Montreal – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 0:5 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:5 (kon.)
Nashville – Boston 1:0 (kon.) | Vegas – Carolina 3:0 (kon.) | Calgary – Chicago 5:3 (kon.)
Los Angeles – Columbus 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 4:3 (po pr.)
konec
Detroit Red Wings
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
Edmonton Oilers
Neděle 04.11.2018, 00:15 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Detroit se dostal do útočného pásma a opět odvolává brankáře.
    58:34 Tyler BERTUZZI - 3:4

    via Gfycat

     
    58:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    O zápletku je postaráno! Kotouč byl po střele Larkina odražen do vzduchu před brankovištěm a TYLER BERTUZZI baseballovým zakončením posílá puk za záda Koskinena. Asistence: Dylan Larkin, Gustav Nyquist.
     
    57:17
    Zatímco končí oslabení Edmontonu, Detroit odvolává brankáře!
     
    55:17
    Detroit dostane šanci zahrát si přesilovku. Brodziak se provinil nedovoleným bráněním.
     
    52:32
    Další hrubka v rozehrávce, které se snažil využít McDavid. S pukem se velmi rychle dostal od modré čáry až před brankoviště, ale Bernier ho dokázal vybruslit.
    48:57 Kyle BRODZIAK - 2:4
     
    48:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Po dalším vhazování se ale už KYLE BRODZIAK prosadil! S pukem si sjel z levého kruhu blíž k brankovišti a střelou nad rameno Berniera trefil prostor pod horní tyčkou. Asistence: Jujhar Khaira.
    39:24 Danny DEKEYSER - 2:3

    via Gfycat

     
    39:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Glendening se sice dostal ze střelecké pozice a zajel za branku, ale akce domácích pokračovala. Puk se dostal na modrou čáru, odkud přišla prudká rána DANNYHO DEKEYSERA, jíž vytěsnil Koskinen na zadní mantinel. Ke smůle hostujícího brankáře se puk odrazil od mantinelu zpět k němu a Koskinen si bruslí zasunul kotouč do branky. Asistence: Luke Glendening, Martin Frk.
     
    35:20
    A znovu se Detroitu při vyvážení puku ze svého pásma stalo, že přišel o puk. A Edmonton toho znovu využil ke střele, která vůbec nebyla špatná. Nugent-Hopkins napálil horní tyčku.
    34:29 Kyle BRODZIAK - 1:3
     
    34:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí na zadním mantinelu chybovali, při vlastní rozehrávce ztratili puk a přináší to gól Edmontonu. Khaira našel mezi kruhy zcela volného KYLA BRODZIAKA, který přesně umístěnou ránou prostřelil Berniera. Asistence: Jujhar Khaira.
     
    28:27
    To ale neplatilo pro Frka, který je dnes hodně aktivní a znovu před brankovištěm pořádně pozlobil hosty. Prudkou přihrávku ale mezi tři tyče neumístil.
     
    24:09
    A vylučuje se. Dvě minuty za hrubost dostal hostující Nurse.
    23:41 Obrovská šance Martina Frka a fantastický zákrok Mikka Koskinena
     
    23:41
    Hra se rychle přesunula na druhou stranu ledu. V obrovské šanci se zjevil Martin Frk, který dostal mezi kruhy přihrávku z levého křídla od Bertuzziho, ale Koskinen fantastickým zákrokem lapačkou zabránil vyrovnání!
    21:15 Alex CHIASSON - 1:2
     
    21:15
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vylučovat se nakonec nebude. V dlouhé výhodě se k puku dostal McDavid na pravé straně útočného pásma, kde byl trestuhodně ponechán osamocen. McDavidovi se navíc podařilo skrz několik hráčů poslat přesnou přihrávku na levou stranu, odkud do odkryté klece z voleje pálil ALEX CHIASSON. Asistence: Connor McDavid, Adam Larsson.
     
    16:38
    Obrovská šance Chiassona, který si najel mezi kruhy a dostal přesný pas do jízdy. V souboji pouze s brankářem byl ale úspěšnější Bernier, jenž si pohlídal mezírku mezi betony.
    14:52 Jacob de La Rose - 1:1

    via Gfycat

     
    14:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    Parádní napadání domácích, kteří se v útočném pásmu zmocnili už takřka ztraceného puku a rozehráli akci, při níž Rasmussen nadvakrát nedostal puk za Koskinena a byl zahnán za branku. Tam se puk dostal k Nyquistovi, jenž přesnou přihrávkou před brankoviště našel najíždějícího JACOBA DE LA ROSE, který svou střelu protlačil za Koskinena. Asistence: Gustav Nyquist, Michael Rasmussen.
     
    08:28
    Bude se vylučovat. Dlouhá pasáž bez přerušení je ukončena faulem Bertuzziho, který sekl do Draisaitla.
    00:12 Drake CAGGIULA - 0:1
     
    00:12
    Edmonton právě vstřelil branku!
    To je začátek jako hrom! Hosté nahodili puk do útočného pásma, za brankou vybojoval puk McDavid a přihrál na levou stranu brankoviště. Odsud vyslal pohotovou střelu pod horní tyčku DRAKE CAGGIULA. Asistence: Connor McDavid, Oscar Klefbom.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 15. J. de La Rose (Nyquist, Rasmussen), 40. DeKeyser (Glendening, Frk), 59. Bertuzzi (D. Larkin, Nyquist) – 1. Caggiula (McDavid, Klefbom), 22. Chiasson (McDavid, A. Larsson), 35. Brodziak (Khaira), 49. Brodziak (Khaira)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Green, Cholowski, Daley, DeKeyser, Jensen, Kronwall (A) – Mantha, D. Larkin (A), Helm – Rasmussen, J. de La Rose, Nyquist – Bertuzzi, Glendening, Abdelkader (A) – Frk, Megan, Witkowski.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Talbot) – A. Larsson (A), Klefbom, Russell, Nurse, Benning, Garrison – Caggiula, McDavid (C), Nugent-Hopkins – Chiasson, Draisaitl, Rieder – Puljujärvi, R. Strome, Lucic (A) – Kassian, Brodziak, Khaira.

    Rozhodčí: Lambert, Watson – Berg, Smith
    thejrc.org