Bohemians 1905 – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Příbram – Slavia 2:3 (kon.)
konec
FK Příbram
2:3 (2:1)
SK Slavia Praha
Pondělí 05.11.2018, 13:00 • Na Litavce, Příbram • Juniorská liga – Čechy • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím pražské Slavie, která sice prohrávala už 0:2, nakonec ale otočila na konečných 3:2. Pražané sice nevstoupili do druhého poločasu dobře, neboť několik minut nestíhali. Posléze ale domácí obrana začala chybovat, čehož pražský celek využil dokonalým způsobem, neboť zužitkoval dva rychlé protiútoky. Koncovka zápasu nám nabídla několik zajímavých akcí, avšak žádné další branky jsme se už nedočkali. (14:59:06)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Petr Průcha (1.FK Příbram).
     
    89
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Farid Nabijev, přichází Vojtěch Šilhan.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Příbram i nadále prohrává o jednu branku, do konce zápasu nezbývá moc času.
     
    88
    Mach obdržel přihrávku na levou stranu, načež se pokoušel najít naběhnuvšího Janouška, před kterým ale včas zasáhl Petrlík.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes pět minut, Slavia i nadále drží hubené vedení. Poslední minuty ale přináší velice ofenzivní podívanou.
     
    84
    Hezké zakončení nyní obstaral domácí Hloušek, který to zkoušel ke vzdálenější tyči. Jeho projektil nakonec prosvištěl několik metrů vedle.
     
    83
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Michal Vaněk, přichází Michael Azilinon.
     
    82
    Slavia opět po kratší době zavítala na útočnou polovinu, kde to Mach zkoušel centrem z pravé strany, který ale přistál v rukavicích Berana.
     
    81
    Posléze to byl právě střelec druhé dnešní branky, který se v souboji s Janouškem prezentoval nedovoleným zákrokem. Standardka pro Slavii.
     
    80
    Příbram urychleně rozehrála volný kop z vlastní poloviny. Posléze hlavní sudí musel ponechat výhodu, neboť na zemi skončil Keita.
     
    79
    Na opačné straně se ke střele z velké vzdálenosti dostal Katidis, jehož rána ale doplachtila za postranní čáru. To byla hodně nepovedená navštívenka.
     
    78
    Sešívaní se zmocnili rozehrávky standardní situace, na kterou si počkal domácí Vlček, jenž poslal míč daleko z vlastní šestnáctky.
     
    77
    Vzápětí si čistým zákrokem pomohl hostující Drozda, který za sebe nepustil Petrlíka. Hezký fotbalový moment, Vantruba bude opět vykopávat.
     
    76
    Jenomže domácím to ve druhém poločase prostě nejde. Zablokovaná přihrávka se dostala až do moci Berana, který musí znovu rozehrát.
     
    75
    Hra se nám přesunula na útočnou polovinu Příbrami, kde ale dobře zakročil Vantruba, který navíc nechal míč doskákat za brankovou čáru.
     
    74
    Na pořadu dne byl další rohový kop hostujícího mužstva, ani tentokráte jsme se nedočkali ničeho nebezpečného, co by vyrušilo Berana.
     
    70
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Dominik Hloušek, přichází František Belej.

    David Suchý


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 36. Katidis, 38. Keita – 40. Vaněk, 61. Nabijev, 68. Nabijev

    Karty:   51. Hloušek (PRI), 90+2. Průcha (PRI)

    Neproměněná penalta: 6. Nabijev (SLA), mimo


    FK Příbram: Beran – Šíma, Duda, Nový (44. Pecka), Keita, Hloušek (70. Belej), Průcha, Lukavský (C), Katidis (60. Vlček), Petrlík, Puchmertl
    Náhradníci: Smrkovský – Polidar, Pecka, Belej, Vlček

    SK Slavia Praha: Vantruba – Havránek, Drozda, Jugas, Zelený (64. Mitrano) – Vaněk (83. Azilinon), Macháček – Slanina (64. Janoušek), Nabiyev (89. Šilhan), Vejvar – Fukala (59. Mach)
    Náhradníci: Radimský – Mach, Azilinon, Mitrano, Janoušek, Šilhan, Bjeloš

    Rozhodčí: Rejžek – Kotalík, Pečenka

    Diváci: 150
    thejrc.org