HC Litvínov – Sparta 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 4:5 (kon.) | Zlín – Havířov 3:8 (kon.)
Plzeň – Kladno 3:2 (2:1 po s.n.) | PZ Kladno – K. Vary 2:5 (kon.) | Třemošná – Slavia 2:3 (kon.)
Warriors Brno – Technika Brno 2:3 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:2 (po pr.) | Tábor – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 3:4 (0:1 po s.n.) | Vsetín – HK MD Šumperk 11:3 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 2:3 (kon.)
Olomouc – Přerov 0:8 (kon.) | Kobra – Chomutov 2:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:8 (1:2, 0:1, 2:5 – N 0:0 – 0:1)
AZ Havířov
Sobota 03.11.2018, 12:00Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým AZ RESIDOMO Havířov.
    Autorem vítězného nájezdu je MAREK VOJKUVKA, který v páté sérii prostřelil Synka mezi betony.
     
    56:56
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté jsou v pohodě a přidávají další branku. To Zlín už zřejmě vyhlíží konec třetí třetiny, protože hostům to teď lepí. Tentokrát se trefuje PETR KUBÍČEK. Asistence: Gabriel Szturc a Kevin Horváth.
     
    54:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté proměňují hned první šanci po skončení oslabení. GABRIEL SZTURC ujel zlínským obráncům a také ze souboje se Synkem vyšel jako vítěz. Položil si domácího gólmana, potáhl puk do strany a přes beton zavěsil do sítě. Asistence: Petr Kubíček.
     
    51:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na stadionu to teď vypadá jak na střelnici, zlínští hokejisté okamžitě odpovídají na gól Havířova. Konkrétně to je ADAM LACIGA, kdo snížil na 3:6 z pohledu domácích. Asistence: Lukáš Chludil.
     
    50:58
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě odpovídají na zlínské snížení a berou si zpět čtyřbrankový náskok. GABRIEL SZTURC zamířil přesně nad lapačku do horního rohu branky. Asistence: Kevin Horváth.
     
    50:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    A Frömelovo napadání bylo nakonec úspěšné! Zlínský forward získal puk na modré čáře a jel sám na brankáře. Svou šanci sice neproměnil, ovšem MICHAL TOMEČEK ze druhé vlny získal vyražený puk a poslal jej do sítě. Asistence: Šimon Frömel.
     
    45:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají pátou branku a zdá se, že míří za vítězstvím v dnešním zápase. KEVIN HORVÁTH zakončil rychlou akci po vhazování v útočném pásmu. Asistence: Gabriel Szturc a Denis Bárta.
     
    43:14
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté podruhé v dnešním utkání využívají přesilovou hru a vedou již 4:1. Všechno to začalo tlakem do branky a důrazem na brankovišti. Hosté udělali před Synkem zmatek a zlínskému gólmanovi se nepodařilo kotouč přikrýt. Puk se následně dokutálel do prostoru mezi kruhy, kam si pro něj sjel MAREK VOJKUVKA a vypálil jej do branky. A že to byla, panečku, dělovka! Asistence: Michal Kusak a Olaf Wlodara.
     
    33:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté se prakticky zničehonic vrací do dvoubrankového vedení. JAN MOŠKOŘ ihned po vhazování v útočném pásmu překonal Synka. Bez asistence.
     
    17:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na 1:2! MATĚJ MOJŽÍŠ si najel do ideální střelecké pozice mezi kruhy a zamířil nad lapačku brankáře Zlatnického. Puk zapadl přesně do horního rohu branky. Asistence: Jakub Čechmánek.
     
    12:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a hosté vedou už o dvě branky. MARTIN PAVLAČKA se nejlépe zorientoval v klubku hráčů kolem pravého kruhu pro vhazování a svižnou střelou umístil puk přesně nad vyrážečku brankáře Synka. Asistence: Jan Moškoř.
     
    10:38
    Havířov právě vstřelil branku!
    Třetí přesilovka přinesla hostům první gólovou úrodu. Havířov to sehrál, jak se říká, až do kuchyně. ONDŘEJ BECHER zůstal zcela sám před odkrytou brankou a po šikovné přihrávce od Jana Moškoře mu už jen stačilo puk správně umístit. Asistence: Jan Moškoř, Martin Pavlačka.
    Marken.cz

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 18. Mojžíš (Čechmánek), 51. Tomeček (Frömel), 52. Laciga (Chludil) – 11. Becher (Moškoř, Pavlačka), 13. Pavlačka (Moškoř), 34. Moškoř, 44. Vojkuvka (Kusak, Wlodara), 46. Horváth (Szturc, Bárta), 51. Szturc (Horváth), 55. Szturc (Kubíček), 57. Kubíček (Szturc, Horváth), rozh. náj. Vojkuvka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Čapka (ZLN)
    1:0   Moškoř (HAV)
    2. série:
    1:0   Chludil (ZLN)
    1:0   Szturc (HAV)
    3. série:
    1:0   Laciga (ZLN)
    1:1   Horváth (HAV)
    4. série:
    1:1   Mojžíš (ZLN)
    1:1   Pavlačka (HAV)
    5. série:
    1:1   Frömel (ZLN)
    1:2   Vojkuvka (HAV)


    Berani Zlín: Synek (Hamrla) – Nábělek, Sýkora, Burian, Šindelek, Čapka, Hoferek – Chludil, Tomeček, Ševčík, Čechmánek, Mojžíš, Laciga, Ramert, Frömel, Kráčalík.
    AZ Havířov: Zlatnický (Nowak) – Wlodara, Bílek, Dobeš, Kremnický, P. Kubíček, R. Kubíček, Zmarzlák – Belan, Pavlačka, Moškoř, Kolat, Becher, Urbančík, Vojkuvka, Kusak, Szturc, Bárta, Horváth.

    Rozhodčí: Blaha – Wesley, Smetková
    ocianews.com