HC Litvínov – Sparta 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 4:5 (kon.) | Zlín – Havířov 3:8 (kon.)
Plzeň – Kladno 3:2 (2:1 po s.n.) | PZ Kladno – K. Vary 2:5 (kon.) | Třemošná – Slavia 2:3 (kon.)
Warriors Brno – Technika Brno 2:3 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:2 (po pr.) | Tábor – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 3:4 (0:1 po s.n.) | Vsetín – HK MD Šumperk 11:3 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 2:3 (kon.)
Olomouc – Přerov 0:8 (kon.) | Kobra – Chomutov 2:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
11:3 (2:2, 5:0, 4:1 - N 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 03.11.2018, 15:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    Také nadstavba patřila Vsetínu a trefil se v ní Dědek, kterému se po šedesát minut nedařilo najít recept na Ryšavého. Všichni stříleli branky, Dědek trefoval brankáře. Ve 62. minutě se k němu ale štěstí otočilo čelem a Valaši tak můžou ve středovém kruhu oslavovat své třetí vítězství v sezóně.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače Vám přeji příjemný zbytek sobotního večera. (17:44:15)
     
    Konec zápasu.
     
    61:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Babeliak nebude tím, kdo přidá Vsetínu čtvrtý bod. Střelcem branky v prodloužení je ten, kdo si to po celém dnešním utkání zaslouží asi opravdu nejvíc. A to MATYÁŠ DĚDEK, jehož se jako jednoho z mála držela střelecká smůla. Nyní dostal přesnou přihrávku od Kuchaříka, který nemohl přes obranu pokračovat dál, a poslal puk po ledě k pravé tyčce. Asistence: Dominik Kuchařík.
     
    60:45
    Babeliak zaváží kotouč až za vlastní branku, odkud rozehrává. Přidá dnes i on čtvrtou branku?
     
    60:13
    Fibigrova dlouhá rána od modré čáry netrefila branku. U puku jsou domácí.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Zápas mezi Vsetínem a Šumperkem zná majitele tří bodů. Po první třetině by to málokdo odhadoval na vsetínskou kanonádu 11:3, která se na Lapači nakonec uskutečnila. A i když dostali Draci v základní hrací době jedenáct branek, stále budou moci usilovat o jeden bod z nadstavby.
     
    Konec zápasu.
     
    58:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu tam dneska spadne opravdu všechno. Obránce MARTIN DOŘIČÁK se napřáhl od modré čáry a snad ani nedoufal ve střelecký úspěch, soudě podle jeho následné reakce. Ryšavý kotouč ukryl mezi ruku a tělo, odkud mu však vypadl a skončil až za brankovou čarou. Pro vsetínského beka je to první branka v sezóně. Asistence: Sára Čajanová.
     
    58:12
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Fibigr – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:34
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Draci i za velmi nepříznivého stavu nic nevzdávají, o čemž svědčí i branka KRISTIÁNA ŠUCHY, který dotlačil kotouč po ledě až za brankovou čáru přesně tím způsobem, jako se to dnes už několikrát podařilo vsetínským střelcům. Asistence: Matěj Trögner, Štěpán Mann.
     
    56:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kromě desáté branky můžou Vsetínští oslavovat další hattrick! Série přihrávek v brankovišti měla totiž za důsledek trefu BORISE BABELIAKA, která našla malinkou škvíru v levém dolní rohu šumperské branky. Asistence: Štěpán Jurek, Jan Půček.
     
    55:43
    Vsetín nebyl daleko od desáté branky, když Jurkova teč Babeliakovy střely z levého kruhu prosvištěla okolo branky.
     
    55:12
    Turkovu střelu z mezikruží zablokoval Minařík, který teď za vlastní brankou dotěrně brání i Půčka. Na konci celé této akce přerušuje hru Ryšavý.
     
    54:25
    Čajanová vyvezla kotouč z pásma, uhájila jej i mezi modrými čarami a nakonec vystřelila, i když byla těsně bráněna třemi hráči Draků. Její pokus k pravé tyčce vytěsňuje Ryšavý.
     
    53:17
    Domácí v plném počtu.
     
    53:02
    Střelu, nebo možná spíše nahození, Kouteckého přes tři bránící hráče chtěl Tkadlec schovat do lapačky. Tento zákrok se mu příliš nepovedl a puk se od jeho výstroje dostal k levé tyčce. Tam si k puku nabruslil, přikryl jej a rozehrává.
     
    52:25
    V šumperských řadách se teď dobrou prací blýskl Janech, i přes jeho snahu ale Valaši opět vyhazují.
     
    51:52
    Vsetínu se podařilo vyhodit a nyní úspěšně drží kotouč ve středním pásmu.
     
    51:24
    Hassova střela z úhlu minula branku, Tkadlec se za kotoučem pouze ohlédl, ale Šumperk kombinuje dál.
     
    51:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Půček – 2 min., podrážení).
     
    51:09
    Fibigr vyhodil kotouč a Mann míří dopředu.
     
    50:07
    Draci zavezli kotouč do útočné pásma, kde byli hned odzbrojeni. Puk je tak na hokejkách vsetínských hráčů, ti se ale z pásma nemůžou dostat.
     
    48:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Čajanová získala u mantinelu kotouč pro Vsetín a ve středním pásmu jej po pár komplikacích předala Dědkovi. Všichni Vsetínští se vydali střídat, Dědek se přesto vydal sám proti čtyřem šumperským hráčům. Dva obešel, o brusle třetího se puk zatavil a odrazil na hokejku právě najíždějícího ADAMA TURKA, který se střelou po ledě z první nemýlil. Asistence: Matyáš Dědek.
     
    46:57
    Burda, šumperský hráč s číslem tři, se uvolnil přesně ve středu kluziště, odkud se nikým nebráněn vydal na Tkadlece. Jeho rána mířila mimo vsetínskou branku a dorážka Diviše byla zblokována.
     
    46:26
    Kunstova rána od modré se zastavila o brusle Slováčka. Vsetín se i nadále drží v útočném pásmu.
     
    44:53
    Kuchařík nahrál od mantinelu před branku a nevypadalo to, že by přihrávka měla jasného adresáta, jednalo se spíše o nahození. K puku se ale ihned hlásil Dědek, který tečí minul branku.
     
    43:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přišla čtvrtá branka JANA PŮČKA, který dorazil kotouč za Ryšavého záda od pravé tyčky. Asistence: Štěpán Jurek, Boris Babeliak.
     
    43:05
    Trögner se dostal až před Tkadlece, který v dosavadním průběhu třetí třetiny nepůsobí moc jistým dojmem. Má však velké štěstí, že se může spolehnout na fungující obranu.
     
    42:37
    Valaši se drží v útočném pásmu, ale bez střely. Draci drží svého soupeře podél mantinelu.
     
    41:24
    Domácí v plném počtu.
     
    40:55
    Draci se po opravdu hodně dlouhé době usadili v pásmu a vyčnívá hlavně spolupráce Kouteckého s Fibigrem. První střela Kouteckého od modré se od bránícího hráče odrazila na levé křídlo k Fibigrovi, který pálil do prázdné brány. Do trajektorie puku stačil včas vložit vyrážečku domácí gólman Tkadlec a podobně vypadala i druhá šance šumperské dvojice.
     
    40:21
    Šumperk si do začátku třetí třetiny přinesl početní výhody a Janechovi se daří prokličkovat mezi Vsetínskými a dostat se až před Tkadlece.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina přinesla hlavně ze strany Vsetína pohledný hokej. Domácí celý průběh druhého dějství režírovali a Tkadlec moc práce neměl. To se projevilo také na skóre, které se po druhých dvacet minutách výrazně změnilo. Z 2:2 na 7:2. Tento náskok už by si Valaši neměli nechat utéct, takže uvidíme, co bude následovat ve třetině třetí.
    Ta začne cca v 17:06.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:33
    Zdálo se, že Vsetín nebude šumperské kombinaci stíhat. Finální střela patřila Kučerovi, který volnou levou tyčku o pár centimetrů minul. Další střelecký pokus Draků už má ve své moci Tkadlec.
     
    39:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:48
    Vsetín stále kombinuje před Ryšavým, Šumperk ale začíná jít po puku.
     
    37:22
    Kočí vybruslil ze sevření šumperského celku a od levé tyčky zakončoval. Hostujícího brankáře překonal, jenže puk okolo brankové čáry pouze proletěl. Směřoval na najíždějícího Půčka, před kterým byla prázdná branka. Střelec hattricku ale takovýto průběh celé situace nečekal, a tak svůj čtvrtý gól v utkání nepřidal.
     
    36:53
    Machů dobře zapracoval v obranné třetině a dostává puk z pásma. Přechod přes obě modré čáry se ale Valachům moc nedaří.
     
    36:36
    Hosté v plném počtu.
     
    35:53
    I Tkadlec musel dávat pozor. Nahození ze středního pásma bylo stejně prudké jako střela Bednaříka od modré, která šla na Ryšavého. Oba brankáři si připisují zákroky betonem.
     
    34:53
    Jurek zaváží kotouč za svou branku, rozehrává a vydává se střídat. Valaši se teď vůbec nemohou dostat před soupeřova gólmana. Na vině není až tak pečlivá obrana Šumperka, jak vlastní chyby v podobě nepřesných přihrávek.
     
    34:36
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Slováček – 2 min., podrážení).
     
    34:30
    Trögner pálil z vrcholu pravého kruhu. Střela šla mimo branku, ale Tkadlec i tak schovává puk v lapačce.
     
    33:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Puk si u levé tyčky hostující branky našel ADAM TUREK a nepozorovaně jej protlačil po ledě až za brankovou čáru. Valaši si do statistik mohou připsat další úspěšnou počtení výhodu a již sedmou branku v zápase. Asistence: Samuel Rybár, David Bednařík.
     
    33:43
    Mikula a Machů kombinovali na modré čáře, následná přihrávka do středu pásma už je ale nepřesná.
     
    32:26
    Půček s Babeliakem dávají góly jako na běžícím páse a trochu upozadněn je nejlepší vsetínský střelec. Dědek se ale také snaží a za svou práci v útočném pásmu by si branku určitě zasloužil. Teď mu ve skórování zabránil pravý beton šumperského brankáře.
     
    31:56
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Minařík – 2 min., podrážení).
     
    31:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To už ale neplatí o následné situaci, kde si přesně takto odraženou Kunstovu střelu našel u levé tyčky JAN PŮČEK, přehodil levý beton ležícího brankáře a nyní už může slavit hattrick. Pro Vsetín je to navíc další využitá přesilovka. Asistence: Stanislav Kunst, Boris Babeliak.
     
    30:56
    Rychlá střela Kočího končí před brankovištěm, jelikož se od betonů Ryšavého odrazila. Nikdo ze Vsetínských ji ale nedokázal zpracovat.
     
    30:49
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Slováček – 2 min., sekání).
     
    30:39
    Rybár zavezl kotouč do pásma a vyčkal, až se jeho spoluhráči rozestaví do útočné formace. Pak nahrál na modrou na Dořičáka, jehož bránil Hass. Hostující útočník vypíchl kotouč směrem do středního pásma.
     
    30:01
    Tkadlecovy betony si poradily se střelou Janecha z úhlu. Od gólmana se kotouč odrazila ne hokejky hráčů ve žlutém, kteří tak mohou rozehrávat.
     
    29:17
    Půček obral o kotouč Kareše a v útočném pásmu poslal puk na hokejku Dědka. Ten se opět objevil ve střelecké příležitosti blízko brankáře. Nyní trefil levou tyčku.
     
    28:00
    Tribuny nyní zatleskaly i po zákroku Tkadlece, který není v moc velké permanenci, a proto mu i jednoduchá akce v podání Burdy se Slováčkem nadělala problémy. Pro domácího gólmana se jednalo o první zákroky ve druhé třetině.
     
    26:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme tady další branku úderného dua Boris Babeliak, JAN PŮČEK. Tito dva si proti jednomu šumperskému obránci vyměnili kotouč a Půček zakončil nad lapačku. Ryšavý nejprve kotouč v této své části výstroji ukryl, následně mu však puk vypadl a přes betony doskákal za brankovou čáru. Asistence: Boris Babeliak.
     
    26:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se tlačili do brankoviště, zamotali obranu, a to natolik, že BORIS BABELIAK posílal kotouč k odkryté pravé tyčce. Asistence: Jan Půček, Štěpán Jurek.
     
    25:11
    Čajanová vybojoval pásmo a nahrávala z otočky, její přihrávku posílal Kuchařík ještě na Kočího, ale ten byl dobře bráněn šumperskou defenzivou. Nikdo ze Vsetínských tak nezakončil.
     
    24:20
    Hosté v plném počtu.
     
    24:06
    Opět pálil Půček. Jeho střelu poslal Ryšavý na druhou stranu kluziště, odkud po pár přihrávkách pálil Rybár. Jeho pokus se nachází v lapačce gólmana Draků.
     
    23:10
    Půčkovu střelu tečoval u levé tyčky Babeliak. Hostující gólman byl připraven jak proti této střele, tak proti dorážce Jurka.
     
    22:48
    Půčkovu přihrávku na Babeliaka v přečíslení zablokoval hostující obránce Panáček, čímž také poslal kotouč na svého gólmana. Ryšavý přerušuje hru.
     
    22:20
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Seidenglanz – 2 min., sekání).
     
    22:09
    Matyáš Dědek, nejlepší střelec Vsetína, se nedokázal sám vstříc brankáři prosadit. Nepovedlo se mu zakončení na pravý beton. Neuspěl ani při druhém pokusu na druhé straně brankoviště.
     
    21:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je to ale BORIS BABELIAK, kdo se ve druhém dějství prosazuje jako první. Mezi betony Ryšavého poslal tečí z předbrankového prostoru střelu Půčka. Asistence: Jan Půček.
     
    20:20
    Druhá třetina nám začíná za brankou Vsetína, kde oba týmy srdnatě bojují o kotouč. Ten se moc nehýbe, a tak bude zajímavé sledovat, jestli Šumperk vytěží něco ze své pozice u Tkadlecovy branky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Skóre dnešního utkání otevřel už ve třetí minutě Jurek a na třináct herních minut to byla branka poslední. I když Půček mohl vedení Valachů navyšovat, kdyby v přečíslení netrefil pouze tyčku. Jeho chvíle ale přišla za stavu 1:1, kdy minutu po vyrovnávací brance Šumperka vrátil svému celku vedení. To však v minutě devatenácté znovu zmizelo a do druhé třetiny, která začne cca v 16:19, se nastoupí za stavu 2:2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    Bednaříkovu střelu z bezprostřední blízkosti zastavuje svým tělem Ryšavý. Do konce první třetiny zbývá 30 sekund a my můžeme sledovat boj o kotouč za brankou Šumperku.
     
    18:13
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Vidíme padat jeden gól za druhým a i ze strany Draků nyní přišla přesilovková trefa. Domácí gólman trochu zaváhal a povyjel z branky, čímž se JIŘÍMU FIBIGROVI otevřela příležitost na jasný gól do prázdné brány. Tomu se ještě na poslední chvíli snažila zabránit Čajanová, která do střely skočila, to už byl ale puk za brankovou čarou. Asistence: Jan Kučera, Patrik Janech.
     
    17:49
    Čajanová poslala kotouč na Kočího, který se snadno dostal do mezikruží útočné třetiny. Zde ale kotouč netrefil a promáchl.
     
    17:36
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Bednařík – 2 min., pozdní dohrání).
     
    16:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JAN PŮČEK dostává svůj tým do opětovného vedení. Velký kus práce si na něm připisují také dva asistenci – Babeliak s Jurkem, jelikož Půček už na levém křídle střílel z první do prázdné brány. Asistence: Boris Babeliak, Štěpán Jurek.
     
    15:40
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Rychlé přečíslení a souhra na jeden dotyk končí v pravém dolním rohu vsetínské branky. Kučera totiž přesně našel PATRIKA JANECHA, kterému stačilo do přihrávky nastavit hokejku. Asistence: Jan Kučera.
     
    14:57
    Dědek s Dořičákem dobře dokombinovali až na hokejku Bednaříka, který unikl po levém křídle. Dostal se až na vrchol útočného levého kruhu, zde jej však zastavil hostující obránce Kareš a Valaši musí pro ohrožení Ryšavého branky vymyslet jinou strategii.
     
    13:56
    Hostům se daří sbírat od Vsetína kotouče, horší už je to však s přechodem do útoku. Valaši jsou pozorní a nedovolí Drakům žádné zakončení.
     
    12:51
    Nedorozumění na straně Valachů vedlo k úniku Burdy, který v útočném pásmu přes obránce zakončoval. Puk se otřel o horní část Tkadlecovy lapačky a končí v ochranné síti, hra se ale nepřerušuje.
     
    11:41
    Domácí obránce Kunst se vydal do útoku, kde svou přízemní střelou potrápil nejen obranu, ale také gólmana Ryšavého. Ten hru uklidňuje.
     
    11:21
    Přečíslení Valachů dva na jednoho končí střelou Půčka, jež se odrazila od vzdálenější tyčky zpět do hry.
     
    11:00
    Tkadlec poprvé v utkání přerušuje hru, a to po jedenácti odehraných minutách. Janech na něj vypálil z pozice na levém křídle a domácí brankář přikrývá kotouč u betonů.
     
    10:39
    Dědek drží kotouč za brankou soupeře, kde je ale těsně bráněn dvěma hráči Šumperku.
     
    09:48
    Šucha neprokličkoval mezi vsetínskými hráči, a tak se svých defenzivních povinností ujal Velikovský. Kotouč soupeři vypíchl a rozehrává z rohu za vlastní bránou.
     
    09:23
    Domácí v plném počtu.
     
    08:58
    Minařík mířil vedle. Vsetín vyhazuje.
     
    08:19
    Tvrdě sražen byl na druhé straně také Jurek. Tento zákrok byl však čistý a Šumperk se i s kotoučem vrací zpět do útoku.
     
    07:23
    Kuchaříkovi se nepovedlo vyvezení puku, což následně řešil Rybár možná až příliš hrubě. Dvě minuty za napadení dostává v situaci, kdy tvrdě zastavil soupeře při přechodu modré čáry. Vsetínští ovšem stáli proti jednomu hráči Draků v přesile čtyři na jednoho.
     
    06:18
    Nepříjemný pokus Diviše nemusel Tkadlec vůbec řešit, jelikož byl ztečován mimo jeho dosah. Běží sedmá minuta utkání a domácí gólman si ještě nepřipsal žádný zásah.
     
    05:28
    Půček obral Blaška o puk a povyjel si s ním do lepší střelecké pozice na vrchol levého kruhu, odkud měl dobrý rozhled. Střela mu nesedla a puk pomalu doklouzal k pravé tyčce.
     
    04:55
    Z levého kruhu střílel Babeliak. Jeden ze dvou nejproduktivnějších hráčů Vsetína přesně trefil lapačku Ryšavého.
     
    04:39
    Janech vyvezl kotouč z pásma až mezi modré čáry, kde už se však o všechnu práci postaral domácí obránce Kočí. Díky němu může Vsetín založit další útok.
     
    03:46
    Vsetínští jsou i nadále na puku a kombinují před šumperskou brankou. První vstřelený gól je hodně nabudil.
     
    02:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští svou první přesilovou hru v zápase využívají. Po dobré souhře domácího celku se z téměř nulového úhlu trefil k bližší tyč ŠTĚPÁN JUREK. Asistence: Boris Babeliak, Stanislav Kunst.
     
    01:58
    Šumperku se podařilo vyhodit a Valaši se teď jen marně snaží dostat zpět do pásma. Kočí s Kunstem rozehrávají od vlastní branky.
     
    01:29
    Půčkova tvrdá rána od modré se odrazila od zadního mantinelu. Valaši dál kombinují v útočném pásmu.
     
    01:14
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Kareš – 2 min., hákování).
     
    01:03
    Týmy bojují o kotouč za brankou Ryšavého. Na gólmana nahazuje kotouč Turek.
     
    00:22
    První útočné snažení patří Vsetínu, který však v blízkosti Ryšavého branky nezakončil. Dá se však předpokládat, že této ofenzivě ještě zdaleka není konec.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Růžička) – Machů, Mikula, Velikovský, Kočí, Dořičák, Kuchařík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Urban, Půček, Dědek, Turek, Čajanová.

    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Valenta) – Seidenglanz, Minařík, Kareš, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Hass, Šucha.

    Rozhodčí: Sedlák – Kučera, Poláček..
     
    HK Mladí Draci Šumperk

    Šumperští Draci mají na svém kontě o sedm bodů více než Vsetín a jsou na sedmém místě tabulky. Pokud naše oko spočine na statistikách týmu z podhůří Jeseníků, nalezneme v nich dva výrazně odlišné údaje, a tedy dva výrazné hráče. Jsou jimi Jan Kučera (8+15) a Jiří Fibigr (13+4). Pro porovnání – třetí nejproduktivnější hráč Draků (Patrik Janech – hráč ročníku 2005) má devět kanadských bodů za šest branek a tři asistence. Fibigr s Kučerou se prosadili i v utkání proti Vsetínu, tehdy z trestného střílení skóroval i Štěpán Mann (celkem 5+1, 5. místo v bodování Draků). Jasnou brankářskou jedničkou je Milan Ryšavý (86,62%).
     
    VHK ROBE Vsetín

    Své jediné dvě vítězství si vsetínští dorostenci připsali na konci září, poté bodovali ještě dvakrát, když oběma brněnským celkům podlehli v nájezdech. V tabulce je Vsetín na předposledním místě. Na osmou Olomouc ztrácí 5 bodů, s posledními Warriors sdílí stejný počet bodů.

    Nejlepší vsetínské útočníky bychom v bodování východní skupiny našli až ve třetí desítce, tabulku Valachů však vedou Boris Babeliak (6+7) s Janem Půčkem (5+8) o bod před bekem Václavem Kočím (6+6). Nejpilnějším střelcem gólů je se sedmi vstřelenými brankami Matyáš Dědek (celkem 7+3). Úspěšnost brankářské jedničky Davida Tkadlece je 85,29%.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 14. kola ELIOD Extraligy dorostu mezi celky VHK ROBE Vsetín a HK Mladí Draci Šumperk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 3. Jurek (Babeliak, Kunst), 17. Půček (Babeliak, Jurek), 22. Babeliak (Půček), 27. Babeliak (Půček, Jurek), 27. Půček (Babeliak), 32. Půček (Kunst, Babeliak), 34. Turek (Rybár, Bednařík), 44. Půček (Jurek, Babeliak), 49. Turek (Dědek), 57. Babeliak (Jurek, Půček), 59. Dořičák (Čajanová), 62. Dědek (Kuchařík) – 16. Janech (Kučera), 19. Fibigr (Kučera, Janech), 57. Šucha (Trögner, Mann)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Růžička) – Machů, Mikula, Velikovský, Kočí, Dořičák, Kuchařík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Urban, Půček, Dědek, Turek, Čajanová.
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Valenta) – Seidenglanz, Minařík, Kareš, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Hass, Šucha.

    Rozhodčí: Sedlák – Kučera, Poláček.
    bahis siteleri