Washington – Columbus 1:2 (kon.) | Toronto – New Jersey 6:1 (kon.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (po pr.)
St. Louis – San Jose 4:0 (kon.) | Winnipeg – Colorado 5:2 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:5 (kon.)
Buffalo – Vancouver 4:3 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Chicago 4:0 (kon.) | Dallas – Nashville 4:5 (po pr.)
konec
Winnipeg Jets
5:2 (2:0, 0:0, 3:2)
Colorado Avalanche
Sobota 10.11.2018, 02:05 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:34 Blake WHEELER - 5:2
     
    58:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Hosté sice podnikli útočný výpad, jenže nepřesné zakončení skončilo za brankou. Po pokusu dostat puk na brankoviště sklepl Scheifele na BLAKEA WHEELERA a ten střelou do opuštěné branky upravil na 5:2. Zaznamenál tak svůj vůbec první pětibodový zápas kariéry! Asistence: Mark Scheifele.
    50:43 Patrik LAINE - 4:2
     
    50:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí dnes už podruhé bleskově využili přesilovku a zase vedou o dva góly. Po buly a kratičké rozehře přišla křížná přihrávka na levou stranu a PATRIK LAINE ranou z voleje propálil Varlamova! Asistence: Blake Wheeler, Dustin Byfuglien.
    46:52 Tyson JOST - 3:2
     
    46:52
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Začaly nám padat branky! Po dlouhé přihrávce na modrou útočnou čáru přihrál Kerfoot na střed, kde si sjížděl TYSON JOST a ten střelou z první prostřelil Hellebuycka. Asistence: Alexander Kerfoot. Alexander Kerfoot, Tyson Barrie.
    45:42 Nikolaj EHLERS - 3:1
     
    45:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A tak udeřilo na druhé straně a Winnipeg zase vede o dva góly! Na modré vybojoval puk Wheeler, neukvapil se, počkal na NIKOLAJE EHLERSE, poslal mu přihrávku a ten po přehození na bekhend hravě zakončil do odkryté části branky – 3:1. Asistence: Blake Wheeler.
    42:26 Erik JOHNSON - 2:1
     
    42:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je sníženo a zápas je zase o něco více otevřený. Zadorovova střela od modré se sice ještě neujala, ale Colorado zůstalo v pásmu a od pravého mantinelu si do kruhu sjel ERIK JOHNSON, kličkou se uvolnil a poté svou svižnou střelu pověsil pod horní tyčku. Asistence: Carl Söderberg, Nikita Zadorov.
    13:32 Mark SCHEIFELE - 2:0
     
    13:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky. Domácí se dostali do útočného pásma, puk doputoval na levou stranu, odkud z poměrně ostrého úhlu vystřelil MARK SCHEIFELE a k překvapení všech proklouzla rána za Varlamovova záda. Ten už reagoval příliš pozdě, až když byl puk za brankovou čárou. Asistence: Blake Wheeler, Josh Morrissey.
    10:16 Kyle CONNOR - 1:0
     
    10:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilovka je bleskově využitá! Hned po buly rozjeli domácí akci, puk se u brankoviště odrazil na hůl KYLEA CONNORA a tomu už stačilo zblízka trefit bekhendem Varlamovovu branku. Gólman hostů se na tuto střelu nestačil včas přemístit a puk se zatřepetal v síti – 1:0. Asistence: Mark Scheifele, Blake Wheeler.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 11. Connor (Scheifele, Wheeler), 14. Scheifele (Wheeler, Morrissey), 46. Ehlers (Wheeler), 51. Laine (Wheeler, Byfuglien), 59. Wheeler (Scheifele) – 43. E. Johnson (Söderberg, Zadorov), 47. Jost (Kerfoot, Barrie)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, D. Kulikov – Wheeler (C), Scheifele (A), Ehlers – Perreault, Little, Connor – Laine, Lowry, B. Tanev – Petan, Copp, Roslovic.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – E. Johnson (A), Girard, Barrie, Cole, Nemeth, Zadorov – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – C. Wilson, Kerfoot, Dries – Calvert, Söderberg, G. Bourque – Jost, Kameněv, Daňo.

    Rozhodčí: StLaurent, Anderson – Sericolo, Gawryletz

    Diváci: 15 321
    thejrc.org