USA – Česko 1:2 (kon.)
konec
USA
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Česko
Pátek 09.11.2018, 17:00 • qplex, Quispamsis • World U17 Hockey Challenge
Partner:
    58:56 SANDERSON - 1:2
     
    58:56
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A i USA využívají přesilovku! Nakonec jim výhoda dvou mužů v poli pomohla a americký kapitán JAKE SANDERSON snižuje vedení! Jeho rána se zřejmě ztečovala od někoho z českých hráčů a propadla Malíkovi za záda! Bez asistence.
    55:39 MYŠÁK - 0:2
     
    55:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češi odskakují na dvě branky! JAN MYŠÁK se dostal na pravém křídle do samostatného úniku, vyslal velmi prudký projektil a Comesso svou lapačkou promáchl! Bez asistence.
    43:50 GUT - 0:1
     
    43:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to gól pro Česko! Ondřej Baláž rozehrál ťukanou, kterou podpořil Jan Myšák a střelou v kleče poslal puk za záda bezmocného Comessa MICHAL GUT! Puk se málem odrazil od Comessovy pravé brusle, ale Češi tuto přesilovku využili a po třičtvrtě hodině hracího času tak Česko otevírá skóre zápasu! Asistence: Myšák, Baláž.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 59. Sanderson – 44. Gut (Myšák, Baláž), 56. Myšák


    USA: Comesso (Purcell) – Truscott, Laatsch, Sanderson, Powell, Kelley, Kleven, Galatin, Faber – Smilanic, Biondi, Yoder, Berart, Latsch, Strand, Bordeleau, Beniers, Peterson, Slaggert, Tuch, Dzhaniyev
    Česko: Malík (Bednář) – Baláž, Vacík, Talafa, Bláha, Svach, Krutil, Hampl – Konečný, Chlubna, Novák, Ivan, Roucha, Cikhart, Macháček, Myšák, Janda, Malát, Mácha, Gut, Malý
    ocianews.com