SHK Hodonín – Mor. Budějovice 4:3 (po pr.) | Orlová – Žďár n/S 4:5 (kon.) | Opava – Tábor 3:0 (kon.)
Nový Jičín – David Servis 4:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Pelhřimov 2:1 (kon.) | Kopřivnice – Písek 3:0 (kon.)
Šumperk – Havlíčkův Brod 8:6 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
8:6 (3:1, 3:1, 2:4)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 03.11.2018, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Draci právě vstřelili branku!
    A teď zase štěstí výrazně přálo Drakům! Prudké vyhození od mantinelu se odrazilo nečekaně od sloupku na začátku šumperské střídačky do středu kluziště a IVAN ĎURAČ zakončil do prázdné branky! Bez asistence.
     
    58:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je tu další gól a hosté nahání náskok Draků i nadále! Navíc si domácí již nemohou samozřejmě vzít na uklidnění oddechový čas! Tečí před Kristínem se prosazuje KRYŠTOF KULHÁNEK. Asistence: Miroslav Třetina a Patřik Kadeřávek.
     
    56:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A další velmi šťastný gól Brodu! Nepřesná rána od modré trefila do brusle TOMÁŠE CHLUBNU, načež puk zamířil do branky. Asistence: Vojtěch Šmíd a Filip Beneš.
     
    54:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jak slepý k houslím teď ke snížení přišel Brod. Tečovaná střela přeletěla branku, puk se od hrany mantinelu nečekaně odrazil do strany před branku, kde LUBOŠ VOŘÍŠEK i přes veškerou snahu Kristína snížil. Asistence: Jan Milfait a Kryštof Kulhánek.
     
    46:29
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí i v početní výhodě nechtěli moc vymýšlet, raději drželi kotouč a nevyjížděli moc do ofenzívy. Pak ale Plášek přejel modrou, puk se dostal k TOMÁŠI SEDLÁKOVI, který vymetl pavučinky u Markovy tyče! To vše stále ještě v přesilovce. Asistence: Karel Plášek.
     
    42:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor! Matej Kristín chyboval za svou brankou a vytěžil z toho TOMÁŠ LUDVÍK, který sebral kotouč, vyjel před branku a do prázdné klece pohodlně, i přes snahu Tomáše Sedláka, snižuje! Tak to je nečekaná zápletka této přesilovky. Bez asistence.
     
    38:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Dlouhou dobu si hosté vytvářeli v šumperském pásmu tlak a nakonec z něj vytěžili snížení! Kristína prostřelil bývalý hráč Draků JAN MILFAIT. Asistence: Luboš Voříšek.
     
    33:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí pokračují v rozborce lídra skupiny Jih a TOMÁŠ SEDLÁK trefil od modré nádherně o tyč! Draci jdou již do vedení 6:1! Asistence: Tomáš Drtil a Jakub Čuřík.
     
    31:14
    Draci právě vstřelili branku!
    A domácí odskakují již do vedení 5:1 a rýsuje se zatím nejvyšší porážka Havlíčkova Brodu v této sezóně! Krásnou akci vymysleli Vorobjev s IVANEM ĎURAČEM, na jehož bombu z první byl Marek krátký! Asistence: Dmitrij Vorobjev.
     
    22:28
    Draci právě vstřelili branku!
    A Šumperk vede již o tři brany! DMITRIJ VOROBJEV se dostal ke kotouči, objel si celé brankoviště a pak zcela pohodlně zakončil za bezmocného Čeňka Nováka! Asistence: Ivan Ďurač a Daniel Hroch.
     
    13:13
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci odskakují do dvoubrankového vedení! DMITRIJ VOROBJEV zakončil velmi svižnou akci ze středního pásma, kterou potáhli Hroch s nováčkem v šumperském týmu Ďuračem! Asistence: Ivan Ďurač a Daniel Hroch.
     
    07:22
    Draci právě vstřelili branku!
    Devět vteřin chybí do návratu Filipa Beneše, který odpykává trest za Blinku, a JAKUB ČUŘÍK posílá Draky do vedení po přihrávce Michala Romančíka! Asistence: Michal Romančík a Tomáš Drtil.
     
    04:15
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk na několik desítek vteřin sevřel hosty v pásmu a na konci rychlé kombinace byl TOMÁŠ DRTIL, jehož příklep propadl Čeňku Novákovi do branky. Asistence: Marek Haloda a Karel Plášek.
     
    01:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A z prvního kontru skórují hosté! Pro přihrávku si před branku najel LUBOŠ VOŘÍŠEK, který poslal kotouč mezi betony Mateje Kristína do branky. Asistence: Jan Milfait a David Vala.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 5. Drtil (M. Haloda, Plášek), 8. Čuřík (Romančík, Drtil), 14. Vorobjev (Ďurač, Hroch), 23. Vorobjev (Ďurač, Hroch), 32. Ďurač (Vorobjev), 34. Sedlák (Drtil, Čuřík), 47. Sedlák (Plášek), 60. Ďurač – 2. Voříšek (Milfait, Vala), 39. Milfait (Voříšek), 43. Ludvík, 55. Voříšek (Milfait, Kulhánek), 57. Chlubna (Šmíd, Beneš), 59. Kulhánek (Třetina, Kadeřávek)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Kristín (O. Haloda) – Vaněk, Gewiese, Drtil, M. Haloda, Řezáč, Sedlák – Pokorný, Romančík, Hroch, Ďurač, Urban, Plášek, Šíp, Antonov, Blecha, Čuřík, Vorobjev, Ostřanský
    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Kulhánek, Šmíd, Nepokoj, Vala, Kadeřávek, Dudycha – Kuchta, Ludvík, Michálek, Voříšek, Chlubna, Přidal, Beneš, Třetina, Milfait, Kozlík, Blinka

    Rozhodčí: Velčovský – Bubela, Blažek
    thejrc.org