Eibar – Alavés 2:1 (kon.) | Villarreal – Levante 1:1 (kon.) | Huesca – Getafe 1:1 (kon.)
Real Sociedad – Sevilla 0:0 (kon.) | Real Betis – Celta Vigo 3:3 (kon.)
konec
SD Huesca
1:1 (0:0)
Getafe CF
Neděle 04.11.2018, 18:30 • Estadio El Alcoraz, Huesca • Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 6:8. Fauly: 18:12. (20:23:54)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1, přičemž hosté vyrovnávali až v první minutě nastaveného času. Nejprve se z kraje prvního poločasu domácí dostali do vedení, Getafe se posléze dostalo do slušnějšího náporu, avšak žádná vyložená šance dlouho nepřicházela. Stále tu byl domácí celek, který čekal na vhodně okamžiky k rychlým protiútokům. Huesca si ve druhém poločase vytvořila mnohem více nebezpečných akcí, avšak o kýžené vítězství nakonec přišla v nastaveném čase, kdy se prosadil Molina.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Djené Dakonam (Getafe CF).
     
    90+4
    Jenomže Portillovi nevyšla kolmice za obranu, na kterou si měl seběhnout Mata. Jovanović tak zkontroloval míč, který se ocitl za brankovou čárou.
     
    90+3
    Tohle je pro domácí celek určitě velký šok, ve druhém poločase soupeře nepustili do ničeho vážnějšího. Najednou Getafe usiluje nad vedoucí brankou.
    90+1. Jorge MOLINA - 1:1
     
    90+1
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Přeci jenom je tu vyrovnávací branka! Getafe dlouho drželo míč u opačného pokutového území, nakonec bohaté zkušenosti uplatnil JORGE MOLINA, který si hodil míč mezi dvojici protihráčů a poté chladnokrevně překonal brankáře Jovanoviće.
     
    90+1
    Getafe se konečně dostalo k souvislejší práci s míčem, posléze Antunes trefil před sebou stojícího Miramóna, od kterého se balón dostal do zámezí.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Do konce zápasu zbývá už jen pár minutek, určitě můžeme počítat s nastaveným časem. Ve druhém poločase se totiž několik desítek vteřin nehrálo.
     
    88
    Hostující Mata byl tím dalším, kdo si pomohl nedovoleným zákrokem, což se pochopitelně nelíbilo fanouškům Huescy. Nakonec se to obešlo bez žluté karty.
     
    87
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Christian Rivera Hernández.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Damián Suárez (Getafe CF).
     
    85
    Miramón se přeci jenom dostal kolem Antunese, který nedokázal zablokovat následný centr. Na malém vápně ale zasahoval Cabrera.
     
    84
    Posléze si napadající Gallar pomohl faulem, čímž tak zamezil přihrávce od Dakonama. Getafe přeci jenom přišlo o míč, domácí se rozhodli uklidnit hru.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Álex Gallar (SD Huesca).
     
    83
    Suárez vhazoval od pravé postranní čáry, nicméně následná akce středem hrací plochy měla rychlý konec. Huesca se osvobodila dalekonosným odkopem.
     
    82
    Longo se řítil do přehuštěného prostoru, který se snažil překonat manévrem na pravou stranu, načež zakončení zablokoval Dakonam.

    David Suchý

    Branky: 50. Etxeita (Ferreiro) – 90+1. J. Molina (Portillo)

    Karty:   23. Miramón (HSC), 59. Musto (HSC), 74. Ferreiro (HSC), 74. Semedo (HSC), 84. Gallar (HSC) – 54. Ángel Rodríguez (GET), 85. Damián Suárez (GET), 90+5. Dakonam (GET)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 6:8. Fauly: 18:12.
    SD Huesca: Jovanović – Pulido, Semedo, Etxeita (C) – Miramón, Moisés Gómez (87. Rivera Hernández), Musto, Akapo – Ferreiro, Gürler (71. Gallar) – Hernández (80. S. Longo).
    Náhradníci: Werner – Aguilera, Gallar, Insua, S. Longo, Rivera Hernández, Sastre.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Antunes – Foulquier (70. R. Ibáñez), Maksimović, Arambarri, Ndiaye (58. Portillo) – J. Molina (C), Ángel Rodríguez (70. Jaime Mata).
    Náhradníci: Chichizola – Bruno González, Cristóforo, R. Ibáñez, Jaime Mata, Portillo, Šibasaki.

    Rozhodčí: Martínez – Barbero, Noval
    thejrc.org