Leganés – Atlético 1:1 (kon.) | Real Madrid – Valladolid 2:0 (kon.) | Valencia – Girona 0:1 (kon.)
Rayo Vallecano – Barcelona 2:3 (kon.)
konec
Real Madrid
2:0 (0:0)
Real Valladolid
Sobota 03.11.2018, 16:15Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.
     
    Real Madrid

    se letos velmi trápí. Po nelichotivých výsledcích odvolal Bílý balet trenéra. Tým dočasně převzal Santiago Solari, který tým povede již dnes proti Valladolidu. Real Madrid je po deseti kolech až na deváté příčce. Na výhru čeká už pět zápasů ze kterých dokonce získal pouze jeden bod.
     
    Real Valladolid

    předvádí skvělé výkony a drží se v horní části tabulky. Konkrétně na šesté příčce se ziskem šestnácti bodů. Navíc má Real Valladolid formu. Z posledních pěti duelů čtyřikrát vyhrál a jednou remizoval.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Madrid CF: Courtois – Odriozola Arzallus, Nacho Fernández, Ramos, Reguilón – Kroos, Casemiro, Modrić – Bale, Benzema, Asensio.
    Náhradníci: Navas – Valverde, L. Vázquez, D. Ceballos, Isco, Vinícius Júnior, Sánchez.

    Real Valladolid: Masip – Moyano, Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Antoñito, Míchel, Alcaraz, T. Villa – Leo Suárez, Ünal.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – B. Fernández, J. Moreno, Plano, Verde, Čop, Tuhami.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    4
    Real zahájil utkání hodně aktivně. Po přihrávce Asensia se dostal do pokutového území Benzema, ale jeho střela skončila z úhlu jen nad brankou Valladolidu.
     
    5
    Také Valladolid se prosadil až do vápna. Po vysokém centru se ale dostal k obranné hlavičce pouze Sergio Ramos. Real uklidňuje hru ve středu pole.
     
    7
    Marco Asensio se pokoušel podobně jako před malou chvílí oslovit Benzemu. Ten byl ale pokryt hned dvojicí obránců hostujícího celku.
     
    8
    Real Madrid zůstává natlačen na útočné polovině. Od Modriće putoval míč na pravou stranu, ale Odriozola byl až příliš pomalý na přihrávku chorvatského tvůrce hry.
     
    10
    Casemiro jak je jeho zvykem pomohl získat balon proti kombinační hře soupeře. Casemiro následně našel Balea, který ale poté už neměl prostor jít do útoku.
     
    11
    Luka Modrić si na pravém kraji povodil bránícího Moyana, následně zapojil do hry také Kroose, který ještě vyzval k centru Asensia, ale balon pouze prolétl přes Masipem.
     
    12
    Real byl velmi blízko vápnu soupeře. Ramos se vydal na útočný výlet, ale jeho pokus zastavil ještě před pokutovým územím Olivas. Asensio se následně ještě odvážil k centru a byla z toho nebezpečná hlavička Balea.
     
    13
    Ke slovu se přihlásili také hosté. Míchel rozehrával na Alcaraze. Ve středu pole ale Valladolid nikam nespěchá a čeká na svou šanci pro útok.
     
    14
    Real se teď musel bránit. Moyano zkoušel na pravém kraji přejít přes Reguilóna, nakonec mohl centrovat do vápna, ale tam byl pouze Courtois.
     
    15
    Reguilón rozehrával útočnou akci domácího týmu. Modrić následně pokračoval v tlaku přihrávkou na pravou stranu, kde byl přistrčen Odriozola Martínezem.
     
    15
    O rozehrávku zkráceného rohového kopu se postaral Toni Kroos. Hlavičkoval na malém vápně Casemiro, ale míč skončil od jeho hlavy jen nad břevnem.
     
    17
    Po dlouhém výkop Masipa se dostal k míči na levé straně Suárez. Útočník Valladolidu však šel do neřešitelné pozice proti třem bránícím hráčům Realu.
     
    18
    Gareth Bale už startoval na pravém kraji, ale Modrić si ho přihrávkou nevybral. Domácí pokračovali pouze zdlouhavou kombinací ve středu pole.
     
    19
    Benzema nebezpečně hlavičkoval. Reguilón dokázal zcela nebráněný ideálně odcentrovat do prostoru před malým vápnem, odkud Benzema ale neodkázal dopravit míč do sítě.
    19. Benzemova hlavička z blízkosti změnu skóre nepřinesla
     
    20
    Po dvaceti minutách hry je stav zápasu stále bezbrankový. Bale spěchal za míčem na pravé straně, ale před ním ho stačil odpravit za postranní lajnu Villa.
     
    21
    Modrićova přihrávka našla Kroose. Oba záložníci si následně ještě několikrát vyměnili míč, ale o centr se postaral až Odriozola. Valladolid s přehledem zatím brání domácí výpady.
     
    22
    Zdlouhavá rozehrávka se nelíbí ani domácím fanouškům, kteří hlasitě pískají na vlastní hráče.
     
    23
    Real začínal znovu až od Sergia Ramose. Před Modriće putoval balon k Odriozolovi, který při zpracování zboural bránícího Martíneze.
     
    24
    A další nebezpečný pas do vápna hostujícího celku. Reguilón hledal v pokutovém území Benzemu s Balem, ale ani jeden z domácích útočníků se k hlavičce nedostal.
     
    25
    Odriozola spolupracoval na pravé straně s Kroosem, následně mu německý záložník vrátil míč zpět do běhu. Benzema sice zpracoval míč, ale jen za koncovou lajnou.
     
    26
    Po ruce Moyana rozehrávali domácí volný přímý kop z levé strany. K exekuci se postavil jako obvykle Toni Kroos, ale ve vápně zasáhl jen Olivas.
     
    27
    Domácí vybojovali míč ještě na útočné polovině, ale u postranní lajny byl vytlučen Odriozola a právě od něj putoval balon do zámezí.
     
    29
    Javi Moyano se rychle rozběhl na pravém kraji, následně cpal míč do pokutového území domácího celku, ale v něm byl znovu pouze belgický brankář Realu.
     
    30
    Ani první půlhodina hry branku nepřinesla. Real sice obléhá většinu času vápno soupeře, ale ke stoprocentní šanci se domácí ještě nedostali.
     
    31
    Odriozola si narazil na pravé straně s Balem. Následně mohl obloučkem hledal ve vápně Benzemu, ale Modrić byl odzbrojen napadajícím Martínezem.
     
    32
    Valladolid se uchyluje pouze k obranným odkopům. Nyní jeden takový předvedl Míchel, Real se tak bez potíží vrací s míčem u kopačky na útočnou polovinu.
     
    33
    Odriozola je na pravé straně velmi aktivní. Právě po jeho zblokovaném centru rozehrával Kroos rohový kop. Casemiro hlavičkoval nebezpečně ze středu vápna, ale pouze do míst, kde byl připravený Masip.
     
    34
    Po dlouhé době se k balonu dostali také hosté. Toni Villa stačil přihrávat před vápno, kde už čekal na míč Alcaraz. Nakonec ale zasáhl v obraně Nacho.
     
    35
    Valladolid si vypracoval velkou šanci! Antonito si skvěle naběhl mezi obránce, následně zkoušel přehodit Courtoise, ale míč poslal až nad břevno madridské branky.
    35. Antonitův lob se do branky Realu Madrid nevešel
     
    36
    Hosté jsou najednou plní energie. Tentokrát se dostal s míčem až do vápna Toni Villa, jeho pokus však skončil těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    37
    Gareth Bale nechtěl čekat na spoluhráče na pravé straně a tak rychle vhodil míč do hry zpoza postranní lajny, ale jako první se k balonu dostal jen Masip.
     
    38
    Gareth Bale nebyl daleko od otevření skóre. Asensio poslal parádní pas do vápna, kde předskočil obránce Martíneze právě útočník z Walese, ale v krkolomné pozici nedokázal hlavičkovat přesně.
     
    39
    Nacho Martínez cpal míč do pokutového území z klidové pozice, ale v šestnáctce před Courtoisem se prezentoval obranným zákrokem Ramos. Následně ale před vápnem fauloval Benzema.
     
    40
    Thibaut Courtois si nechal postavit čtyřčlennou zeď, která ho následně ochránila od střely Toniho Villy. Valladolid ale zůstává u balonu.
     
    41
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Hosté skvěle vykombinovali levou stranu, Martínez se dostal až do vápna, ale jeho zpětná přihrávka už skončila na Ramosovi.
     
    42
    Valladolid pokračoval v tlaku rohovým kopem. Benzema se ale jako první dostal k míči a bez potíží ho odklidil daleko do domácí branky. Akce ale ještě pokračovala a Suárez hlavičkoval těsně mimo.
     
    43
    Marco Asensio to nyní zkusil z levé straně, ale jeho přízemní pobídka do pokutového území našla pouze rukavice Jordiho Masipa.
     
    44
    Minutu před koncem se zjevil u balonu Casemiro. Brazilcova rána ze střední vzdálenosti ale šanci na úspěch neměla a Masip tak může rozehrávat od své branky.
     
    45
    Z podobné pozice jako Casemiro to zkoušel i Luka Modrić. Chorvatova rána už byla o něco přesnější, ale ani nyní nemusel gólman Valladolidu zasahovat.
     
    45
    Marco Asensio zatáhl za dres unikajícího Alcaraze a je za to odměněn žlutou kartou.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc a hráči obou týmů tak odcházejí do šaten při bezbrankovém skóre.

    Real sice obléhal v první pětačtyřicetiminutovka pokutové území Valladolidu, ale stoprocentní šanci si nevypracoval. Nejprve nebezpečně hlavičkoval Benzema, ale Masipa nepřekonal. Na druhé straně šel z levé strany na Courtoise Antonito, ale lobem umístil míč pouze nad branku madridského celku.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:15.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Valladolid rozehrál druhou polovinu dnešního střetnutí ze středového kruhu. Domácím se ale podařilo velmi rychle získat míč, ale Asensio se provinil proti pravidlům faulem.
     
    48
    Toni Villa skvěle zpracoval míč na levé straně. Následně vyslal do útoku Ünala, který však pod tlakem musel přihrávat znovu k obráncům.
     
    49
    Real Madrid se zatím nemůže dostat do ideální pohody. Modrić roztáhl hru k pravé straně, ale Odriozola pod tlakem ani neodcentroval.
     
    50
    Po Baleovi se dokázal uvolnit Reguilón, ale z levého kraje se k centru neprosadil. Domácí ale ještě zůstali u balonu, ale Kroosův pas nebyl přesný.
     
    51
    Po faulu Modriće rozehráli hosté volný přímý kop z nadějné pozice. Toni Villa mohl hlavičkovat v pokutovém území, ale těsně před ním se zjevil Ramos, který odklidil balon do bezpečí.
     
    52
    Valladolid rozhodně nemá přehnaný respekt z hráčů Realu. Antonito posílal prudký pas do šestnáctky, ale tentokrát se předvedl v obraně Nacho.
     
    53
    Casemiro měl míč pod kontrolou, ale mizernou přihrávkou Odriozolu nemohl najít. Valladolid po autovém vhazování drží míč na polovině trávníku.
     
    54
    Luka Modrić vysouval do vápna Balea. Domácím po dlouho době vyšla útočná akce, ale Baleova střela byla zblokována na rohový kop. Z následného centru mohl hlavičkoval Casemiro, ale z blízkosti balon do sítě nedostal.
     
    55
    Real pokračuje v tlaku. Kroosův centr se stáčel ke značce pokutového kopu, ale v šestnáctce zasáhl Olivas. Domácí výrazně zvýšili útočnou aktivitu ve druhém poločase.
     
    57
    Reguilón nebezpečně posouval míč pod sebe na Kroose, jeho střela z první skončila jen na hostujících obráncích. Následně ještě pálil Casemiro, ale Masip předvedl povedený zákrok.
     
    58
    Real mačká soupeře co to jen jde. Tentokrát se odvážil ke střele Modrić, ale míč mezi tři tyče neumístil.
     
    59
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Casemiro, přichází Isco.
     
    60
    Také domácí museli být na pozoru v obraně. Ze střední vzdálenosti vystrašil Courtoise Toni Villa. Belgický gólman měl co dělat, míč nakonec skončil na břevnu.
     
    61
    Ramos sice hledal před vápnem Balea, ale míč ztratil. Na druhou stranu pádil s balonem u nohy Villa, ale jeho střela v pádu Courtois dokázal vyrazit a nakonec také úplně zkrotit.
    61. Courtois dokázal vyrazit ránu hostujícího útočníka

    via Gfycat

     
    63
    Tlak Realu se znovu zvyšuje. Po Kroosově přihrávce zpracovával v pokutovém území míč Benzema, ale francouzskému útočníkovi je pískán ofsajd.
     
    64
    Od Nacha putoval míč k Odriozolovi. Následně se zapojil také střídající Isco. Real znovu zatlačil soupeře až do vápna, ale v něm už byl přesný Olivas.
     
    65
    Hosté znovu mířili do otevřené obrany madridského celku. Suárez se hlásil o balon, ale k němu se již Villova přihrávka nedostala přes Ramose.
     
    66
    A další rána do břevno! Valladolid byl od úvodní branky pouhé centimetry! Toni Villa na nic nečekal, ze střední vzdálenosti vypálil, ale míč zastavila jen branková konstrukce.
    66. Villova rána do břevna
     
    68
    Valladolid je stále rovnocenným soupeřem madridskému Realu. I nyní se drží s míčem na útočné polovině.
     
    69
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Toni Villa, přichází Daniele Verde.
     
    70
    Domácí velmi rychle získali míč u středového kruhu. Následně se postaral o rozehrávku útočné akce Toni Kroos. Po Modrićovi ještě zastavil míč na hrací ploše Odriozola, ale to už bylo z pohledu Realu všechno.
     
    71
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Gareth Bale, přichází Lucas Vázquez.
     
    72
    Daniele Verde vstoupil do zápasu pořádně nežhaven. Při napadání přejel rozehrávajícího Kroose a hlavní rozhodčí ho musel velmi brzy napomínat.
     
    74
    Po Modrićovi centroval do vápna Odriozola. Z pravé straně přiletěl prudký pas do šestnáctky, ale jako první si sebral balon ze vzduchu Masip.
     
    75
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Vinícius Júnior.
     
    76
    Isco centroval do šestnáctky od rohového praporku, ale domácí útočná esa se znovu k hlavičce ani nepřiblížily. Real ale pokračuje v držení míče na útočné polovině.
     
    77
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Leonardo Suárez, přichází Óscar Plano.
     
    78
    Madridský celek uzamkl hosty v pokutovém území. Přes Ramose vznikla útočná akce Realu, Vázquez se pokoušel kličkou do osy trávníku udělat si prostor pro střelu, ale jeho záměr nevyšel.
     
    79
    Isco spolupracoval ve středu trávníku s Kroosem. Vínicius následně hledal Odriozolu, ale akce Realu ztroskovala na vyběhnutém Masipovi.
     
    80
    Teď měl ale Jordi Masip co dělat, aby odkopl malou domů od Olivase před napadajícím Benzemou. Nakonec to ale brankář Valladolidu zvládl na jedničku.
     
    81
    Hosté jsou stále velmi aktivní také směrem dopředu. Antonito si to namířil proti třem obráncům, ještě dokázal skvěle přihrávat, ale faulem zastavil akci Vínicius.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá týmům do konce zápasu. Ve druhém poločase je Real jednoznačně aktivnější, ale na skóre se to zatím neprojevilo.
     
    84
    Vázquezův centr byl zblokován Olivasem a Real mohl pokračovat rohovým kopem. Kroos našel v šestnáctce pouze připraveného Moyana.
     
    84
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Valladolid kruté! Isco našel v pokutovém území Víniciuse, který se nejspíše pokoušel ještě o centr, ale trefil na hranici malého vápna KIKA OLIVASE, od kterého se balon odrazil do sítě. Masip si ještě sáhl na balon, ale vyrazit se mu ho už nepodařilo.
    84. Kiko OLIVAS vlastní - 1:0
     
    85
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Javi Moyano, přichází Duje Čop.
     
    87
    Valladolid se ještě snaží s nepříznivým stavem něco provést, ale hostům už příliš času nezbývá. Verdeho centr dokázal odhlavičkovat do bezpečí Ramos.
     
    88
    Hosté otevírají obranu a toho mohl nyní využít náběhem Odriozola. Krajní obránce Realu byl faulován Antonitem a hra se tak přesune znovu na polovinu hostů.
     
    88
    Pokutový kop pro Real! Benzema si obhodil Callera, který ho fauloval v pokutovém území.
    88. Penaltový zákrok
     
    88
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Míč si postavil na značku pokutového kopu jako správný kapitán SERGIO RAMOS. Po vzoru Antonína Panenky zvolil střelu dloubáčkem do středu branku, Masip s tím vůbec nepočítal, vydal se k tyči a míč tak mohl lehce zapadnout do sítě.
    88. Sergio RAMOS - 2:0
     
    89
    Real chce přidat ještě jeden zásah. Od Modriće putoval balon k Iscovi, který na levé straně dokázal najít Víniciuse. Ten už ale zvolnit útočné tempo a přihrával k obráncům.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+2
    Real dohrává zápas s míčem pod kontrolou na útočné polovině. Benzema vyzval ke sprintu na pravé straně Vázqueze, ten ale ve vápně proti Martínezovi neuspěl.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a zápas jedenáctého kola nejvyšší španělské soutěže končí vítězstvím Realu Madrid nad Valladolidem 2:0.

    Real sice obléhal v první pětačtyřicetiminutovka pokutové území Valladolidu, ale stoprocentní šanci si nevypracoval. Nejprve nebezpečně hlavičkoval Benzema, ale Masipa nepřekonal. Na druhé straně šel z levé strany na Courtoise Antonito, ale lobem umístil míč pouze nad branku madridského celku. Ve druhém poločase Real výrazně zvýšil útočnou snahu, pořádně zatlačil Valladolid, ale úvodní branka přišla až velmi šťastně, když Vínicius napálil do boku Kika Olivase, od kterého se míč odrazil do sítě. Pojišťovací gól vsítil z pokutového kopu Sergio Ramos.
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 14:7. (18:06:40)

    Vít Schück

    Branky: 84. Olivas (vla.), 88. Ramos (pen.)

    Karty:   45. Asensio (REA)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 14:7.
    Real Madrid: Courtois – Odriozola Arzallus, Nacho Fernández, Ramos, Reguilón – Kroos, Casemiro (59. Isco), Modrić – Bale (71. L. Vázquez), Benzema, Asensio (75. Vinícius Júnior).
    Náhradníci: Navas – Valverde, L. Vázquez, D. Ceballos, Isco, Vinícius Júnior, Sánchez.

    Real Valladolid: Masip – Moyano (85. Čop), Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Antoñito, Míchel, Alcaraz, T. Villa (69. Verde) – Leo Suárez (77. Plano), Ünal.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – B. Fernández, J. Moreno, Plano, Verde, Čop, Tuhami.
    thejrc.org