Lazio – Spal 4:1 (kon.) | Chievo – Sassuolo 0:2 (kon.) | Parma – Frosinone 0:0 (kon.)
Sampdoria – Turín 1:4 (kon.) | Bologna – Atalanta BC 1:2 (kon.) | Udinese – AC Milán 0:1 (kon.)
konec
Udinese Calcio
0:1 (0:0)
AC Milán
Neděle 04.11.2018, 20:30 • Dacia Arena, Udine • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:33:36)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 7:8. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:13.
     
    Je konec! AC Milán nakonec v bláznivém závěru urvalo tři body za výhru na půdě Udinese! V páté minutě nastaveného času totiž domácí Bram Nuytinck vyfasoval červenou kartu. Udinese ale nadále hrálo s otevřenou obranou a to se domácím vymstilo. AC Milán totiž podniklo rychlý útok, na jehož konci se prosadil Alessio Romagnoli! Sudí poté branku odvolal, ale nakonec se radil s kolegou u videa, který mu doporučil branku uznat! Udinese se už k náporu nezmohlo.
     
    90+9
    Konec zápasu.
    90+7. Alessio ROMAGNOLI - 0:1
     
    90+7
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak branka nakonec platí! Rozhodčí se ještě radil s kolegou u videa a verdiktem spustil obrovskou euforii hostujícího celku! ALESSIO ROMAGNOLI dostal přihrávku v pokutovém území a prudkou střelou prostřelil bezmocného brankáře!
     
    90+6
    Tak pozor! Už to vypadalo, že hosté vsítili branku ale sudí nakonec po poradě s asistentem gól neuznal!
    90+5. Červená karta
     
    90+5
    Bram Nuytinck při návratu na vlastní polovinu zastavil unikajícího soupeře a za faul zezadu dostává červenou kartu!
     
    90+4
    Hosté ještě podnikli poslední výpad. Nákop hostující brankáře přiletěl až na hranici pokutového území, kde zasáhl jeden z domácích hlavičkářů.
     
    90+3
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Rodrigo de Paul, přichází Marco D'Alessandro.
     
    90+2
    Franck Kessié se v pokutovém území dostal k nadýchanému centru z pravé strany, jenže v těžké pozici míč přizvedl jen do rukavic pozorného brankáře.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Suso se otočil na hranici pokutového území, přehodil si míč na levačku, jenže jeho přízemní střelu ukryl Juan Musso do rukavic.
     
    89
    Hostující AC Milán se v posledních minutách nemůže dostat na polovinu Udinese. Hráči hostujícího celku se trápí v přechodové fázi.
     
    88
    Kevin Lasagna si v pokutovém území naskočil na povedený centr z pravé strany, jenže z těžké pozice hlavou zakončil nad břevno branky AC Milán.
     
    87
    Samuel Castillejo zcela zbytečně fauloval při návratu na vlastní polovinu. Domácí tak budou rozehrávat přímý kop v blízkosti pokutového území.
     
    86
    Kevin Lasagna se po šťastném odrazu probil s míčem do pokutového území a prudce zakončil levačkou. Jeho pokus vyrazil Gianluigi Donnarumma na roh.
     
    85
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Jens Stryger Larsen, přichází Bram Nuytinck.
     
    84
    Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů zůstává ležet na trávníku a drží se za bolavé stehno. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    83
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Ignacio Pussetto, přichází Andrija Balić.
     
    82
    Právě Fabio Borini nyní mohl zakončovat z hranice pokutového území, ale zbytečně se ještě pokusil o kličku a nechal se připravit o míč.
     
    81
    Samuel Castillejo prošel s míčem na hranici pokutového území. Nakonec hledal Boriniho, který se špatným převzetím nechal vytlačit k rohovému praporku.
     
    80
    Hosté už působí hodně frustrovaným dojmem. Hráči AC Milán se stále nemohou dostat do vedení. Zadáci Udinese už navíc přistupují ke zdržování.
     
    79
    Samuel Castillejo dnes nemá svůj den! Hostující fotbalista znovu dostal prostor na hranici pokutového území, zvolil technickou střelu, ale daroval Mussovi snadný zákrok.
     
    78
    Hosté neohrozili soupeřovu branku ani po dalším rohovém kopu. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde kralovali zadáci v černobílém.
     
    77
    Juan Musso zatím předvádí hodně dobrý výkon. Technickou střelou se jej pokusil překvapit hostující Samuel Castillejo, jehož ránu Musso vyrazil na roh.
     
    76
    Franck Kessié byl faulován na polovině hrací plochy a drží se za rameno. Uvidíme, zda bude hostující středopolař schopen nadále pokračovat.
     
    75
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Diego Laxalt, přichází Fabio Borini.
     
    74
    Ricardo Rodríguez obržel přihrávku na levou stranu hrací plochy, kde roztančil svého obránce, jenže dlouhou kličkou se sám vyhnal do zámezí.
     
    73
    Cutrone si posunul míč mezi dva obránce domácího celku a tlačil se do pokutového území. William Troost-Ekong se ale stačil srovnat a míč mu vypíchl.
     
    72
    Patrick Cutrone napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti, jenže jeho rána postrádala potřebnou razanci. Juan Musso si připsal spíše rutinní zákrok.
     
    71
    Ignacio Pussetto si v souboji se Zapatou pomohl žduchnutím soupeře na zem a dostává žlutou kartu.
     
    70
    Suso si v pokutovém území naběhl na krásnou přihrávku za obranu, jenže z ostrého úhlu už nedokázal vrátit míč do nebezpečného prostoru.
     
    69
    Cristián Zapata zastavil nedovoleným zákrokem rozvíjející se útok Udinese a za odměnu dostává žlutou kartu.
     
    68
    William Troost-Ekong si bez problémů poradil s vysoký centrem z levé strany a odehrál míč ven z pokutového území.
     
    67
    Žlutou kartu dostává William Troost-Ekong (Udinese Calcio).
     
    66
    Ignacio Pussetto už podle asistenta rozhodčího neudržel míč na hrací ploše a dostal se s ním do zámezí. Hosté tak mohou vhazovat.
     
    65
    Hostující hráč navíc dostává žlutou kartu za simulování.
     
    65
    Cutrone upadl v souboji na hranici pokutového území a dožaduje se odpískání pokutového kopu. Sudí střet viděl a nechal pokračovat ve hře.
     
    64
    Po následném přímém kopu se do zakončení tlačil domácí útočník de Paul, který sice předskočil svého obránce, jenže na vysoký centr nedosáhl.
     
    63
    Po předchozím souboji zůstává na trávníku ležet domácí Ignacio Pussetto, který se drží za levé stehno. Podle všeho však bude pokračovat.
     
    62
    Samuel Castillejo se při návratu na vlastní polovinu dopustil ostrého faulu a dostává žlutou kartu.
     
    61
    Na druhé straně se do zakončení sice dostal Kevin Lasagna, jenže vzrušení bylo zbytečné. Domácí fotbalista si totiž nepohlídal své postavení a zjevil se v ofsajdu.
     
    60
    Suso dostal parádní přihrávku do pokutového území, měl moře času a prostoru, ale levačkou poslal technickou střelu jen nad břevno!
     
    59
    Ani po dalším rohovém kopu se hostující AC nedostalo do vyložené šance. Suso sice střílel zpoza pokutového území, ale jeho pokus prolétl vysoko nad břevnem.
     
    58
    Centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč. Nejvýše ze všech vyskočil domácí fotbalista Kevin Lasagna, jež míč přizvedl na další roh.
     
    57
    Samuel Castillejo po dlouhé kombinaci napřáhl ke střele levou nohou, jenže jeho rána mířila doprostřed branky a Juan Musso míč vytěsnil na roh.
     
    56
    Hosté se usadili v blízkosti pokutového území soupeře a kombinovali házenkářským způsobem. Nikdo v černobílém dresu jejich kombinaci neutnul.
     
    55
    Gianluigi Donnarumma si dal pozor na prudkou střelu z hranice pokutového území. Hostující brankář projektil viděl a ukryl míč do rukavic.
     
    54
    Samuel Castillejo se při napadání rozehrávky Udinese dopustil nedovoleného zákroku, ale hlavní rozhodčí ponechal domácích hráčům výhodu.
     
    53
    Po následném přímém kopu se k hlavičce v pokutovém území probíjal Samir, který hlavičkoval zády k brance a z těžké pozice nezamířil přesně.
     
    52
    Cristián Zapata si v souboji s jedním z domácích hráčů pomohl rukama a dopustil se nedovoleného zákroku. Rozehrávat tak budou hráči Udinese.
     
    51
    Diego Laxalt se řítil vpřed po levé straně hrací plochy, kde si zkoušel obhodit jednoho z domácích obránců, ale míč si předkopl daleko od nohy.
     
    50
    Udinese zahrávalo rohový kop. Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, odkud míč vyboxoval vyběhnutý Gianluigi Donnarumma.
     
    49
    Na světě je další žlutá karta! Za faul na de Paula ji dostává Franck Kessié.
     
    48
    Gianluigi Donnarumma si tentokrát musel dát pozor na dotírajícího Larsena. Brankář AC Milán v tísni raději zakopl míč vysoko na tribunu.
     
    47
    Gianluigi Donnarumma fantasticky přečetl úmysl domácího celku, vystartoval ven z branky a před rozběhnutým de Paulem ukryl míč do rukavic.
     
    46
    Domácí obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Udinese se vydalo do útoku po levé straně, ale nepřesnou přihrávku zastavil Kessie.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali obrovskou bitvu! O něco lepší byl hostující celek. Úvodní šanci obstaral Suso, jehož rána prolétla kolem zadní tyče. Za domácí mohl uspět Lasagna, ale jeho rána také postrádala přesnost. V závěru první půle utekl domácí obraně Cutrone, jehož ránu vyškrábl brankář na rohový kop. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Udinese se v závěru prvního poločasu nastěhovalo na polovinu svého soupeže, jenže na centr z levé strany nedosáhl nikdo z domácích fotbalistů.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Suso tentokrát zakončoval zpoza hranice pokutového území, jenže rána mu vůbec nesedla a míč prosvištěl vysoko nad břevnem.
    44. Cutroneho nebezpečná střela
     
    44
    Další obrovská šance hostů! Cutrone utekl domácím obráncům a zakončoval levačkou! Jeho ránu vyškrábl brankář na rohový kop!
     
    43
    Franck Kessié přišel o míč na polovině hrací plochy a dožadoval se odpískání nedovoleného zákroku. Vhazovat tak budou hráči Udinese.
     
    42
    Samuel Castillejo zkusil své štěstí střelou ze střední vzdálenosti. Jeho rána však letěla hodně vysoko a neohrozila branku domácího Udinese.
     
    41
    Cutrone se probíjel do pokutového území. Domácí stoper William Troost-Ekong se jej držel jako klíště a s velkým štěstím jej obral o míč.
     
    40
    Domácí fanoušci cítí, že jejich oblíbenci dnes mohou proti zvučnému soupeři uspět a hlasitým skandováním ženou své oblíbence do útoku.
     
    39
    Jens Stryger Larsen dostal prostor na pravé straně, pohrál si s Abetem, jenže jeho centr na vzdálenější tyč odvrátila obrana AC Milán do bezpečí.
     
    38
    Ignacio Pussetto už neudržel míč na hrací ploše. Asistent rozhodčího to dobře viděl a bez váhání nařídil vhazování pro hostující AC Milán.
     
    37
    Hosté si nyní nerozuměli při kombinaci na pravé straně hrací plochy. Abate svému spoluhráči adresoval nepřesnou přihrávku.
     
    36
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, přichází Samuel Castillejo.
     
    35
    Gonzalo Higuaín znovu zůstává sedět na trávníku a jasným gestem ukazuje, že bude muset střídat. Zraněná záda jej zřejmě limitují opravdu hodně.
     
    34
    Franck Kessié se skvěle vrátil na malé vápno, odkud odvrátil nebezpečný centr z levé strany hrací plochy. AC tak může zaútočit.
     
    33
    Cristián Zapata zůstává po předchozím souboji hodně otřesený a musí podstoupit ošetření. Hosté tak budou chvíli hrát jen v deseti lidech.
     
    32
    Rodrigo de Paul se ostrým skluzem položil pod nohy rozběhnutého soupeře a dopustil se faulu. Navíc může být rád, že neviděl žlutou kartu.
     
    31
    Ignacio Pussetto se hnal za míčem na levou stranu hrací plochy, jenže odražený balón už neudržel na hrací ploše. AC Milán bude vhazovat.
     
    30
    Centrovaný míč od rohového praporku se stáčel na přední tyč, kde bylo snad pět hráčů AC Milán, jenže ani jeden z nich se nedostal do zakončení.
     
    29
    Exekuce následného přímého kopu se ujal šikovný Suso, který to zkusil technickou střelou na přední tyč. Domácí brankář jeho projektil vytáhl na roh.
     
    28
    Suso se zbavil obránce na pravé straně a Samir jej musel faulovat. Domácí zadák dostává žlutou kartu.
     
    27
    Diego Laxalt si krásně předkopl míč na polovině soupeře. Jeden z domácích hráčů se mu položil pod nohy a zastavil jej nedovoleným zákrokem.
     
    26
    Domácí hráči sportovně odevzdali míč zadákům AC. Celek z Milána tak může rozjet další akci. Zatím sledujeme obrovskou bitvu plnou osobních soubojů.
     
    25
    Hra je přerušena! Hostující střelec Gonzalo Higuaín zůstává ležet na polovině hrací plochy a drží se za záda! Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    24
    Higuaín se tentokrát pokoušel o efektní kličku, jenže jeho úmysl byl značně neefektivní. Soupeř jej obral o míč a zadáci AC se musí vracet na svá místa.
     
    23
    Gonzalo Higuaín si naběhl na prudkou přihrávku na polovinu soupeře, jenže jeho pokus o obhození obránce byl příliš dlouhý. Argentinec už míč nedohnal.
     
    22
    Cutrone spěchal za přihrávkou na levé křídlo. Asistent rozhodčího ale zvedl praporek a akci AC Milán zastavil ofsajd!
     
    21
    Rodrigo de Paul se po rychlém protiútoku domácího celku dostal do zakončení, jenže střelou z hranice pokutového území vůbec netrefil branku.
     
    20
    Ricardo Rodríguez dostal přihrávku na levou stranu a odcentroval na malé vápno. Do zakončení se tlačil Cutrone, ale ve skluzu na míč nedosáhl.
     
    19
    Před branku Udinese směřoval další prudký centr z pravé strany hrací plochy, nicméně obránci domácího celku se stačili vrátit a nenechali soupeře zakončit.
     
    18
    Kevin Lasagna si v pokutovém území naběhl na povedený centr z levé strany, zakončil z voleje, jenže z dobré pozice těsně minul soupeřovu branku!
     
    17
    Franck Kessié se dostal k odraženému míči a před dotírajícím soupeřem si pomohl malou domů. AC Milán může rozjet další akci.
     
    16
    Rolando Mandragora se odhodlal ke střele z úctyhodné vzdálenosti. Domácí záložník střílel z dobrých třiceti metrů, ale jeho rána prolétla nad břevnem.
     
    15
    Seko Fofana fauloval na polovině hrací plochy a daroval fotbalistům AC Milán rozehrávku. Hosté mohou pokračovat v ofenzivní snaze.
    14. Suso v první velké šanci
     
    14
    Suso dohnal prudkou přihrávku do pokutového území, navedl si míč na levačku, jenže technickou střelou o kousek minul vzdálenější tyč!
     
    13
    Gianluigi Donnarumma tentokrát vystartoval ven z branky a došel si pro nepřesnou přihrávku za obranu hostujícího celku. AC může znovu zaútočit.
     
    12
    Udinese zatím hraje velmi odvážně. Domácí fotbalisté kombinují na polovině AC Milán a hledají cestičku do zakončení. Obrana hostů se skvěle pohybuje.
     
    11
    Udinese zahrávalo první rohový kop dnešního utkání. Centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč, odkud míč odhlavičkoval Kessie.
     
    10
    Patrick Cutrone si převzal přihrávku na levou stranu, ale špičkou kopačky si míč ukopl do zámezí. Vhazovat tak budou domácí fotbalisté.
     
    9
    Diego Laxalt poslal z levé strany prudký centr do pokutového území. Do skákavého míče se následně položil Gonzalo Higuaín, jehož pokus prolétl kolem branky.
     
    8
    Ignacio Pussetto převzal míč na levé straně, navedl si jej do blízkosti pokutového území, jenže jeho rána pravou nohou prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    7
    Suso si v souboji s Mandragorou pomohl nedovoleným zákrokem a poslal domácího záložníka k zemi. Rozehrávat tak budou hráči Udinese.
     
    6
    Gonzalo Higuaín sprintoval za odraženým míčem na polovinu domácího celku. Obránce William Troost-Ekong sprinterský souboj zvládl a pomohl si malou domů.
     
    5
    Suso si na polovině hrací plochy skvěle pokryl míč a nechal se chytře faulovat. Sudí souboj dobře viděl a odpískal nedovolený zákrok.
     
    4
    Cutrone skvěle napadal rozehrávku domácího celku na jeho polovině. Útočník AC Milán dostal pod tlak Samira, jež míč odkopl na poslední chvíli.
     
    3
    Gonzalo Higuaín si naběhl na vysokou přihrávku na polovinu hrací plochy a hlavou prodloužil míč za obranu Udinese. Odražený míč si pohlídala domácí obrana.
     
    2
    Poprvé se musel předvést také hostující obránce Romagnoli. Stoper AC Milán před rozběhnutým Lasagnou odkopl balón do zámezí.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. AC se ihned vydalo do útoku, jenže nákop po levé straně si pohlídal obránce William Troost-Ekong.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Udinese bude hrát v černobílém, zatímco AC přijelo v červenočerném.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Udinese Calcio: Musso – Opoku, Troost-Ekong, Samir – Mandragora, Barák, Fofana, Stryger Larsen, Pussetto – de Paul, Lasagna.
    Náhradníci: Nícolas, Scuffet – A. Balić, Behrami, D'Alessandro, Machís, Micin, Nuytinck, Pontisso, ter Avest, Wagué.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, C. Zapata, A. Romagnoli, Ricardo Rodríguez – Suso, Kessié, Bakayoko, Laxalt – Cutrone, Higuaín.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Reina – Borini, Simič, Bertolacci, Castillejo, Conti, Halilović, J. Mauri, Montolivo, Musacchio.

    Rozhodčí: Di Bello – Marrazzo, Bottegoni.
     
    Udinese Calcio

    Udinese Calcio je na tom o mnoho hůře. Dnešní domácí celek v deseti utkáních vybojoval jen deset bodů a patří mu šestnáctá pozice ligové tabulky Serie A. Domácí celek navíc v minulém kole přerušil sérii proher, když na půdě FC Janov uhrál remízu 2:2. Jinak mají domácí problém v útočení. Dosud soupeřům nasázeli jen deset branek. Nejlepším střelcem je De Paul, který vstřelil pět branek.
     
    AC Milán

    AC Milán zatím prožívá spíše průměrnou sezónu. Celek za San Sira zatím odehrál deset utkání a vybojoval v nich osmnáct bodů. S touto vizitkou patří AC čtvrtá pozice. Na třetí Neapol však ztrácí sedm bodů. Nejlepším střelcem AC je pětigólová posila Gonzalo Higuaín. Poslední dva duely však AC dokázalo vyhrát. Po výhře nad Sampdorií na své půdě vybojovalo také výhru na FC Janov.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Seria A mezi Udinese Calcio a AC Milán. Výkop je stanoven na 20:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 90+7. A. Romagnoli (Suso)

    Karty:   28. Samir (UDI), 67. Troost-Ekong (UDI), 71. Pussetto (UDI) – 49. Kessié (ACM), 62. Castillejo (ACM), 65. Cutrone (ACM), 69. C. Zapata (ACM)   90+5. Nuytinck (UDI)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 7:8. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:13.
    Udinese Calcio: Musso – Opoku, Troost-Ekong, Samir – Mandragora, Barák, Fofana, Stryger Larsen (85. Nuytinck), Pussetto (83. A. Balić) – de Paul (90+3. D'Alessandro), Lasagna.
    Náhradníci: Nícolas, Scuffet – A. Balić, Behrami, D'Alessandro, Machís, Micin, Nuytinck, Pontisso, ter Avest, Wagué.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, C. Zapata, A. Romagnoli, Ricardo Rodríguez – Suso, Kessié, Bakayoko, Laxalt (75. Borini) – Cutrone, Higuaín (36. Castillejo).
    Náhradníci: An. Donnarumma, Reina – Borini, Simič, Bertolacci, Castillejo, Conti, Halilović, J. Mauri, Montolivo, Musacchio.

    Rozhodčí: Di Bello – Marrazzo, Bottegoni
    thejrc.org