HC Litvínov – Sparta 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 4:5 (kon.) | Zlín – Havířov 3:8 (kon.)
Plzeň – Kladno 3:2 (2:1 po s.n.) | PZ Kladno – K. Vary 2:5 (kon.) | Třemošná – Slavia 2:3 (kon.)
Warriors Brno – Technika Brno 2:3 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:2 (po pr.) | Tábor – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Žďár n/S – Jihlava 3:4 (0:1 po s.n.) | Vsetín – HK MD Šumperk 11:3 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 2:3 (kon.)
Olomouc – Přerov 0:8 (kon.) | Kobra – Chomutov 2:5 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
11:3 (2:2, 5:0, 4:1 - N 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Sobota 03.11.2018, 15:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    61:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Babeliak nebude tím, kdo přidá Vsetínu čtvrtý bod. Střelcem branky v prodloužení je ten, kdo si to po celém dnešním utkání zaslouží asi opravdu nejvíc. A to MATYÁŠ DĚDEK, jehož se jako jednoho z mála držela střelecká smůla. Nyní dostal přesnou přihrávku od Kuchaříka, který nemohl přes obranu pokračovat dál, a poslal puk po ledě k pravé tyčce. Asistence: Dominik Kuchařík.
     
    58:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu tam dneska spadne opravdu všechno. Obránce MARTIN DOŘIČÁK se napřáhl od modré čáry a snad ani nedoufal ve střelecký úspěch, soudě podle jeho následné reakce. Ryšavý kotouč ukryl mezi ruku a tělo, odkud mu však vypadl a skončil až za brankovou čarou. Pro vsetínského beka je to první branka v sezóně. Asistence: Sára Čajanová.
     
    58:12
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Fibigr – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:34
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Draci i za velmi nepříznivého stavu nic nevzdávají, o čemž svědčí i branka KRISTIÁNA ŠUCHY, který dotlačil kotouč po ledě až za brankovou čáru přesně tím způsobem, jako se to dnes už několikrát podařilo vsetínským střelcům. Asistence: Matěj Trögner, Štěpán Mann.
     
    56:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kromě desáté branky můžou Vsetínští oslavovat další hattrick! Série přihrávek v brankovišti měla totiž za důsledek trefu BORISE BABELIAKA, která našla malinkou škvíru v levém dolní rohu šumperské branky. Asistence: Štěpán Jurek, Jan Půček.
     
    51:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Půček – 2 min., podrážení).
     
    48:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Čajanová získala u mantinelu kotouč pro Vsetín a ve středním pásmu jej po pár komplikacích předala Dědkovi. Všichni Vsetínští se vydali střídat, Dědek se přesto vydal sám proti čtyřem šumperským hráčům. Dva obešel, o brusle třetího se puk zatavil a odrazil na hokejku právě najíždějícího ADAMA TURKA, který se střelou po ledě z první nemýlil. Asistence: Matyáš Dědek.
     
    43:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přišla čtvrtá branka JANA PŮČKA, který dorazil kotouč za Ryšavého záda od pravé tyčky. Asistence: Štěpán Jurek, Boris Babeliak.
     
    39:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:36
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Slováček – 2 min., podrážení).
     
    33:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Puk si u levé tyčky hostující branky našel ADAM TUREK a nepozorovaně jej protlačil po ledě až za brankovou čáru. Valaši si do statistik mohou připsat další úspěšnou počtení výhodu a již sedmou branku v zápase. Asistence: Samuel Rybár, David Bednařík.
     
    31:56
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Minařík – 2 min., podrážení).
     
    31:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To už ale neplatí o následné situaci, kde si přesně takto odraženou Kunstovu střelu našel u levé tyčky JAN PŮČEK, přehodil levý beton ležícího brankáře a nyní už může slavit hattrick. Pro Vsetín je to navíc další využitá přesilovka. Asistence: Stanislav Kunst, Boris Babeliak.
     
    30:49
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Slováček – 2 min., sekání).
     
    29:17
    Půček obral o kotouč Kareše a v útočném pásmu poslal puk na hokejku Dědka. Ten se opět objevil ve střelecké příležitosti blízko brankáře. Nyní trefil levou tyčku.
     
    26:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme tady další branku úderného dua Boris Babeliak, JAN PŮČEK. Tito dva si proti jednomu šumperskému obránci vyměnili kotouč a Půček zakončil nad lapačku. Ryšavý nejprve kotouč v této své části výstroji ukryl, následně mu však puk vypadl a přes betony doskákal za brankovou čáru. Asistence: Boris Babeliak.
     
    26:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se tlačili do brankoviště, zamotali obranu, a to natolik, že BORIS BABELIAK posílal kotouč k odkryté pravé tyčce. Asistence: Jan Půček, Štěpán Jurek.
     
    22:20
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Seidenglanz – 2 min., sekání).
     
    22:09
    Matyáš Dědek, nejlepší střelec Vsetína, se nedokázal sám vstříc brankáři prosadit. Nepovedlo se mu zakončení na pravý beton. Neuspěl ani při druhém pokusu na druhé straně brankoviště.
     
    21:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je to ale BORIS BABELIAK, kdo se ve druhém dějství prosazuje jako první. Mezi betony Ryšavého poslal tečí z předbrankového prostoru střelu Půčka. Asistence: Jan Půček.
     
    18:13
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Vidíme padat jeden gól za druhým a i ze strany Draků nyní přišla přesilovková trefa. Domácí gólman trochu zaváhal a povyjel z branky, čímž se JIŘÍMU FIBIGROVI otevřela příležitost na jasný gól do prázdné brány. Tomu se ještě na poslední chvíli snažila zabránit Čajanová, která do střely skočila, to už byl ale puk za brankovou čarou. Asistence: Jan Kučera, Patrik Janech.
     
    17:36
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Bednařík – 2 min., pozdní dohrání).
     
    16:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JAN PŮČEK dostává svůj tým do opětovného vedení. Velký kus práce si na něm připisují také dva asistenci – Babeliak s Jurkem, jelikož Půček už na levém křídle střílel z první do prázdné brány. Asistence: Boris Babeliak, Štěpán Jurek.
     
    15:40
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Rychlé přečíslení a souhra na jeden dotyk končí v pravém dolním rohu vsetínské branky. Kučera totiž přesně našel PATRIKA JANECHA, kterému stačilo do přihrávky nastavit hokejku. Asistence: Jan Kučera.
     
    11:21
    Přečíslení Valachů dva na jednoho končí střelou Půčka, jež se odrazila od vzdálenější tyčky zpět do hry.
     
    07:23
    Kuchaříkovi se nepovedlo vyvezení puku, což následně řešil Rybár možná až příliš hrubě. Dvě minuty za napadení dostává v situaci, kdy tvrdě zastavil soupeře při přechodu modré čáry. Vsetínští ovšem stáli proti jednomu hráči Draků v přesile čtyři na jednoho.
     
    02:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští svou první přesilovou hru v zápase využívají. Po dobré souhře domácího celku se z téměř nulového úhlu trefil k bližší tyč ŠTĚPÁN JUREK. Asistence: Boris Babeliak, Stanislav Kunst.
     
    01:14
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Kareš – 2 min., hákování).
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 3. Jurek (Babeliak, Kunst), 17. Půček (Babeliak, Jurek), 22. Babeliak (Půček), 27. Babeliak (Půček, Jurek), 27. Půček (Babeliak), 32. Půček (Kunst, Babeliak), 34. Turek (Rybár, Bednařík), 44. Půček (Jurek, Babeliak), 49. Turek (Dědek), 57. Babeliak (Jurek, Půček), 59. Dořičák (Čajanová), 62. Dědek (Kuchařík) – 16. Janech (Kučera), 19. Fibigr (Kučera, Janech), 57. Šucha (Trögner, Mann)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Růžička) – Machů, Mikula, Velikovský, Kočí, Dořičák, Kuchařík, Kunst – Bednařík, Rybár, Jurek, Babeliak, Urban, Půček, Dědek, Turek, Čajanová.
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Valenta) – Seidenglanz, Minařík, Kareš, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Hass, Šucha.

    Rozhodčí: Sedlák – Kučera, Poláček.
    thejrc.org