Sokolov – Táborsko 0:2 (kon.) | Třinec – Brno 2:1 (kon.) | Chrudim – Prostějov 4:0 (kon.)
konec
MFK Chrudim
4:0 (3:0)
1. SK Prostějov
Sobota 10.11.2018, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Petr Drahoš fauluje na hranici vápna Kroupu a dostává od rozhodčího červenou kartu!
     
    87
    Jan Koudelka je při střelecké chuti! Další jeho střela vyděsila Simona Zímu, který na balon nedosáhl a měl velké štěstí, že rána prolétla jen kousek vedle chrudimské šibenice!
     
    82
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Tomáš Froněk, přichází Martin Sulík.
     
    74
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Petr Rybička, přichází Lukáš Kopecký.
     
    73
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov: ze hřiště odchází Marián Kovařík, přichází Lukáš Hapal.
     
    61
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází David Vodrážka, přichází David Sixta.
     
    58
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov: ze hřiště odchází Dmytro Žikol, přichází Zdeněk Fládr.
     
    54
    Souboj jeden na jednoho zvládl Froněk na jedničku, držením za cenu žluté karty ho musel zastavit hostující
     
    50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí fotbalisté se rozhodli fanoušky na závěr podzimu potěšit ve velkém stylu! Centr z levé strany přistál v pokutovém území na hlavě DANIELA VAŠULÍNA, jehož střela skončila u levé tyče Brédovy branky – 4:0!
     
    46
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov: ze hřiště odchází Jan Šteigl, přichází Olexandr Pernackyj.
     
    45+4
    Ondřej Kesner fantastickou ranou těsně pod břevno donutil Brédu k dalšímu vynikajícímu zákroku! Domácí ještě budou kopat roh.
     
    45+3
    Aleš Schuster fauloval Petra Rybičku kousek od pokutového území, dostává žlutou kartu a bude se muset modlit, aby Prostějov neinkasoval z volného přímého kopu čtvrtou branku!
     
    45
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V souboji nováčků zatím hraje jen jedno mužstvo! Signál po standardní situaci poslal Kesner centrem na Rybičku, který ještě lepším nákopem našel hlavu DANIELA VAŠULÍNA, který se na malém vápně mýlit nedokázal – 3:0!
     
    37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí mužstvo ještě mnohem veselejší! Centr z pravé strany přistál na noze PETRA RYBIČKY, který si míč sklepl na pravačkou a přesnou ranou k tyči nedal Brédovi šanci zareagovat – 2:0!
     
    32
    Fantastická samostatná akce Tomáše Froňka mohla znamenat druhou branku! Levý záložník Chrudimi se kličkou do středu nádherně uvolnil, ještě lepší zákrok ale předvedl brankář Bréda, který jeho ránu vyškrábl z podbřevna na rohový kop!
     
    30
    Lukáš Mastík na půlící čáře hodně nepříjemně podklouzl a nabídl tím Prostějovu velice zajímavý protiútok. Křižný centr zastavil rukou David Vodrážka, za což mu do statistik taktéž přibyla žlutá karta.
     
    28
    Žlutí se i na druhé straně, s dohráním to přehnal pro změnu Petr Rybička.
     
    26
    Krčálovi se nepovedl odkop z první, což bylo zapříčiněno faulem hostujícího hráče. Reakce Karla Kroupy byla nepřiměřená a hostující útočník za ní vidí žlutou kartu.
     
    21
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tlak domácího týmu přináší zaslouženou odměnu, pro hosty to nejvíce krutou! Kolmice pro Petra Rybičku přinesla postup chrudimského útočníka na gólmana Brédu, k zakončení se domácí forvard sice nedostal, smolný odkop do vlastní sítě ale nasměroval hostující MATĚJ BIOLEK – 1:0!
     
    13
    Domácí si hlasitě říkají o první vstřelenou branku! Centr do šestnáctky sklepl Vašulín na Ondřeje Kesnera, chrudimský kapitán zády k brance se do jeho nabídky položil a akrobatickými polonůžkami jen o kousek minul branku Prostějova!
     
    5
    Tak to byla první zajímavá příležitost! Daniel Vašulín nejprve centrem na malé vápno nikoho v červeném nenašel, chvíli na to se ale v pokutovém území dostal ke střele! Bréda byl na zemi včas a střelu chrudimského útočníka zpacifikoval ve svých rukavicích.

    Petr Dejnožka

    Branky: 21. Biolek (vla.), 37. Rybička, 45. Vašulín, 50. Vašulín

    Karty:   28. Rybička (CHR), 30. Vodrážka (CHR) – 26. Kroupa (PRO), 45+3. Schuster (PRO), 54. Sus (PRO)   90+1. Drahoš (CHR)


    MFK Chrudim: Zíma – Řezníček, Drahoš, Krčál, Mastík – Langr – Kesner (C), Vodrážka (61. Sixta), Froněk (82. Sulík) – Rybička (74. Kopecký), Vašulín.
    Náhradníci: Gregovský – Hlavsa, Dostálek, Kopecký, Sixta, Sulík, Šípek.

    1. SK Prostějov: Bréda – Biolek, Janíček, Schuster, Slaninka – Šteigl (46. Pernackyj), Sus, M. Kovařík (73. Hapal), Žikol (58. Fládr), Kroupa (C) – Koudelka.
    Náhradníci: Jícha – Machynek, Pančochář, Hapal, Pernackyj, Fládr, Langer.

    Rozhodčí: Klíma – Vitner, Vaňkát

    Diváci: 810
    bahis siteleri