Montreal – Tampa 1:4 (kon.) | Washington – Dallas 3:4 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 3:0 (kon.)
Pittsburgh – Toronto 0:5 (kon.) | Detroit – Edmonton 3:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 1:5 (kon.)
Nashville – Boston 1:0 (kon.) | Vegas – Carolina 3:0 (kon.) | Calgary – Chicago 5:3 (kon.)
Los Angeles – Columbus 4:1 (kon.) | San Jose – Philadelphia 4:3 (po pr.)
konec
Los Angeles Kings
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 04.11.2018, 03:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:43 Dustin BROWN - 4:1
     
    48:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DUSTIN BROWN proměňuje trestné střílení, Bobrovského náznakem rozpohyboval a poslal puk mezi jeho betony do branky. Bez asistence.
    47:46 Anže KOPITAR - 3:1
     
    47:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Sergej Bobrovskij (Columbus) nejprve dostal loktem od svého krajan Kovalčuka, který byl vyloučen a poté inkasuje z hole ANŽE KOPITARA, který z otočky dokázal trefit růžek branky Blue Jackets a při vlastním oslabení vrací dvoubrankový náskok svému týmu. Asistence: Dustin Brown a Drew Doughty.
    40:29 Zach WERENSKI - 2:1
     
    40:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup hostů do třetí třetiny! Blesková akce, kterou potáhl na levé straně Jenner končí gólem. Jennera neubránil Phaneuf, nechal ho přihrát do mezikruží, kde Kovalčuk naprosto vypustil bránění a nechal ZACHA WERENSKIHO vystřelit, puk končí v brance Kings. Asistence: Boone Jenner a Josh Anderson.
    30:10 Jeff CARTER - 2:0
     
    30:10
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru, po parádním pasu Kovalčuka se střelou z první prosazuje JEFF CARTER. Asistence: Ilja Kovalčuk a Drew Doughty.
     
    12:03
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají převahu jednoho muže v poli, při signalizovaném vyloučení. ALEX IAFALLO nahodil puk z levé strany na branku Columbusu a vypadá to, že si Sergej Bobrovskij sám srazil puk betony do vlastní branky. Asistence: Dustin Brown a Jeff Carter.
    12:03 Alex IAFALLO - 1:0

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 13. Iafallo (D. Brown, J. Carter), 31. J. Carter (Kovalčuk, Doughty), 48. Kopitar (D. Brown, Doughty), 49. D. Brown (TS) – 41. Werenski (Jenner, J. Anderson)


    Los Angeles Kings: J. Campbell (Budaj) – Doughty, Forbort, Martinez, Muzzin, Fantenberg, Phaneuf – D. Brown, Kopitar, Iafallo – Toffoli, J. Carter, Pearson – Lewis, Kempe, Kovalčuk – Luff, N. Thompson, Clifford.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, Nutivaara, R. Murray, D. Savard, Harrington – Atkinson, Dubois, Panarin – J. Anderson, Jenner, N. Foligno – Duclair, Wennberg, Bjorkstrand – Hännikäinen, Dubinsky, Riley Nash.

    Rozhodčí: Brenk, Charron – MacPherson, Devorski

    Diváci: 18 230
    thejrc.org