Zlínsko – Hulín 1:1 (kon.) | Petřkovice – Líšeň 0:1 (kon.) | D. Benešov – Frýdek-Místek 2:0 (kon.)
Hlučín – Uh. Brod 3:1 (kon.) | Hodonín – Uničov 1:4 (kon.) | Kroměříž – Rýmařov 4:1 (kon.)
Vel. Meziříčí – Vrchovina 1:2 (kon.) | Vyškov – Val. Meziříčí 4:1 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
4:1 (3:0)
SK Jiskra Rýmařov
Sobota 10.11.2018, 14:00 • Fotbalový stadion v Obvodové ulici, Kroměříž (kapacita: 1529 míst) • Moravskoslezská fotbalová liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
    74. SILNÝ - 4:1
     
    74
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Kroměříž měla před malou chvilkou obrovský tlak, když i Kameníka přinutila vyběhnout daleko z branky, i tak však napoprvé ještě branku netrefila, když zasáhl na poslední chvíli rýmařovský bek. Po přehrání míč mimo vápno ale parádní ranou pod břevno skóruje kanonýr JAN SILNÝ. Domácí tak znovu vedou o tři branky.
    65. ONDRUŠKA - 3:1
     
    65
    Rýmařov právě vstřelil branku!
    Máme tady ráznou odpověď! Rýmařov potvrdil svou zlepšenou hru a po dobrém centru přímo na malé vápno se snesl do vzduchu PAVEL ONDRUŠKA, jehož hlavička zamířila přesně do protipohybu Kofroně. Hanáci tak vedou už jen o dvě branky.
    33. HIRSCH - 3:0
     
    33
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Domácí dnes mají skvostný úvod! Po rychlém centru z levé strany se dostal ve skrumáži k dorážce MARTIN HIRSCH, což brankář Kameník už nedokázal zaregistrovat. Hanáci se tak ujímají již tříbrankového vedení!
    9. KOVÁŘ - 2:0
     
    9
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    A máme tady brzy hned druhou branku! Hanáci nyní svého soupeře dokonale zatlačili a po průniku MARIÁNA KOVÁŘE po pravé straně se mohou radovat. Kroměřížský technik si pohrál se dvěma bránícími hráči a ranou na vzdálenější tyč nedal ležícímu Kameníkovi příliš šancí na zákrok.
    2. SILNÝ - 1:0
     
    2
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    A máme tady první branku utkání! Po rychlém centru do šestnáctky se protlačil před Kameníka JAN SILNÝ, který nakonec zvládl svou těžkou situaci a poslal i s přispěním štěstí míč do sítě. Brankář Rýmařova tuto situaci lehce zřejmě podcenil, Kroměříž však ukazuje svou sílu už v úvodních minutách.

    Johan Čáp

    Branky: 2. Silný, 9. Kovář, 33. Hirsch, 74. Silný – 65. Ondruška

    Karty:   58. Matoušek (KRO) – 20. J. Furik (RYM), 60. Ondruška (RYM)


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Kofroň – Šmerda, Hloch, Cupák, Motal (86. Prajza), Hirsch (59. M. Mlýnek), Okleštěk, Silný, Matoušek (C), Kovář (80. V. Mlýnek), Jeleček
    Náhradníci: Floder – M. Mlýnek, Prajza, V. Mlýnek, Krhut

    SK Jiskra Rýmařov: Kameník – Navrátil, J. Furik (C) (49. Harazin), Dydowicz, M. Furik (78. Piroška), Kocúr, György (33. Tilkeridis), Šupák, Ondruška, Hleba, Kolísek
    Náhradníci: Baroš – D. Furik, Piroška, Harazin, Tilkeridis

    Rozhodčí: Denev – Popelák, Fabeš

    Diváci: 197
    thejrc.org