Třinec – Liberec 5:3 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:4 (kon.) | Chomutov – Litvínov 1:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:5 (po pr.) | Plzeň – Vítkovice 2:3 (1:3 po s.n.)
Olomouc – Mountfield HK 3:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC Kometa Brno
Neděle 04.11.2018, 16:00 • ŠKOENERGO aréna • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:08 Lukáš KAŠPAR - 2:1
     
    48:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno zesílilo tlak a po další ráně měl brankář Krošelj problémy udržet puk po Zaťovičově ráně. Kotouč mu sklouzl pod výstroj a snažil se puk zalehnout, jenže škvírou proklouzl ven. Od kruhu se k němu přihnal LUKÁŠ KAŠPAR a nekompromisně snižuje do prázdné brány. Asistence: Martin Zaťovič.
    28:49 Martin PROCHÁZKA - 2:0
     
    28:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je to možné? Kometa nejen, že nedokázala vůbec během přesilovky ohrozit bránu, ale po Krošeljově minele, kdy odehrál kotouč za bránou místo spoluhráčovi směrem k protivníkovi, puk rychle ztratili a Lukáš Pabiška pak nahrál na úplně volného MARTINA PROCHÁZKU, u něhož ve středním pásmu kousek od brněnské modré vůbec nikdo nebyl, a ten si pak Karla Vejmelku vychutnal kličkami. Asistence: Lukáš Pabiška.
    05:25 Pavel MUSIL - 1:0
     
    05:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vejmelka čelil několika střelám, jež v sobě nejprve kryly známky zmaru domácích, neboť už mohlo být proměněno dříve z hole Pacovského a Látala. Pak se ale puk odrazil k PAVLU MUSILOVI, jenž si sjel až k levé tyči a prohodil puk přes Vejmelkovo rameno na protější růžek. Asistence: Dominik Pacovský, Martin Látal.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 6. P. Musil (Pacovský, Látal), 29. Martin Procházka (Pabiška) – 49. Kašpar (Zaťovič)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Groh) – Hanzlík (A), Dlapa, Kotvan, Bernad, Němeček, Pláněk, T. Voráček – Skalický, T. Knotek, Vondrka (C) – Pacovský, P. Musil, Látal – Martin Procházka, Pabiška, Šťastný – Flynn, Najman, P. Kousal.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Langhamer) – Mikuš, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, Barinka – Zaťovič (A), P. Holík, Mueller – Kašpar, L. Čermák (C), L. Horký – Plášek ml., Hruška, Mallet – Dočekal, R. Zohorna, Köhler.

    Rozhodčí: Lacina, Hejduk – Polák, Rampír

    Diváci: 2439
    thejrc.org