W. Brémy – Mönchengladbach 1:3 (kon.) | Düsseldorf – Hertha 4:1 (kon.) | Freiburg – Mohuč 1:3 (kon.)
Hoffenheim – Augsburg 2:1 (kon.) | Norimberk – Stuttgart 0:2 (kon.) | Dortmund – Bayern 3:2 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
3:2 (0:1)
Bayern Mnichov
Sobota 10.11.2018, 18:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u Bundesligy na počtěnou! (20:34:27)
     
    Bitvě o krále Německa nechybělo vůbec nic! Bayern byl v prvním poločase lepším celkem a Robert Lewandowski otevřel skóre. Na startu druhé poloviny vyrovnal z penalty, kterou sám zařídil, Marco Reus. Robert Lewandowski sice hned vrátil Bayernu vedení, ale tlak Borussie byl nakonec zakončen vyrovnávací trefou, opět se trefil Marco Reus. Následně hrály skvěle oba celky, ale rozhodující trefu vstřelil po krásném pasu Axela Witsela Paco Alcácer. Schwarzgelben berou tři body a mají na svého dnešního soupeře sedmibodový náskok.

    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 4:8.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+5.
     
    90+5
    Robert Lewandowski následně dostal míč z pravé strany na penaltu a patičkou se mu povedlo skórovat. Rozhodčí ale viděli ofsajd, a tak hattrick polského hráče nepřišel!
     
    90+4
    Marwin Hitz centr do šestnáctky zachytával na hranici autu a míč nechtěl upustit. Strhla se menší mela, která je nakonec potrestána kartou pro brankáře Borussie i hráče Bayernu, kterým je Sandro Wagner.
     
    90+3
    Franck Ribéry si následně nabíhal na zadní tyčku, kam dostával centrovaný míč. Ten byl ale dlouhý a francouzský křídelník se do zakončení nakonec nedostal.
     
    90+2
    Bayern se ovšem přes tvrdou obranu Borussie nemůže do ničeho dostat. Franck Ribéry se dostal k míči a během vteřiny jej již neměl. Pokračuje se autem hostů.
     
    90+1
    Mahmoud Dahoud na polovině hřiště obešel jednoho z hostů, aby jej následně fauloval Jérôme Boateng. Borussia bude rozehrávat, nastavuje se pět minutek.
     
    90
    Borussia nyní byla v útoku, kde ji to nejspíše aktuálně nejvíce sedí. Axel Witsel dostal míč a před vápnem se do něj opřel. Ten ale skončil jen vysoko nad brankou Bayernu.
     
    89
    Jadon Sancho zachytil míč při rozehrávce Bayernu, ale brzy o něj přišel a hosté mohli jít do velkého přečíslení. Thomas Delaney ovšem vše zachránil rázným odkopem až k brance Neuera.
     
    88
    Domácí se dostávali do kombinace, ale vše bylo pokaženo poté, co si Dahoud ideálně nezpracoval míč a ten skončil v autu. Manuel Neuer hned rozehrává.
     
    87
    Dan-Axel Zagadou odehrával míč až v autu, a tak hosté rozehrávali rohový kop. Ten se ale nepovedl a hrozila další protiakce domácích, až tak kritická nebyla, ale Niklas Süle tvrdě fauloval Alcácera a vidí žlutou kartu.
     
    86
    Hostům se na levé straně nic nepovedlo vymyslet a vše skončilo opět autem. Łukasz Piszczek bude vhazovat a Borussia se nikam nežene.
     
    84
    Rozehrávka hráčů Bayernu byla napadána a hosté se dopustili chyby a Dortmund vybojoval aut. Signal Iduna Park naprosto šílí a žene svůj celek za šestibodovým náskokem na vrcholu Bundesligy.
     
    83
    Na levé straně se pokoušel něco vymyslet Franck Ribéry, ale jeho kličkovaná mu nevyšla a míč se dostal k rukavicím Hitze. Ten úplně nespěchá, čekají náš poslední minutky druhého poločasu, které bude určitě velice napínavé.
     
    82
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Jacob Bruun Larsen, přichází Thomas Delaney.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Sandro Wagner.
     
    81
    Další velice rychlá akce Borussie byla zakončena centrem Achrafa Hakimího z pravé lajny. Šlo ovšem o střílený centr, který v brance neskončil a odkopávat se bude od branky Bayernu.
     
    80
    Renato Sanches se objevil na pravé straně a nadýchaným centrem hledal spoluhráče v pokutovém území. Jeho pokus ale skončil na zádech Piszczeka, od nějž se míč dostal do autu.
     
    79
    Domácí se dostali opět neskutečně rychle do útoku. Jadon Sancho byl ve vápně a měl několik možností. Nakonec zvolil přihrávku na Alcácera, který byl ovšem v ofsajdu.
     
    78
    Franck Ribéry sám osobně posílal míč do vápna, kde jej na roh odehrál Marco Reus. Standardní situace hostům nic nepřinesla a Sancho se opět hnal do útoku.
     
    77
    Axel Witsel na pravé straně těsně bránil Ribéryho a Gräfe nakonec píská faul a mnichovský celek bude rozehrávat standardní situaci z levé strany, slušná šance.
     
    76
    Domácí jsou v protiútocích naprosto neskuteční. Paco Alcácar se mohl dostat do dalšího úniku, ale přihrávka na jeho osobu nyní nevyšla. U míče je tak Bayern.
     
    75
    Thomas Müller se pokoušel hned po rozehře odpovědět, ale jeho rána z dálky mu nevyšla. Míč skončil pár metrů nad břevnem Hitze a hra bude pokračovat odkopem od branky.
     
    74
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Renato Sanches.
    73. Paco ALCÁCER - 3:2
     
    73
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Wow, naprosto luxusní utkání pokračuje a Borussia obrací utkání! Axel Witsel viděl volného PACA ALCÁCERA a poslal mu přihrávku snad přes polovinu hřiště. Španělský útočník se dostal před Neuera a lobem jej překonal potřetí v utkání!
     
    72
    Snažení Bayernu byla následně zakončena centrem z pravé strany, který posílal defenzivní záložník Javi Martínez. Jeho pokus ale skončil na brance a pokračuje se od branky Borussie.
     
    71
    David Alaba se následně na levé straně dostával do vápna, ale Łukasz Piszczek si svůj prostor pohlídal a rázným odkopem ukončil snažení rakouského beka.
     
    70
    Serge Gnabry na pravé straně chtěl obhodit Hakimího, ale ten nohou zakročil. Míč šel na roh, ale Jacob Bruun Larsen pořádně zasprintoval a míč odehrál do autu.
     
    68
    Domácí nepolevují, naopak pokračují. Jacob Bruun Larsen se na levé straně dostal přes dvojici bránících hráčů, ale míč si moc předkopl a ten skončil v autu.
    67. Marco REUS - 2:2
     
    67
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Nyní se už domácí radují a je opět srovnáno! Na druhou branku Lewandowského odpovídá jeho bývalý spoluhráč MARCO REUS! Domácí střelec dostal centr na začátek vápna, kde se kapitán borec trefil z první na vzdálenější tyčku!
     
    65
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Mats Hummels, přichází Niklas Süle.
     
    64
    Další obrovská šance domácích. Borussia se dostává do otevřené obrany, ale nedaří se jí dávat branky. Hakimí vybojoval míč a na penaltě našel Reuse, který z první přestřelil branku.
     
    63
    Druhý poločas je naprosto neskutečný! Tohle je souboj dvou nejlepších mužstev Německa a jde to vidět naprosto parádně. Uvidíme, zda hra bude v podobném tempu pokračovat.
    62.
     
    62
    Jadon Sancho přesprintoval Hummelse a ve vápně udělal kličku i Neuerovi. Paco Alcácer dostal míč na malé vápno, ale místo střely udělal kličku a přišel skluz! To byla obrovská chyba španělského útočníka.
     
    60
    Následně se hosté dostali do zakončení a Robert Lewandowski zkompletoval hattrick střelou pod břevno. Hostující snajpr byl ovšem v ofsajdu a branka neplatí!
     
    59
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Mario Götze, přichází Paco Alcácer.
    59.
     
    59
    Marco Reus nyní spálil tisíciprocentní šanci na skórování! Německý reprezentant dostal míč na malé vápno, kde překonal Neuera, jehož ale na brankové čáře zastoupil Kimmich!
     
    57
    Domácí kombinují na vlastní polovině v době, kdy se již rozcvičuje nejlepší střelec Paco Alcácer. Ten půjde na hřiště co nevidět, Borussia chce opět vyrovnat.
     
    56
    Pro domácí celek je hned inkasovaná branka velkým zásahem, ale fotbalisté ve žlutých dresech nic nevzdávají a nadále kombinují v blízkosti branky Manuela Neuera.
     
    55
    Jadon Sancho byl tvrdě povalen na zem ve středu hřiště a i hosté vidí první žlutou kartu. Franck Ribéry ji vidí pěkně zblízka a ani moc neprotestuje.
    53. Robert LEWANDOWSKI - 1:2
     
    53
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hosté ale zničehonic odpovídají a znovu vedou, ROBERT LEWANDOWSKI se trefuje podruhé. Joshua Kimmich se zjevil u pravé tyčky na hranici ofsajdu. Šťastně dostal míč do brankoviště, kde zakončoval do prázdné branky polský útočník!
     
    51
    Domácí jsou rázem mnohem aktivnějším a lepším celkem na hřišti. Achraf Hakimí se dostal do vápna a pomohl si s Larsenem, do zakončení se ale ani jeden z hráčů nedostal.
     
    50
    Borussia se ubránila a dostala se do rychlého protiútoku. Mario Götze sice na levé straně nezakončil, ale i tak se dostal s míčem před vápno, kde nyní žlutočerní kombinují.
    49. Marco REUS - 1:1
     
    49
    Dortmund právě vstřelil branku!
    MARCO REUS se jako kapitán zhostil této situace a vůbec se této situace nezalekl. Německý reprezentant zakončil na pravou stranu a na startu druhého poločasu vyrovnává!
     
    48
    Penalta pro Borussii Dortmund! Manuel Neuer šel z branky a pokoušel se Reusovi vzít míč, ale trefil domácího kapitána a bude se kopat pokutový kop!
     
    46
    Dlouhý míč za obranu dostával Robert Lewandowski, který se ovšem nacházel v ofsajdovém postavení, a tak bude hra pokračovat odkopem od branky Hitze.
     
    46
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Julian Weigl, přichází Mahmoud Dahoud.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas vyhlášeného Der Klassiker je u konce, Bayern zatím vede o jednu branku! Hosté diktují hru a jsou aktivnější na míči, Borussia zase spoléhá na protiútoky. Oba celky se dostaly do velkých šancí, zatímco ale Marco Reus neuspěl, Robert Lewandowski hlavou otevřel skóre boje o důležité body. Před námi je ovšem ještě jedna polovina a stát se může cokoliv.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Franck Ribéry následně dostával míč na levou stranu, ale skvěle byl u míče dříve Akanji, jenž si francouzského fotbalistu obešel. Ten je následně fauloval, ale kartě se vyhnul.
     
    45+1
    Domácí celek se hnal směrem dopředu po akci Bayernu, ale nakonec z toho nic nebylo. Rychlonozí hráči se do zakončení nedostali a u míče je opět Bayern.
     
    45
    Hosté kombinují na vlastní polovině v době, kdy se na hodinách ukazuje poslední minuta základní hrací doby prvního poločasu. Nastavovat se budou dvě minutky.
     
    43
    Hra pokračuje ve středu hrací plochy a nedá se říci, kdo je v posledních sekundách aktivnější. Jadon Sancho nyní napadal rozehrávku Bayernu neúspěšně, aut pro Bayern.
     
    42
    V posledních sekundách je to spíše taková nakopávaná. Domácí se snaží hrát aktivně, ale Bayern se moc nikam nežene. Po nákopu hostů hraje BVB od pravé lajny.
     
    40
    Javi Martínez si pár sekund poležel a následně po svých opustil travnatou plochu. Joshua Kimmich sportovně odevzdal míč a Borussia může pokračovat v aktivní kombinaci.
     
    39
    Marco Reus centroval do šestnáctky, kde se ale do zakončení nikdo nedostal. Následné snažení domácího celku bylo ukončeno poté, co v malém vápně zůstal ležet Javi Martínez.
     
    38
    Jadon Sancho hledal jednoho Maria Götzeho, který byl ale po skluzu Hummelse povalen k zemi. Borussia má k dispozici standardní situaci z velice dobré pozice, u míče je Reus.
     
    37
    Bayern byl následně v rozehrávce těsně napadán a jeden z rozehrávajících hráčů nepřihrál ideálně. Míč skončil v autě a kombinace žlutočerných může směle pokračovat.
     
    36
    Manuel Akanji následně zajel zezadu do Lewandowského, který přijal přihrávku a míč hned rozdal. Švýcarský bek je potrestán žlutou kartou a polský ostrostřelec se zvedá pomalu ze hřiště.
     
    35
    Hosté se rychle dostávali po levé straně do otevřené obrany domácího celku. Jeden z hráčů dával míč do vápna, kam si ale nikdo v červeném nenabíhal.
     
    34
    Aktivně se do útoku dostával Marco Reus, jenž u pravé lajny prošel přes trojici hráčů, ale bránící hráči jej již zastavili. Domácí střelec ale míč kontroloval a rozjel kombinaci jinak. Borussia nadále u míče.
     
    33
    Naopak se ke střele dostal na druhý straně Franck Ribéry. K tomu se míč odrazil poměrně šťastně, dlouholetá opora Bayernu nicméně udělala kličku a zakončovala, Marwin Hitz ale skvěle zasáhl!
     
    32
    Leon Goretzka neuspěl proti přesile tří hráčů Borussie u pravé lajny a domácí celek vhazoval. Následně žlutočerní kombinovali, ale do blízkosti branky Neuera se nedostali.
     
    31
    Domácí se dostali po levé straně do hodně rychlé kombinace. Jacob Bruun Larsen se dostal do centru, na zadní tyčce viděl nabíhajícího Sancha, kterému rychle dával míč. Těsně před anglickým hráčem ale zakročil bránící borec Bayernu.
     
    29
    Rozhodčí následně potrestal Juliana Weigla za zákrok, který se stal pár sekund před odkopem do autu. Domácí defenzivní bek inkasuje žlutou kartu.
     
    28
    Bránící hráči Dortmundu byli následně pod tlakem a museli donutit k rozehrávce Marwina Hitze. Ten rychle míč nakopl a ten skončil v autu, Bayern bude vhazovat.
     
    27
    Následně se polský fotbalista dostával opět do šestnáctky, ale nyní se mu už zakončit nepovedlo. Dan-Axel Zagadou jej odstavil tělem a míč odehrál do zámezí.
    26. Robert LEWANDOWSKI - 0:1
     
    26
    Bayern právě vstřelil branku!
    První střelecký pokus hostujícího celku končí brankou a hosté jdou do jednobrankového vedení! Serge Gnabry našel přesným centrem ROBERTA LEWANDOWSKÉHO ve vápně, kde hlavičkou překonal zblízka bezmocného Hitze!
     
    25
    Julian Weigl se pokoušel projít do protiakce, ale byl povalen k zemi. Hra pokračovala a Jadon Sancho postupoval po pravé straně, ale tam se mu zakončit nepovedlo.
     
    24
    V protiakci se zjevil na levé straně Franck Ribéry, jenž se dostával přes obránce a zakončoval střílenou přihrávkou na zadní tyčku. Míč ale v brance neskončil a Hitz nemusel zasahovat.
     
    23
    Domácí celek čeká často na protiakce a jedna z nich mohla nyní vyjít. Hráči ve žlutočerném se dostali do kombinace na hranici vápna, ale tu nakonec přerušila hlava jednoho z hostů.
     
    22
    Leon Goretzka si následně nepočínal ideálně na levé straně. Německý reprezentant a bývalý hráč Schalke centroval od brankové čáry do vápna, ale nakonec je z toho odkop od branky Dortmundu.
     
    21
    Nyní se Bayern dostal do kombinační hry. Robert Lewandowski měl být na konci akce, když dostával míč na levou stranu vápna. Polský útočník ale vracel do středu hřiště, kde byli jen hráči ve žlutém.
     
    20
    Další aktivita mnichovského celku k ničemu nevedla a zakončena byla odpískaným ofsajdem, v němž se nacházel Joshua Kimmich. Pokračuje se tedy odkopem od branky Marwina Hitze.
     
    18
    Serge Gnabry si následně narazil s Lewandowskim a u pravé tyčky se dostával ke střeleckému pokusu. Manuel Akanji ovšem padl do jeho rány a precizním blokem zakročil proti rostoucí šanci Bayernu.
     
    17
    Dlouhé snažení hostujícího celku před vápnem Borussie zakončoval centrem Joshua Kimmich. Ten našel na levé straně vápna Ribéryho, který ale z první zakončoval vedle branky.
     
    15
    Zajímavá akce domácího celku, která ale zakončením nekončí. Jacob Bruun Larsen unikl po levé straně a před vápnem zasekl. Na zadní tyčce hledal Sancha, který se ale k míči nedostal, Neuer šel na zem a zakročil.
     
    14
    Hosté ztratili míč na polovině hřiště, ale ten nakonec skončil v autu a vhazovat bude nejúspěšnější německý tým historie. Bayern vidíme následně kombinovat na vlastní polovině.
     
    12
    Domácímu celku se následně nepovedlo na pravé straně nic vymyslet, Mario Götze centroval, ale míč byl odvrácen. Následně Łukasz Piszczek fauloval a pokračuje se rozehrou Bayernu.
     
    11
    Robert Lewandowski si následně naběhl do vápna a hned po naběhnutí do pokutového území naivně upadl. Německý sudí polského forvarda zvedá, toto pískat dnes nebude.
     
    10
    Obrovskou chybu udělali hosté na polovině hřiště a Marco Reus postupoval na branku společně se dvěma spoluhráči. Na hranici vápna domácí kapitán zakončoval,ale po zemi se mu Neuera překvapit nepovedlo!
     
    9
    Leon Goretzka dostával přihrávku za obranu a pokoušel se na pravé straně něco vymyslet. Achraf Hakimí ovšem celou situaci správně vyhodnotil a míč odehrál do autu.
     
    7
    Aktivní kombinaci domácích zakončoval stopek Manuel Akanji, který hledal přihrávkou na pravou stranu nabíhajícího křídelního obránce Piszczeka. Ten se ale k dlouhé přihrávce nakonec nedostal.
     
    6
    Borussia se poprvé dostala do rychlejší protiakce. Jadon Sancho nedostal ideální přihrávku na pravou stranu, kde se ale k míči i tak dostal. Franck Ribéry fauloval a domácí budou rozehrávat.
     
    5
    David Alaba na konci další akce hostujícího celku. Rakouský obránce přihrával z vápna na penaltu, ale ani tato situace nevyšla a Bayern má k dispozici aut.
     
    4
    V dalším snažení třetího celku Bundesligy byl Franck Ribéry, který utekl po levé straně, aby následně přihrával na přední tyčku. Míč byl ovšem odehrán a bude se kopat další roh.
     
    3
    Borussia se mohla dostat do útoku, ale hra na jeden dotek ovoce nepřinesla. David Alaba centroval do vápna od levé lajny, ale v šestnáctce byli dominantní domácí hráči.
     
    2
    Po první kombinační hře Bayernu se do vápna hnal Robert Lewandowski, kterému se ale zakončit nepovedlo. Dan-Axel Zagadou jej dostoupil a míč odehrál na rohový kop.
     
    1
    Po rozehrávce domácího celku se k míči dostal obránce Dan-Axel Zagadou, jenž byl zahnán pod tlak a podél levé lajny nakopával míč nakonec až do zámezí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Klasicky vyprodaný Signal Iduna Park právě vítá fotbalisty obou celků vášnivým potleskem a křikem. Šlágr podzimu je tady!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Borussia Dortmund: Hitz – Ł. Piszczek, Akanji, Zagadou, Hakimí – Witsel, Weigl – Sancho, Reus, Bruun Larsen – M. Götze.
    Náhradníci: Oelschlägel – Guerreiro, Toprak, Dahoud, Pulisic, Delaney, Alcácer.

    Bayern Mnichov: Neuer – Kimmich, Hummels, J. Boateng, Alaba – Javi Martínez – T. Müller, Goretzka – Gnabry, Lewandowski, Ribéry.
    Náhradníci: Ulreich – Rafinha, Süle, James Rodríguez, Will, Sanches, Wagner..
     
    BAYERN MNICHOV (3.)

    Mnichovské mužstvo nezažívá pod Niko Kovačem úplně nejpovedenější vstup do sezóny. Přecijen po deseti kolech mívá Bayern solidní náskok a většinou všem celkům bodově uniká. Nejúspěšnější celek německého fotbalu v posledních pěti duelech dvakrát prohrál (0:2 v Berlíně a 0:3 doma s Gladbachem). V jednom případě utkání Bayernu skončilo remízou, a to naposledy doma s Freiburgem. Nejlepším střelcem celku je Robert Lewandowski, jenž dal již pět branek.

    Poslední tři ligové duely Bayernu
    Bayern 1:1 Freiburg
    Mohuč 1:2 Bayern
    Wolfsburg 1:3 Bayern
     
    BORUSSIA DORTMUND (1.)

    Borussia Dortmund je po deseti kolech možná překvapivě před svým dlouholetým rivalem z Mnichova. Žlutočerní v ligovém ročníku ani jednou nepadli, získali 24 bodů a vstřelili již třicet branek. Schwarzgelben sedmkrát vyhráli a třikrát jeho utkání skončilo remízou. Naposledy svěřenci švýcarského trenéra vyhráli 1:0 na půdě Wolfsburgu, nejlepším střelcem týmu je Paco Alcácer, jenž dal sedm branek. Hned v závěru je se šesti trefami Marco Reus.

    Poslední tři ligové duely Borussie
    Wolfsburg 0:1 Dortmund
    Dortmund 2:2 Hertha
    Stuttgart 0:4 Dortmund
     
    Krásný den všem fanouškům německého fotbalu u šlágru Bundesligy! V rámci takzvaného Der Klassiker budeme sledovat soupeření první Borussie Dortmund a třetího Bayernu Mnichov. Oba celky dělí čtyři body, a tak budeme sledovat velice důležité střetnutí o důležité body. V Signal Iduna Parku se startuje v 18:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    David Panuška

    Branky: 49. Reus (pen.), 67. Reus (Ł. Piszczek), 73. Alcácer (Witsel) – 26. Lewandowski (Gnabry), 53. Lewandowski (Kimmich)

    Karty:   29. Weigl (DOR), 36. Akanji (DOR), 90+4. Hitz (DOR) – 55. Ribéry (BAY), 87. Süle (BAY), 90+4. Wagner (BAY)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 4:8.
    Borussia Dortmund: Hitz – Ł. Piszczek, Akanji, Zagadou, Hakimí – Witsel, Weigl (46. Dahoud) – Sancho, Reus, Bruun Larsen (82. Delaney) – M. Götze (59. Alcácer).
    Náhradníci: Oelschlägel – Guerreiro, Toprak, Dahoud, Pulisic, Delaney, Alcácer.

    Bayern Mnichov: Neuer – Kimmich, Hummels (65. Süle), J. Boateng, Alaba – Javi Martínez – T. Müller (82. Wagner), Goretzka – Gnabry (74. Sanches), Lewandowski, Ribéry.
    Náhradníci: Ulreich – Rafinha, Süle, James Rodríguez, Sanches, Wagner, Will.
    thejrc.org