bylo z toho sympatická akce! Krafth načasoval přihrávku na Ghoddose, který se po míči vrhl skluzem, střela doskákala kousek vedle konstrukce.
     
    15
    Posléze v pokutovém území zakročil Hérelle, který byl ve vzduchu zcela sám. Amiens ale zůstává u míče, momentálně to zkouší po pravém křídle.
     
    14
    Lefort se zbavil svého strážce, následně přenesl hru na pravou stranu, kde se do šestnáctky dostal Krafth, který ale nic kloudného nevymyslel.
     
    13
    S míčem si pohrál také Benítez, který opět rozehrával po zemi na Danteho. Domácí kapitán vyvezl míč na útočnou polovinu, kolmici ale zachytil Gurtner.
     
    12
    Na druhé straně se Otero dostal k centrovanému balónu, který skončil přímo na hlavě Danteho, jehož důrazná hlavička přinesla osvobození.
     
    11
    Před malým momentem to hodně sympaticky zkoušel Cyprien, který svojí ránu z velké vzdálenosti nasměroval doprostřed branky, kde byl Gurtner.
     
    10
    Nakonec jsme sledovali rozehrávku nakrátko, načež to Saint-Maximin zkoušel přímo na bránu. Nepovedená rána, Gurtner nemusel zasahovat.
     
    9
    Amiens ubránilo útočný nájezd soupeře, následovat bude rohový kop z levé strany, ke kterému se postaví domácí záložník Tameze.
     
    8
    Posléze měl Monconduit hodně prostoru kolem sebe, nicméně jeho přihrávka na Otera směřovala daleko od kopačky druhého jmenovaného.
     
    7
    Nyní musel zasahovat Benítez, kterého se snažil chytrým lobem překvapit Lefort. Domácí brankář nakonec zasáhl na poslední chvíli.
     
    6
    Nice si momentálně pohrává s míčem na vlastní polovině, později se do kombinace zapojil také brankář Benítez, který pro změnu oslovil Hérelleho.
     
    5
    Brazilský zadák nakonec vyfasoval látku na nos, který celkem silně krvácí. Mezitím Amiens sportovně odevzdalo míč, ke kterému se dostal brankář Benítez.
     
    4
    Posléze se na zem skácel domácí Dante, který byl zasažen rukou do obličeje. Hodně nepříjemný okamžik pro domácího kapitána.
     
    3
    Adénon zkoušel vyslat na pravé straně Kraftha, který byl v souboji o míč pomalejší. Nakonec si nedovoleným zákrokem pomohl právě hostující obránce.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    OGC Nice: Benítez – Jallet, Hérelle, Dante (C), M. Sarr – Cyprien, Tameze, Danilo – Saint-Maximin, Balotelli, Maolida.
    Náhradníci: Cardinale – Attal, Boscagli, Makengo, Srarfí, Sacko, Walter.

    Amiens SC: Gurtner – Krafth, Adénon, Gouano (C), Dibassy – Monconduit, Blin – Otero, Bodmer, Lefort – Ghoddos.
    Náhradníci: Dreyer – El Hajjam, Gnahoré, Ganso, Kurzawa, Sy, Timite.

    Rozhodčí: Hamel – Pignatelli, Grosbost.
     
    Amiens SC

    Na opačné straně se nachází Amiens, kterému v tuto chvíli patří osmnáctá pozice, která by v konečném součtu znamenala baráž. Amiens se rovněž nepotýká s úplně ideální formou, z posledních dvou zápasů totiž nezískalo ani jeden bod. Hostující tým dnešního utkání nejprve vysoce prohrál proti vedoucímu PSG, které nasázelo hned pět branek. Posléze Amiens nezvládlo domácí utkání proti Nantes, kterému podlehlo těsným výsledkem 1:2. Lichotivá není ani bilance na venkovních hřištích, tam se Amiens podařilo získat pouze jeden jediný bod, a sice díky remíze proti Saint Etienne. Amiens je tak jediným celkem, který ještě na půdě soupeře nezvítězil.
     
    OGC Nice

    Fotbalisté Nice se po jedenácti odehraných zápasech nacházejí na desáté pozici, momentálně se jim podařilo získat čtrnáct bodů, což činí čtyřbodový náskok na sestupové pásmo. Nice v minulém kole ukončilo třízápasovou šňůru bez vítězství, na hřišti silného Bordeaux totiž zvítězilo těsně 1:0, přičemž se o jedinou branku postaral Cyprien. Domácí tým dnešního utkání se v letošním ročníku hodně trápí v útoku, který je třetí nejméně produktivní v celé soutěži. O neproduktivitě útočné vazby jasně hovoří poslední čtyři zápasy, ve kterých Nice nasázelo pouze dvě branky. Úplně špatně na tom není obrana, ta zatím inkasovala čtrnáct branek, což je například lepší, než u Marseille.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Francouzská Ligue 1 má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi OGC Nice a Amiens SC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    David Suchý

    Branky: 38. P-D. Gouano (vla.)

    Karty:   44. Dante (NIC)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:4. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 8:9.
    OGC Nice: Benítez – Jallet, Hérelle, Dante (C), M. Sarr – Cyprien, Tameze, Danilo – Saint-Maximin (61. Attal), Balotelli (81. Walter), Maolida (74. Sacko).
    Náhradníci: Cardinale – Attal, Boscagli, Makengo, Srarfí, Sacko, Walter.

    Amiens SC: Gurtner – Krafth, Adénon (85. Timite), Gouano (C), Dibassy – Monconduit, Blin (65. Gnahoré) – Otero, Bodmer (65. Ganso), Lefort – Ghoddos.
    Náhradníci: Dreyer – El Hajjam, Gnahoré, Ganso, Kurzawa, Sy, Timite.

    Rozhodčí: Hamel – Pignatelli, Grosbost
    bahis siteleri