Kladno – Slavia 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:4 (kon.)
Prostějov – Motor ČB 5:3 (kon.) | Třebíč – Vsetín 6:2 (kon.) | Havířov – Jihlava 0:3 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 03.11.2018, 17:00 • Zimní hokejový stadion Prostějov • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Lukáš ŽÁLČÍK - 5:3
     
    59:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je to jasné, dnes všechny body zůstanou na domácím stadionu! LUKÁŠ ŽÁLČÍK bez větších potíží trefil odkrytou branku ze středu hřiště. Asistence: Tomáš Divíšek a David Dvořáček.
    54:26 Jiří ŠIMÁNEK - 4:3
     
    54:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši využívají druhou přesilovou hru a už je to jen o gól! Žiga Pavlin posunul puk na Dančišina, jehož ránu tečoval na hranici brankoviště JIŘÍ ŠIMÁNEK, který tak dal svému týmu ještě naději. Asistence: Milan Dančišin a Žiga Pavlin.
    39:39 Tomáš DIVÍŠEK - 4:2
     
    39:39
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Neskutečné, Prostějovští využívají třetí přesilovou hru v zápase, to je lekce z produktivity! Celou akci rozjel Zdráhal, jenž poslal puk na Prokeše, který byl u brankoviště. Prokeš ještě z první našel TOMÁŠE DIVÍŠKA, který pálil z první do prázdné brány. Strmeň neměl šanci. Asistence: Radek Prokeš a Jan Zdráhal.
    35:39 David GILBERT - 3:2
     
    35:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši snižují na rozdíl jedené branky a Gilbert střílí druhý gól! Žiga Pavlin vyslal parádní střelu od modré. Před brankou se puk několikrát odrazil a dostal se přesně na hůl DAVIDA GILBERTA, jenž s přehledem proměnil nabídnutou šanci. Asistence: Maritn Heřman a Matouš Hrubec.
    33:48 Ondřej MIKLIŠ - 3:1
     
    33:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Obrovská chyba Budějovic, které zaspaly a prohrávají o dvě branky! Jan Starý parádním pasem našel ONDŘEJE MIKLIŠE, který jel z trestné. Ten měl díky tomu dostatek prostoru času i místa, přesto jeho první nájezd Strmeň vychytal. Na následnou dorážku už ovšem nestačil. Asistence: Jan Starý.
    24:30 Lukáš LUŇÁK - 2:1
     
    24:30
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějovští využívají i druhou přesilovou hru v dnešním zápase! Zdráhalova přihrávka sice byla zpomalena, přesto se dostala k LUKÁŠI LUŇÁKOVI, jehož parádní rána mířila přesně do růžku branky. Asistence: Jan Zdráhal a Ladislav Havlík.
    14:38 David GILBERT - 1:1
     
    14:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovou hru a srovnává stav utkání! Lukáš Endál našel skvělou přihrávkou přes šíři hřiště DAVIDA GILBERTA, jehož střela z první zapadla do branky. Asistence: Lukáš Endál a Martin Novák.
    04:39 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:0
     
    04:39
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov využívá přesilovou hru a jde jako první do vedení! LUKÁŠ ŽÁLČÍK dostal parádní pas přes šíři hřiště. Místo střely z první ovšem předvedl parádní stahovačku, díky které měl možnost dát puk do prázdné brány. Nádherný moment. Asistence: David Dvořáček a Jan Zdráhal.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Žálčík (Dvořáček, J. Zdráhal), 25. L. Luňák (J. Zdráhal, Havlík), 34. Mikliš (Starý), 40. Divíšek (Prokeš, J. Zdráhal), 60. Žálčík (Divíšek, Dvořáček) – 15. Gilbert (Endál, M. Novák), 36. Gilbert (Heřman, Hrubec), 55. Šimánek (Dančišin, Pavlin)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Krejčí, D. Kolář, Bažant, J. Zdráhal, Havlík, Mikliš, Rašner – Karpov, Divíšek, Žálčík – L. Luňák, Venkrbec, Dvořáček – Starý, Kverka, Prokeš – Matýs, Krejčiřík, Antoníček.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Pýcha, Fillman, Vydarený, Plášil, Kachyňa, Pavlin – Beránek, Dančišin, Babka – M. Novák, Šimánek, Čermák – Hrubec, Gilbert, Heřman – Doktor, R. Přikryl, Endál.

    Rozhodčí: Fiala, Kašík – Lukš, Novák

    Diváci: 1814
    thejrc.org