Švýcarsko – Slovensko 3:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
Slovensko
sk Čtvrtek 08.11.2018, 15:30 • König PALAST, Krefeld • Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:54
    Švajčiarsko dalo gól!
    Expresné využitie presilovky. INTI PESTONI nikým nekrytý čakal zabudnutý za Mikušom, ktorý si ho nepokryl. Strela švihom šla ponad presúvajúceho sa Janusa, ktorý nemal žiadny nárok zakročiť.
     
    42:50
    Slovensko dalo gól! Miloš Bubela chcel vyšperkovať presnú prihrávku na Haščáka, avšak to sa mu nepodarilo. Puliš už bol presnejší a zadovkou našiel spomínaného MARCELA HAŠČÁKA, ktorý strelou hore vyrovnáva na 2:2 a využíva presilovku. Asistencia: Radovan Puliš.
     
    37:54
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiarsky kapitán NOAH ROD posúva svoju reprezentáciu do vedenia. Slovenské nádeje na gól ostali nádejami, Helvéti to premenili na gól. Asistencia: Christoph Bertschy.
     
    29:03
    Švajčiarsko dalo gól!
    Mikuš podcenil pohyb Bertschyho a zle sa postavil k bráneniu. Ten sa okolo neho krásne otočil a zrazu sa objavil pred Janusom. Z následnej predbránkovej dorážky vyrovnal DARIO SIMION. Asistencia: Christoph Berstchy.
     
    01:54
    Slovensko dalo gól! Matúš Sukeľ vybojoval puk v rohu klziska a bekhendom ho prihral na modrú čiaru Malecovi. Jeho priamu strelu tečoval DÁVID BONDRA a pripisuje si štvrtý gól v najcennejšom drese. Asistencie: Matúš Sukeľ a Tomáš Malec.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 30. Simion (Bertschy), 38. Rod (Bertschy), 48. Pestoni (Bertschy, Fuchs) – 2. Bondra (Sukeľ, Malec), 43. Haščák (Puliš)


    Švýcarsko: Descloux – Frick, Fora (A), Glauser, Kreis, Karrer, Marti, Heldner, Rod (C) – Pestoni, Riad, Fuchs – Herren, Richard, Martschini – Simion, Albrecht, Mottet – Bertschy, Walser (A), Miranda.
    Slovensko: Janus – Chovan, Ďaloga, Sersen (C), Rosandič, Grman, Malec, Mikuš, Gernát – Kudrna, Kytnár (A), B. Rapáč – Bondra, Lantoši, M. Sukeľ – Svitana, Špirko (A), M. Lunter – Bubela, Puliš, Haščák.
    thejrc.org