Kladno – Slavia 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Poruba 2011 5:3 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:4 (kon.)
Prostějov – Motor ČB 5:3 (kon.) | Třebíč – Vsetín 6:2 (kon.) | Havířov – Jihlava 0:3 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
5:3 (1:1, 3:1, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 03.11.2018, 17:00 • Zimní hokejový stadion Prostějov • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Lukáš ŽÁLČÍK - 5:3
     
    59:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je to jasné, dnes všechny body zůstanou na domácím stadionu! LUKÁŠ ŽÁLČÍK bez větších potíží trefil odkrytou branku ze středu hřiště. Asistence: Tomáš Divíšek a David Dvořáček.
     
    59:27
    Motor to zkouší bez gólmana!
     
    58:56
    České Budějovice klidně mohly srovnat! Neužil vyrazil ránu od modré jen před sebe, kde byl hosutjící hráč. Jeho dorážka přelétla branku!
     
    57:38
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Pavel Pýcha – 2 min., hákování + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Miloslav Čermák.
     
    56:52
    Klidně mohlo být srovnáno! Martin Beránek vybojoval puk a jel sám na gólmana. Zkoušel střelu mezi ruku a tělo, ale Neužil si toto místo pohlídal!
    54:26 Jiří ŠIMÁNEK - 4:3
     
    54:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši využívají druhou přesilovou hru a už je to jen o gól! Žiga Pavlin posunul puk na Dančišina, jehož ránu tečoval na hranici brankoviště JIŘÍ ŠIMÁNEK, který tak dal svému týmu ještě naději. Asistence: Milan Dančišin a Žiga Pavlin.
     
    53:52
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Matěj Bažant – 2 min., podrážení).
     
    51:58
    Daniel Kolář je na ledě!
     
    49:58
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Daniel Kolář – 2 min., podrážení).
     
    46:06
    Další velká šance! Dvořáček si Strmeně položil, ale hostující gólman ho vychytal betonem. K dorážce se ještě chystal Luňák, jenže ani ten nedokázal Strmeně překonat!
     
    45:42
    Obrovská šance domácího týmu, který jí ovšem prováhal! Puk se totiž po odrazu dostal do skvělé střelecké pozice, který měl před sebou jen Strmeně. Ten jeho pokus dokázal vyrazit!
     
    43:01
    Dobrá pozice pro Lukáše Endála! Ten si dokázal najet až před gólmana Neužila a snažil se zasunout puk pod betonem. Domácím brankář ovšem udržel svůj beton na ledě!
    39:39 Tomáš DIVÍŠEK - 4:2
     
    39:39
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Neskutečné, Prostějovští využívají třetí přesilovou hru v zápase, to je lekce z produktivity! Celou akci rozjel Zdráhal, jenž poslal puk na Prokeše, který byl u brankoviště. Prokeš ještě z první našel TOMÁŠE DIVÍŠKA, který pálil z první do prázdné brány. Strmeň neměl šanci. Asistence: Radek Prokeš a Jan Zdráhal.
     
    38:33
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Lukáš Endál – 2 min., sekání).
     
    38:10
    Škoda pro hosty! Dobrou střelu od modré vyslal Pýcha a Neužil jí vyrazil jen vedle sebe. Následně se pokoušel jeden z hostí obkroužit branku, jenže domácí gólman se stihl přesunout!
    35:39 David GILBERT - 3:2
     
    35:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši snižují na rozdíl jedené branky a Gilbert střílí druhý gól! Žiga Pavlin vyslal parádní střelu od modré. Před brankou se puk několikrát odrazil a dostal se přesně na hůl DAVIDA GILBERTA, jenž s přehledem proměnil nabídnutou šanci. Asistence: Maritn Heřman a Matouš Hrubec.
    33:48 Ondřej MIKLIŠ - 3:1
     
    33:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Obrovská chyba Budějovic, které zaspaly a prohrávají o dvě branky! Jan Starý parádním pasem našel ONDŘEJE MIKLIŠE, který jel z trestné. Ten měl díky tomu dostatek prostoru času i místa, přesto jeho první nájezd Strmeň vychytal. Na následnou dorážku už ovšem nestačil. Asistence: Jan Starý.
     
    33:40
    Ondřej Mikliš je na ledě!
     
    33:13
    Martin Novák je na ledě!
     
    32:22
    Parádní přihrávku přes celé hřiště dostal Lukáš Žálčík, který šel sám na gólmana. Nakonec pálil na zadní tyč, ale jeho střela byla hodně nepřesná.
     
    31:40
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Ondřej Mikliš – 2 min., hákování).
     
    31:13
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Novák – 2 min., podrážení).
     
    31:05
    Pěkné nahození od modré v podání hostujícího hráče! To možná ještě bylo tečované a Jakub neužil měl plné ruce práce, aby poslal puk vytěsnil.
     
    30:27
    René Vydarený je na ledě!
     
    28:40
    Obrovská šance Jestřábů na zvýšení svého náskoku! Střela od modré byla sražena těsně před brankovištěm, nakonec se puk všemožné odrážel, až se k němu dostal Mikliš. Jeho rána šla jen těsně vedle tyče!
     
    28:27
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (René Vydarený – 2 min., podrážení).
     
    26:46
    Jakub Doktor je na ledě!
     
    26:18
    To byla hodně zajímavá pozice domácích, která končí neuznanou brankou! Strmeň již nejspíše měl puk ve své moci, když dostali Prostějovští puk za brankovou čáru. Rozhodnutí sudích bylo jednoznačné.
     
    24:46
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Ondřej Kachyňa – 2 min., podrážení).
    24:30 Lukáš LUŇÁK - 2:1
     
    24:30
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějovští využívají i druhou přesilovou hru v dnešním zápase! Zdráhalova přihrávka sice byla zpomalena, přesto se dostala k LUKÁŠI LUŇÁKOVI, jehož parádní rána mířila přesně do růžku branky. Asistence: Jan Zdráhal a Ladislav Havlík.
     
    23:47
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Mitchell Fillman – 2 min., podrážení).
     
    22:30
    Obrovská šance Jestřábů! Nejprve pálil Prokeš, jehož ránu vyrazil hostující gólman jen před sebe. Tam byl osamocený hráč domácího celku, který nepochopitelně minul branku!
     
    21:10
    Tohle již vypadalo zajímavěji! Hosté se dostal do přečísleni. Celou akci stihl dojet domácí hráč, přesto se hokejista Motoru dostal ke střele. Tu však Jakub Neužil bez větších potíží chytil.
     
    19:00
    Poslední minuta v první třetině!
     
    15:24
    Venkrbec je na ledě!
    14:38 David GILBERT - 1:1
     
    14:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovou hru a srovnává stav utkání! Lukáš Endál našel skvělou přihrávkou přes šíři hřiště DAVIDA GILBERTA, jehož střela z první zapadla do branky. Asistence: Lukáš Endál a Martin Novák.
     
    13:34
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Matouš Venkrbec – 2 min., podrážení).
     
    13:20
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Lukáš Žálčík – 2 min., podrážení).
     
    12:53
    Jan Zdráhal je na ledě!
     
    10:53
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Zdráhal – 2 min., vysoká hůl).
     
    10:01
    René Vydarený je na ledě!
     
    08:42
    David Gilbert je na ledě!
     
    08:01
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (René Vydarený – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    07:57
    Obrovská šance domácího celku! parádní křižnou přihrávku dostal jeden z domácích hráčů, který však z vyložené pozice trefil jen boční síťku!
     
    06:42
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min., podrážení).
    04:39 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:0
     
    04:39
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov využívá přesilovou hru a jde jako první do vedení! LUKÁŠ ŽÁLČÍK dostal parádní pas přes šíři hřiště. Místo střely z první ovšem předvedl parádní stahovačku, díky které měl možnost dát puk do prázdné brány. Nádherný moment. Asistence: David Dvořáček a Jan Zdráhal.
     
    03:56
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Karel Plášil – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Žálčík (Dvořáček, J. Zdráhal), 25. L. Luňák (J. Zdráhal, Havlík), 34. Mikliš (Starý), 40. Divíšek (Prokeš, J. Zdráhal), 60. Žálčík (Divíšek, Dvořáček) – 15. Gilbert (Endál, M. Novák), 36. Gilbert (Heřman, Hrubec), 55. Šimánek (Dančišin, Pavlin)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Krejčí, D. Kolář, Bažant, J. Zdráhal, Havlík, Mikliš, Rašner – Karpov, Divíšek, Žálčík – L. Luňák, Venkrbec, Dvořáček – Starý, Kverka, Prokeš – Matýs, Krejčiřík, Antoníček.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Pýcha, Fillman, Vydarený, Plášil, Kachyňa, Pavlin – Beránek, Dančišin, Babka – M. Novák, Šimánek, Čermák – Hrubec, Gilbert, Heřman – Doktor, R. Přikryl, Endál.

    Rozhodčí: Fiala, Kašík – Lukš, Novák

    Diváci: 1814
    bahis siteleri