Olomouc – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 3:2 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 3:7 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Havířov – Třinec 3:2 (po pr.) | Sparta – Liberec 7:3 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.) | Přerov – Vítkovice 2:3 (kon.) | Slavia – Chomutov 4:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:3 (2:1, 0:2, 0:0 - N 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 03.11.2018, 16:00 • MEO Aréna, Přerov. • DHL Extraliga juniorů • Skupina D
Partner:
     
    60:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Krásný moment. PATRIK MAŠÍN se rozjel s pukem na holi a z levé strany švihem povedeně vymetl vzdálenější šibenici hostující klece.
    Asistence: Szymon Bieniek.
     
    59:55
    Fridrich střilel do odkryté klece, ovšem jeho střelu poslal mimo nohama poslední přerovský hráč.
     
    59:14
    Běží poslední minuta třetí části a Vítkovice vyhodily puk na zakázané uvolnění.
     
    58:35
    Pohlovu střelu od modré čáry vyrazil do rohu betony Piták. Rána Bienieka byla ztečována na zadní mantinel a poté jeden z domácích chtěl zakončovat přímo ve chvíli, kdy nebyl brankář hostů v optimální pozici pro to cokoliv chytit. Trefil ovšem jen boční oblouk klece!
     
    58:16
    Pohl s trochou štěstí poslal puk na spoluhráče, kteří pronikli k Pitákovi. z ostrého úhlu to zkoušel Indrák, ovšem gólman kotouč tečoval do ochranné sítě.
     
    57:53
    Od modré vypálil Pohl a u levé tyče se strhl krátká mela, Piták ale celou situaci ustál a kotouč za svá záda nepustil. Následuje hostující icing.
     
    57:39
    Domácí to zkoušejí bez gólmana se šesti muži v poli!
     
    57:39
    Konec time-outu.
     
    57:39
    Přerov si bere oddechový čas.
     
    54:03
    Mrva se z pravé strany v podstatě z úrovně brankové čáry protáhl před Šimonů, puk ovšem mezi jeho betony do sítě neprocpal.
     
    51:59
    Nejprve se před brankou Zubrů strhla skrumáž, kterou Šimonů s pomocí svých spoluhráčů ustál. Vzápětí si hosté udělali z přesilovky tak trochu bago, ovšem jejich soupeři dokázali hned tři střely plynoucí ze série nahrávek zablokovat. Nakonec střelu z osy hřiště chytá mezi betony Šimonů.
     
    50:52
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Indrák – 2 min., podrážení).
     
    47:57
    Ryšavý poslal ostrý pas před branku, který se tam snažili dorazit do sítě Zmeškal a Hradil. Před Pitákem došlo na opravdu velkou skrumáž, kotouč ale brankovou čáru přesto nepřešel.
     
    47:10
    Další střela v podání Mašína a tu tentokrát zastavuje bližší levá tyč!
     
    39:10
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:35
    Hosté svírali Přerov v kleštích, Šimonů ovšem střely ze všech stran dokázal zneškodnit a drží naděje svého celku na bodový zisk.
     
    36:38
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Mašín – 2 min., podrážení).
     
    36:35
    Gréč poslal kotouč ve středním pásmu jen na brusle Konečného. Ten založil hostující akci tří proti dvěma, na jejímž konci střílel po střistrčení od Fridricha těsně vedle levé tyče Vojtovič.
     
    35:25
    Před brankou Přerova byla velmi rušno. Kotouč z chumlu těl vyplaval ke zcela volnému Mrvovi, který střílel do horní části klece. Šimonů se ale rychle natáhl a kotouč dokázal zastavit. Velmi dobrý zákrok přerovského brankáře.
     
    31:41
    Na levé straně blízko branky se v jednu chvíli naskytla dobrá střelecká pozice pro Takáče, ten však notnou chvíli váhal a nakonec švihem trefil vytasený beton Pitáka.
     
    28:43
    Mašínovu střelu na přední tyč vytěsnil Piták na zadní mantinel, na druhé straně zneškodnil Šimonů pokus Potočného a akrobatickým způsobem zastavil i dorážku z levé strany, k níž se dostal Lewandowski!
     
    27:53
    Indrák s Mašínem se řítili dva na jediného soupeře v poli, první nahrál druhému, Patrik Mašín ovšem místo střely v tutové pozici volil ještě přihrávku, která nikoho ve žlutém nenašla. To byla obrovská šance domácích!
     
    26:09
    Velká možnost na druhé straně. Úplně sám na branku jel Konečný, který stejně jako před chvílí Indrák zvolil blafák do bekhendu. Šimonů se ale vytáhl a parádně zakročil svou lapačkou!
     
    25:21
    Mohlo být vyrovnáno! Sám na Pitáka se řítil Indrák, ovšem jeho bekhendový blafák za brankovou čárou za ležícím gólmanem neskončil.
     
    24:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se znovu usadili v útočném pásmu a otáčejí skóre. Z levé strany napřáhl PETR FRIDRICH a jeho projektil s pomocí břevna skončil v síti za bezmoným Šimonů, jenž toho mnoho neviděl.
    Asistence: Marcel Kunc.
     
    24:08
    Z levé strany vystřelil Konečný, Šimonů puk vypadl z lapačky, ovšem naštěstí pro Přerov ne do brány.
     
    23:51
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Šimonů – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Paťava.
     
    23:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nyní už Jan Kopeček nedokázal odpravit kotouč do bezpečnější zóny a přerovské vedení je pryč. Po ose Kunc – Fridrich se kotouč dostal k JANU BERNOVSKÉMU, který si najel mezi kruhy a švihem zavěsil za pravou tyč.
    Asistence: Petr Fridrich, Marcel Kunc.
     
    21:08
    Na druhé straně byl sám před Šimonů na moment Fridrich, ovšem na poslední chvíli ho dokázal odzbrojit vracející se Pohl.
     
    20:27
    Mašín dobře vystřelil z levé strany, Piták kotouč jen vyrazil před sebe a Indrákovi chyběl kousek, aby se dostal k dorážce!
     
    19:43
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Konečný – 2 min., podrážení).
     
    19:37
    Velké šance na obou stranách. Srovnat mohl z pravé strany Ficek, ovšem jeho nahození trefilo jen spojnici břevna a pravé tyče! Posléze jel sám na Pitáka Mašín, ovšem gólman Vítkovic dokázal ránu směrující k levé tyči zastavit vytrčeným betonem!
     
    18:43
    Podobná situace se objevila i na druhém konci hřiště. Lehce nalevo vypadl puk před Potočným, kterého ale skvělě vychytal Šimonů.
     
    18:01
    Obrovský závar vznikl před brankou Vítkovic po nahození z levého rohu hrací plochy. Před Pitákem se snažili zakončovat Zmeškal s Ryšavým, brankář hostů byl už v jednu chvíli překonaný. Gólu ale Zubři přesto nedocílili.
     
    16:45
    Vítkovice tlačí svého soka před jeho brankou, výborně nyní několikrát zasáhl Šimonů, jenž zmařil i střelu zblízka, jíž vytěsnil nad horní tyčku!
     
    14:21
    Daniel Šimonů drží Přerov nad vodou! Od modré čáry vystřelil švihem Ficek, gólman Zubrů zasáhl vyrážečkou. U levé tyče pak zmařil i slibný pokus Fridricha.
     
    12:39
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Ryšavý – 2 min., podrážení).
     
    11:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vedení o dva góly si Přerov moc dlouho neužil. Beránek našel před brankou zcela volného JÁNA BLAŠKA, který dostal kotouč mezi betony Šimonů do sítě.
    Asistence: Adam Beránek, Filip Zapletal.
     
    11:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Vítkovičtí se řítili do akce dvou na jednoho, kterou ale výborným obranným zákrokem nohou v pádu zastavil Tischer. Takáč tak mohl nahrát do útoku MARTINU BOROTOVI, jenž z pravé strany vymetl bližší vinkl hostující klece.
    Asistence: David Takáč.
     
    10:07
    Věntus zastavil přerovskou akci ve středním pásmu, následně ale o puk přišel a Paťava křížnou nahrávkou oslovil Mašína. Ten po průniku objel bránu a nakonec nahodil z pravé strany. Indrák se neúspěšně snažil o teč, střela Paťavy z otočky pak nebyla přesná.
     
    07:16
    Hosté rozjeli kombinaci v útočném pásmu a na konci všeho bylo nahození Kunce, které přímo před brankou nebezpečně tečoval Fridrich, Šimonů přesto dokázal zastavit kotouč roztažením se s pomocí svých betonů.
     
    03:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou z ničeho nic do vedení. Vítkovičtí hráči si v obranném pásmu počínali velmi liknavě, což u levé tyče po nahrávce od Mašína potrestal DANIEL PAŤAVA. Ten zasunul kotouč za překvapeného Pitáka.
    Asistence: Patrik Mašín.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 4. Paťava (Mašín), 11. Borot (Takáč), 61. Mašín (Bieniek) – 12. Blaško (Beránek, Zapletal), 24. Bernovský (Fridrich, Kunc), 25. Fridrich (Kunc)


    HC ZUBR Přerov: Šimonů (Postava) – Kopeček, Tischer, Pohl, Takáč, Bieniek, Gréč, Moučka – Ryšavý, Hradil (A), Borot, Indrák (A), Krátký, Chytil, Paťava, Zmeškal (C), Šimanský, Tarnoczy, Mašín
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Dolíška) – Kunc, Smička, Zapletal, Vacula, Ficek, Věntus (A) – Konečný, Fridrich, Tvrdý, Bernovský (C), Krška, Lewandowski, Vojtovič, Beránek, Mrva (A), Blaško, Potočný

    Rozhodčí: Antonín – Brzobohatý, Komínek

    Diváci: 128
    thejrc.org