Panthers – Ostrava 1:12 (kon.) | Bohemians – Slavia Plzeň 6:1 (kon.) | Střešovice – Olomouc 7:6 (po pr.)
konec
Panthers Praha
1:12 (0:2, 0:5, 1:5)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 04.11.2018, 16:00 • Jedenáctka, Praha • Extraliga žen • 10. kolo
     
    58:55
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Domácí hráčky se přeci jen prosazují. Čestnou branku Panthers vstřelila ANEŽKA SLANÁ, která překazila čisté konto Tomšové. Asistence: Kristýna Lochmannová.
     
    57:52
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak s góly se nám ke konci utkání roztrhl pytel. V pořadí již dvanáctou branku vstřelila NELA KAPCOVÁ, která je třetí hráčkou Ostravy v dnešním utkání s hattrickem. Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    56:18
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí hrají odevzdaně a evidentně již chtějí konec utkání. Nyní zcela volná PAULÍNA HUDÁKOVÁ trefuje prostor u tyče a zvyšuje na rozdíl jedenácti branek. Asistence: Nela Kapcová.
     
    55:41
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a je tu další branka v domácí síti. VERONIKA KÁČOVÁ to bude mít dnes pravděpodobně drahé. Nejenže načepovala desítku do domácí sítě, ale také touto brankou završila hattrick – 0:10! Bez asistence.
     
    53:11
    Ostrava právě vstřelila branku!
    KRISTÍNA HUDÁKOVÁ si našla svou střeleckou pozici, z téměř identického místa jako před malou chvílí opět překonává táhlou střelou Červovou. Hudáková touto brankou završila hattrick v dnešním utkání. Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    47:07
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Osmá branka Ostravy je na světě. Od levého mantinelu vyslala krásnou ránu KRISTÍNA HUDÁKOVÁ, která překonala Červovou v domácí brance – 0:8. Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    34:38
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravská herní pohoda je zjevná. VERONIKA KÁČOVÁ si vzala míček a razantně ho poslala za záda Horňákové. Asistence: Kristína Hudáková.
     
    27:46
    Šusterová byla velmi blízko první brance domácích. Její rána tahem ovšem skončila pouze na tyči hostující branky!
     
    26:11
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Vranová dokázala zablokovat střelu Káčové. Míček se však odrazil na hůl VIKTÓRIE GROSSOVÉ, pro kterou nebyl problém dorazit míček do odkryté branky Panthers – 0:6! Asistence: Veronika Káčová.
     
    22:27
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácí hráčky absolutně nezvládají vstup do druhé třetiny a momentálně jsou na ručník. Ostravské hráčky si dělají co chtějí a v krátkém časovém sledu přidávají třetí branku. O tu se postarala KRISTÍNA HUDÁKOVÁ. Asistence: Viktória Grossová.
     
    21:06
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Po jednadvaceti vteřinách loví Horňáková míček opět ze své sítě. Do střelecké listiny se dnes také zapisuje VERONIKA KÁČOVÁ. Asistence: Jana Lacková.
     
    20:45
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hostující hráčky jdou zkraje druhé třetiny do tříbrankového vedení. O to se postarala MARKÉTA VRLÍKOVÁ, která předvedla důraz na brankovišti. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    16:08
    Oddechový čas pro Panthers Praha.
     
    16:08
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava jde do dvoubrankového vedení. O to se postarala přesnou střelou NELA KAPCOVÁ, která se v dnešním utkání trefuje podruhé. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    08:49
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava jde do vedení. Hostující převahu dokázala přetavit v první branku utkání NELA KAPCOVÁ – 0:1! Asistence: Veronika Káčová.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 59. Slaná (Lochmannová) – 9. Kapcová (Káčová), 17. Kapcová (P. Hudáková), 21. Vrlíková (P. Hudáková), 22. Káčová (Lacková), 23. K. Hudáková (Grossová), 27. Grossová (Káčová), 35. Káčová (K. Hudáková), 48. K. Hudáková (Kajfoszová), 54. K. Hudáková (Kajfoszová), 56. Káčová, 57. P. Hudáková (Kapcová), 58. Kapcová (Kotzurová)


    Panthers Praha: Horňáková (Červová) – Vranová, Florianová, Kučerová, Šusterová – Lochmannová, Škvorová, Lamková – Slaná, Tůmová, Steinbachová – Miklíková, Jelínková, Zittová.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Dupčáková) – Kotzurová, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Vrlíková, Lacková, Káčová – Šromotová, Kapcová, K. Hudáková – P. Hudáková.

    Rozhodčí: Lukáš Grundler, Karel Kotyza
    thejrc.org