Finsko – Švýcarsko 9:3 (kon.) | Česko – USA 2:5 (kon.)
konec
Česko
2:5 (0:2, 1:0, 1:3)
USA
Čtvrtek 08.11.2018, 19:00 • Buly Aréna Kravaře • Turnaj pěti (U18)
Partner:
    57:43 ZEGRAS - 2:5
     
    57:43
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Do prázdné branky potvrzují Američané svoji výhru! Peterek prohrál buly a přes celé hřiště hřiště zamířil do odkryté sítě přesně TREVOR ZEGRAS! Asistence: Jack Hughes.
    54:10 Adam RAŠKA - 2:4
     
    54:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak Češi ještě budou bojovat, snižují! Ocelář ADAM RAŠKA se dostal před brankou k odraženému kotouči po vlastním zablokovaném pasu a zblízka bekhendem překonal Rowea! Asistence: Martin Beránek.
    51:00 Jack HUGHES - 1:4
     
    51:00
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A je zřejmě rozhodnuto! JACK HUGHES si na ledě dělá skutečně do chce. Prolétl českou obranou a následně forhendem zakončil nad beton Paříka. Dost možná budoucí hvězda NHL dokonává hattrick, dnes se podílela na všech čtyřech gólech USA! Asistence: Case McCarthy.
    50:26 Jack HUGHES - 1:3
     
    50:26
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    USA odskakují na rozdíl dvou branek! JACK HUGHES se na levé straně prosmýkl kolem Turečka a následně sám proti Paříkovi uspěl, tento mladík dnes předvádí skutečně parádní výkon. Asistence: Domenick Fensore.
    22:58 PETEREK - 1:2
     
    22:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra sice není využita, ale krátce po ní se domácí celek prosazuje! JONÁŠ PETEREK nabral rychlost a vypálil parádní ránu od mantinelu, která zapadla přesně k zadní tyči. Asistence: Jan Klodner.
    06:18 CAUFIELD - 0:2
     
    06:18
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky! Češi sice byli v úvodu lepší, ale prohrávají již o tři branky. Hughes objel branku, poslal kotouč před branku, odkud přišla okamžitě přihrávka na COLEA CAUFIELDA, jenž dával do prázdné. Jednoduchá práce. Asistence: Drew Helleson a Jack Hughes
    05:31 HUGHES - 0:1
     
    05:31
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jenže Spojené státy se krátce po svém oslabení dostaly do šance, kterou využily! JACK HUGHES předvedl parádní individuální akcí, kterou zakončil parádní střelou zápěstím do šibenice! Asistence: Domenick Fensore a Case McCarthy.

    Denisa Józsová

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 23. Peterek (Klodner), 55. Raška (Beránek) – 6. Hughes (Fensore, McCarthy), 7. Caufield (Helleson, Hughes), 51. Hughes (Fensore), 51. Hughes (McCarthy), 58. Zegras (Hughes)


    Česko: Pařík (Škorpík) – Kučeřík (A), Volráb, Žůrek, Tureček, Poizl, Klodner, Suhrada, Homola – Beránek, Peterek, Raška – Rychlovský, Pytlík (A), Mužík (C) – Prymula, Bernovský, Pšenička – Čížek, Čmiel, Koffer.
    USA: Rowe (Knight) – Helleson, York, Fensore, McCarthy, Warren, Vlasic, Thrun, Webber – Mastrosimone, Beecher, Caulfield – Gildon, Hughes, Caufield – Boldy, Zegras, Rolston – Farrell, Weight, Moynihan.

    Rozhodčí: Hradil, Šír – Gebauer, Tošenovjan

    Diváci: 1500
    thejrc.org