Kladno – Slavia 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:4 (kon.)
Prostějov – Motor ČB 5:3 (kon.) | Třebíč – Vsetín 6:2 (kon.) | Havířov – Jihlava 0:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:3 (1:2, 2:0, 2:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 03.11.2018, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera. (19:20:31)
     
    V Kalich Areně je dobojováno! Stadion zvládl otočit vývoj utkání a uhájit v domácím prostředí tři body před reprezentační přestávkou. Poruba se tím pádem ještě více usadila na pozicích kolem desátého místa.
     
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Stadion se v přesilovkové kombinaci drží v útočném pásmu. V posledních chvílích tudíž musí být Tadeáš Dvořák na pozoru. Celou akci ale s přehledem zvládá.
     
    59:09
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Michal Vymazal – 2 min., krosček).
     
    58:29
    Porubě se podařilo dostat kotouč za záda Tomáše Krále. Díky postavení útočícího hráče v brankovišti ale sudí Veselý nekompromisně rozpažil.
     
    57:57
    Jan Kloz zahájil povedený útok Litoměřic. Ten ale selhal na přihrávce Kloze na Aleše Pavlase, kterou kapitán Stadionu nedokázal přesně přijmout.
     
    56:08
    Danielu Voženílkovi poodskočil kotouč z hokejky. Dostal se k němu Jakub Illéš, který nasměroval Porubu do útočného pásma. V něm si vytvořili velkou akci, kterou ale nakonec uhasil Michael Gaspar.
     
    55:54
    Slibnou kombinaci Litoměřic definitivně zakončil Matěj Zadražil. Střela z mezikruží se ale zbrzdila přes několik porubských hráčů, čímž jí Dvořák dokázal rychle zblokovat.
     
    54:00
    Poruba se snaží vymanit z litoměřického sevření a vyjet z obranného pásma. Už v pásmu středním ale naráží, čímž se Stadion přesouvá opět blíže k brance.
     
    52:55
    Samostatný nájezd Dana Przybyly! Ve středním pásmu si vybojoval kotouč, načež se osamostatnil k nájezdu na branku. Se střelou ale otálel příliš dlouho, čímž měl Dvořák mnoho času k zorientování se.
    50:55 Daniel VOŽENÍLEK - 5:3
     
    50:55
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nakonec se povedlo Stadionu opět navýšit své vedení! DANIEL VOŽENÍLEK si tentokrát vyčkal na přesnou přihrávku od Havelky, načež rychle překonal ležícího Dvořáka. Asistence: Martin Havelka.
     
    50:51
    Stadion se přesto drží v útočném pásmu i nadále. Ovšem Poruba pro zmírnění tlaku vyhodila puk na icing.
     
    49:05
    Martin Havelka vyslal křižnou přihrávku napříč brankovištěm. Ta zřejmě byla mířená na Daniela Voženílka, před kterým se otevřel krásně volný prostor branky. Díky dráze puku přes několik hráčů Poruby si jej ale Voženílek všiml až v poslední chvíli a k dorážce se nedostal.
     
    47:41
    Stadion se pokouší o výjezdy do útočného pásma. Krátce za středním pásmem ale naráží na porubský obranný blok, díky kterému se brzy musí vracet zpět.
     
    45:10
    Michal Vymazal obdržel ve středním pásmu rychlou přihrávku. Kotouč si sice podržel chvilku na hokejce, následně jej musel stejně vyhodit, neboť blízko sebe neměl žádného ze svých spoluhráčů.
    44:04 Jan HUDEČEK - 4:3
     
    44:04
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba ale rychle snižuje! Nekonsolidovanosti litoměřických hráčů využil JAN HUDEČEK, který jako nůž máslem prošel kolem obrany Stadionu a snížil opět na rozdíl jediné branky. Asistence: Jakub Illéš, Marek Slavík.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. Pavlas (M. Kadlec, Jebavý), 26. M. Kadlec (Korkiakoski, Pavlas), 27. Przybyla (Šik, Kvasnička), 44. M. Kadlec (Korkiakoski, Marcel), 51. Voženílek (M. Havelka) – 5. Dundáček (Vymazal, Ollender), 9. Dufek, 45. Hudeček (Illéš, Slavík)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Michajlov) – Marcel, Pavlas, Smetana, Gaspar, Jebavý, Kvasnička, Dluhoš – Korkiakoski, J. Kloz, M. Kadlec – Voženílek, M. Zadražil, Pour – Šik, Przybyla, M. Havelka – J. Dvořák, Jirásek, Machač.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tadeáš Dvořák (Kůdela) – Slavík, Ovčačík, Urbanec, Matějíček, Dundáček, Čypas – Dufek, Hudeček, Illéš – J. Káňa, Zdeněk, Kanko – Ollender, Vymazal, Tomi – Jankovský, Fojtík.

    Rozhodčí: Souček, Veselý – Podrazil, Doležal

    Diváci: 1065
    thejrc.org