Znojmo – Dornbirn 4:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Dornbirn Bulldogs
Sobota 03.11.2018, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:15
    Braes měl na holi další gól, poté co jej samotného před brankou našla McPhersonova přihrávka, jenže kanadský útočník trefuje jen přesouvajícího se brankáře Rinneho. Skvělý zákrok maskovaného muže Dornbirnu.
     
    55:44
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Parks – 2 min., sekání).
     
    51:03
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Leduc – 2 min., držení).
     
    49:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásná branka domácího mužstva. Po vyhraném buly se do puku na modré čáře opřel PATRIK PARKKONEN a tvrdou ranou s odrazem od břevna nedal Rinnemu žádnou šanci. Asistence: Cameron Braes.
     
    48:34
    Rinne teď zachránil svůj tým od další pohromy. Guman v brejku dvou na jednoho přihrál k pravé tyči Němcovi, jeho dorážku zblízka finský gólman vykopl špičkou betonu.
     
    46:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásný gól v podání PETRA MRÁZKA! Toho našel před brankou přesnou přihrávkou Kalus, Mrázek nebyl v dobré pozici, stál zády k brance, ale dokázal se přesto bleskově obtočit kolem obránce a zavěsit nad lapačku gólmana Rinneho. Asistence: Marek Kalus.
     
    42:06
    Znojmo tlačí, volný Guman si našel puk na pravém kruhu a švihem otřel puk o horní hranu břevna.
     
    40:18
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Tak to byl bleskový úvod do třetí třetiny v podání hostů. Leduc ujel po pravém křídle, křížným pasem našel na brankovišti zcela volného JOELA BRODU, a ten doklepl do odkryté branky. Asistence: Jerome Gauthier Leduc, Radek Číp.
     
    33:11
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Pulli – 2 min., držení).
     
    32:20
    Orli právě vstřelili branku!
    PETR MRÁZEK dostal pas z druhé strany, jeho střelu Rinne vyrazil do bránícího obráce Dornbirnu, odkud se puk vrátil do branky Znojma. I takové góly se ale počítají. Asistence: Marek Kalus, Adam Sedlák.
     
    31:06
    Šnajnarova střela se svezla po Rinneho betonech a těsně minula branku.
     
    30:17
    Stehlík nyní prokličkoval obranou hostů, nahrál Parkonnenovi, ten poslal pas na druhou stranu, kde si najížděl Novák, kotouč ale nedoputoval na jeho hůl.
     
    28:38
    Luciani se nyní zmocnil odraženého kotouče a střílel z mezikruží, Rinne vyrazil jeho střelu svou holí.
     
    13:59
    Hlava nyní zatleskal rozhodčím, s vyloučením teď nesouhlasili fanoušci, domácí ani hosté.
     
    10:05
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Sedlák – 2 min., držení).
     
    08:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá svého tlaku. Špaček střílel z levého kruhu, jeho střelu Rinne vyrazil k pravému kruhu, kde stál připravený RADIM MATUŠ a z první zakončoval do odkryté brány. Asistence: Marek Špaček, Allan McPherson.
     
    05:43
    První větší šance zápasu. Z boku kluziště nahrál Mrázek C.J. Stretchovi, který to zkoušel z prostoru před Rinnem, trefil však jen jeho náruč.

    Nikola Katolická

    Branky a nahrávky: 9. Matuš (Špaček, McPherson), 33. Mrázek (Kalus, Sedlák), 47. Mrázek (Kalus), 50. Parkkonen (Braes) – 41. Broda (Leduc, Číp)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Lattner, Sedlák, Tejnor, Parkkonen, Novák, Stehlík, Kruckovyč, Šnajnar – Kalus, Stretch, Mrázek – Hlava, Braes, Luciani – Špaček, Matuš, McPherson – Guman, Bartoš, Němec.
    Dornbirn Bulldogs: Rinne (Wohlgenannt) – Magnan, Gauthier, McNeill, Connelly, Pulli, Vallant, Wolf – Broda, Trotter, Číp – O'Donnell, Timmins, Reid – Macierzynski, Dupont, Parks – Haberl, Häußle, Neubauer.

    Rozhodčí: Kellner, Smetana – Rinne, Wohlgenannt

    Diváci: 2022
    ocianews.com