Mor. Budějovice – Pelhřimov 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 3:6 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 4:6 (kon.)
Orlová – Kopřivnice 2:3 (po pr.) | Žďár n/S – David Servis 6:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
IHC Králové Písek
Sobota 10.11.2018, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu 16. kola 2. ligy skupiny Jih, v němž se utkají BK Havlíčkův Brod a IHC Písek. Utkání začíná v 17:00.
     
     IHC Písek je přesně v polovině tabulky na čtvrtém místě. Mnohem blíže má však k úplnému dnu. Od posledního David Servisu jej dělí pouhé čtyři body, naopak na třetí Moravské Budějovice ztrácí už deset bodů.

    Jihočeši se aktuálně nenachází v optimálním rozpoložení. Z posledních šesti zápasů vyhráli jen jednou. Po těsném vítězství nad Táborem už nezískali ani bod, jejich série proher se natáhla na tři zápasy.

    Poslední zápasy Písku:

    24.10.2018 David Servis – Písek 8:5
    27.10.2018 Písek – Pelhřimov 1:5
    03.11.2018 Kopřivnice – Písek 3:0

    TOP 3 v produktivitě:

    1. Jan Sýbek – 17 (7+10)
    2. Petr Hučko – 14 (4+10)
    3. Jan Polata – 10 (5+5)
     
     BK Havlíčkův Brod pošilhává z druhé příčky po čele tabulky. Na první Plameny ztrácí dva body. Šest bodů za sebou má Moravské Budějovice, které v posledním kole přišly o osmizápasovou sérii výher.

    Bruslaři uvolnili vedoucí pozici v posledním kole po porážce v Šumperku. Na severní Moravě jim hrozil pořádný debakl, po stíhací jízdě ve třetí třetině ovšem sahali dokonce po vyrovnání. Na body to ale nestačilo.

    Poslední zápasy Bruslařů:

    27.10.2018 Havlíčkův Brod – David Servis 8:3
    31.10.2018 Pelhřimov – Havlíčkův Brod 2:3
    03.11.2018 Šumperk – Havlíčkův Brod 8:6

    TOP 3 v produktivitě:

    1. Luboš Voříšek – 21 (11+10)
    2. Jan Milfait – 19 (7+12)
    3. Miroslav Třetina – 18 (6+12)
     
    Poslední vzájemný zápas:

    03.10.2018 Písek – Havlíčkův Brod 2:3
    Branky a nahrávky: 23. Sýbek (Marcilis), 38. Koupal (Vlček, Bílek) – 11. Voříšek (Milfait, Semrád), 18. Blinka (Šmíd, Milfait), 53. Michálek (D. Vacík, Voříšek).

    IHC Písek: Hauser (Buchta) – Turek, Suda, Hora, Parýzek (C), Červinský, Hanus, Pelant, Bílek – Stauber, Sýbek (A), Rod, Ciboch, Polata (A), Koupal, Marcilis, Strnad, Jabůrek, Pixa, Novák, Vlček

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – T. Semrád, Nepokoj, Kulhánek, Šmíd, Vala, D. Vacík, Kopic – Přidal, Třetina (C), Blinka – Michálek, Voříšek, Milfait (A) – Holenda, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík, Kuchta
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Novák (Marek) – Nepokoj, Semrád, Kulhánek, Vala, Šmíd, Kadeřávek, Horák – Ludvík, Třetina (C), Přidal – Michálek, Milfait (A), Voříšek (A) – Beneš, Kozlík, Chlubna – Blinka, Kuchta

    IHC Písek: Hauser (Kříž) – Turek, Suda, Parýzek (C), Tintěra, Červinský, Bílek, Hanus – Hučko, V. Šuhaj, Sýbek (A), Polata (A), Koupal, Marcilis, Strnad, Matějka, Jabůrek, J. Šuhaj

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Petr Křivohlavý, Martin Klouda.
     
    Zahajovací formace se připravují na úvodní vhazování. Proti sobě se staví Miroslav Třetina s Petrem Hučkem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:55
    S pukem po buly hráli hosté, v útoku ale nic nevymysleli. Naopak domácí se z první útočné akce mohli prosadit. David Vala si sjel do levého kruhu na přihrávku Luboše Voříška, puk ale netrefil ideálně.
     
    01:34
    Puk vylétl mezi střídačky, následnou buly vyhráli domácí. Vojtěch Šmíd přihrávkou přes celé střední pásmo málem poslal Tomáše Chlubnu do úniku, havlíčkobrodský útočník ale přihrávku nezpracoval.
     
    02:40
    Jan Milfait uviděl periferně, že si mezi kruhy sjíždí Petr Kuchta. Přihrávce do dobrého prostoru ale chyběla přesnost, a puk prošel až na modrou čáru na hole havlíčkobrodských obránců.
     
    03:07
    Martin Hauser si připisuje první zákrok. Poradil si se střelou zápěstím, kterou vyslal Miroslav Třetina z pravého kruhu.
     
    03:13
    Bruslaři mají k dispozici první přesilovou hru. Aleš Suda (PIS) je potrestán dvěma minutami za krosček.
     
    04:18
    Písečtí se dvakrát osvobodili dlouhým vyhozením, domácí ale v obou případech okamžitě získali pásmo zpátky. Teď poslali puk do brankoviště, kde v nepřehledné situaci hostující brankář Martin Hauser zalehl puk zády.
     
    04:57
    Domácí přesilovka je u konce. Hosté vyvezli puk až za bránu Čeňka Nováka, kde soupeře podrazil Vojtěch Šmíd (HBR).
     
    05:13
    Aleš Suda opouští trestnou lavici, a Písku tak začíná zkrácená přesilová hra. Bruslaři ovšem začali dlouhým vyhozením přes všechny čáry.
     
    05:42
    David Matějka zavezl kotouč do útočného pásma a jenom jej nahodil na bránu. Čeněk Novák nechal přerušit hru a Jihočeši střídají.
     
    06:01
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají a ujímají se vedení! Střela Martina Parýzka mířila sice mimo, puk se ale odrazil od zadního mantinelu zpátky do prostoru mezi kruhy, odkud JAN SÝBEK pohodlně dorazil puk do odkryté klece! Asistence: Vladimír Hanus, Martin Parýzek.
     
    07:23
    David Michálek zavezl puk do útočné třetiny a po přihrávce Jana Milfaita mohl od modré čáry střílet David Vala. Jeho ránu ale zablokoval hostující obránce.
     
    08:04
    Petr Hučko (PIS) se při napadání v útočném pásmu provinil podrážením, a na dvě minuty tak oslabí svůj celek.
     
    08:31
    Jihočeši začali hru v oslabení úspěšně. Získali kotouč a poslali jej až k Čeňku Novákovi.
     
    09:03
    Písek se znovu dostal ke kotouči a vyvezl jej až do pásma Havlíčkova Brodu, kde dokázal ukousnout několik sekund z trestu Petra Hučka.
     
    09:37
    Bruslaři se vypořádali s aktivním napadání Písku a přešli středním pásmem, na modré čáře je ale zastavil ofsajd.
     
    09:49
    Na druhý pokus se domácí dostali až do pásma soupeře a od modré čáry tvrdě vypálil Martin Nepokoj, Martin Hauser ovšem dokázal zakročit betony.
     
    12:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině je vyrovnáno! David Michálek zavezl puk do útočné třetiny po levém křídle a mířil až za bránu. Před první tyčí ale uvolnil nádhernou bekhendovou přihrávkou VOJTĚCHA ŠMÍDA, který bez přípravy poslal kotouč za záda hostujícího brankáře! Asistence: David Michálek, David Vala.
     
    14:42
    Bruslaři mají herně navrch a nebyli teď daleko od druhé branky. Martin Hauser si ale s pokusem Jana Milfaita z okraje pravého kruhu poradil.
     
    15:21
    Martin Koupal vyrazil dopředu po levé straně. Měl před sebou posledního obránce, přes kterého vyslal jedovatou střelu zápěstím, kterou Čeněk Novák udržel ve výstroji.
     
    15:51
    Patrik Přidal vybojoval za hostující svatyní kotouč, jeho přihrávka na Vojtěcha Šmída ale neprošla. Byl z toho protiútok Písku, střelu Jana Sýbka zastavil Čeněk Novák.
     
    16:32
    Miroslav Třetina dostal přihrávku za obranu, neměl ale dostatečnou rychlost. Přesto dokázal hostující beky udržet na zádech a pokusil se o Forsbergovu kličku, Martin Hauser vyrazil puk levým betonem.
     
    17:07
    Hosté dohráli Jana Milfaita, který se drží někde v oblasti kolene a kulhá na střídačku. Tam se mu okamžitě věnuje lékař.
     
    18:08
    Také Písek dostane druhou výhodu přesilové hry. Patrik Kadeřávek (HBR) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    18:38
    Bruslaři se rychle osvobodili, hned se ale museli soustředit znovu na obranu. Jan Sýbek přihrával přes brankoviště Martinu Parýzkovi, který puk nedokázal zpracovat, jinak by mohl dorážet do odkryté části klece.
     
    19:40
    Od této možnosti Písku se ale Bruslaři brání úspěšně a drží svého soupeře daleko od vlastní brány. Jihočeši znovu zakládají útočnou akci až zpoza své brány.
     
    19:52
    V samotném závěru se písečtí hokejisté usadili v pásmu domácích, Aleš Suda střílel z okraje pravého kruhu. Jeho ránu zápěstím ale zablokoval David Vala, domácí brankář zasahovat nemusel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první třetině mají poziční převahu domácí, Písek ale hrozí z nebezpečných protiútoků. Jihočeši se dokonce dostali do vedení, v přesilové hře otevřel skóre Jan Sýbek. Havlíčkovu Brodu se podařilo vyrovnat, po akci Davida Michálka se prosadil Vojtěch Šmíd. Druhá perioda začne přibližně v 17:47.

    Střely na branku po první třetině: 14 – 12
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Martin Parýzek souběžně s návratem Patrika Kadeřávka na led vypálil od modré čáry, Čeněk Novák jeho nebezpečnou ránu vyrazil betony.
     
    21:24
    Ve druhé lajně, která teď zamkla soupeře v jeho pásmu, se místo Jana Milfaita objevuje Matěj Blinka. Ten tečoval Semrádovu střelu mimo tři tyče.
     
    22:13
    Hosté vyhráli buly v útočném pásmu a Roman Jabůrek okamžitě vystřelil. Jeho přízemní ránu schoval havlíčkobrodský gólman do lapačky.
     
    22:27
    Filip Beneš hledal před brankoviště najíždějícího Davida Kozlíka. Martin Hauser vyjel daleko z brány a nebyl si zcela jistý, kam se kotouč schoval, ale dokázal tím nebezpečnou situaci uhasit.
     
    22:50
    Bruslaři jsou v tlaku. Martin Hauser zlikvidoval střelu, která na něj mířila hned po buly. Další vhazování vyhráli hosté, jenže puk vyhodili jenom na zakázané uvolnění.
     
    23:08
    Martin Hauser (PIS) se nenudí. Tentokrát ale přikryl kotouč mimo brankoviště, za což následuje dvouminutový trest, který odpyká Jan Polata.
     
    25:14
    Bruslaři nesehráli přesilovou hru vůbec špatně a snažili se o častou střelbu, hostující brankář si ovšem i za pomoci blokujících obránců dokázal poradit a stav utkání je stále nerozhodný.
     
    26:24
    Jan Marcilis sebral kotouč ve vlastním pásmu, nabral rychlost a řítil se do útoku, na modré čáře mu ale vypíchl kotouč Tomáš Semrád.
     
    26:40
    Havlíčkobrodští hokejisté se musí bránit ve čtyřech. David Vala (HBR) je potrestán dvěma minutami za podrážení.
     
    27:52
    Čeněk Novák zlikvidoval ránu Martina Parýzka od modré čáry, následně domácí vyvezli puk až do pásma soupeře. Miroslav Třetina (HBR) měl dojem, že se mělo vylučovat, k čemuž si řekl své, a vyfasoval desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    28:55
    S touto početní převahou hosté nenaložili, jak by si asi sami představovali. Havlíčkův Brod se v pohodě ubránil, po návratu Davida Valy na led se hosté navíc provinili zakázaným uvolněním.
     
    29:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři otáčí vývoj utkání a ujímají se vedení! DAVID MICHÁLEK se dostal do úniku. Brankáře poslal naznačením rameny na led a následně po forhendovém blafáku zasunul puk do sítě podél brankářova betonu. Asistence: Matěj Blinka, Vojtěch Šmíd.
     
    29:53
    Písek právě vstřelil branku!
    Z vedení se Havlíčkův Brod neradoval dlouho. Jan Sýbek jel za bránu, odkud poslal přihrávku před brankoviště do protipohybu domácího brankáře, díky čemuž JAN POLATA mohl pohodlně trefit odkrytou část klece a vyrovnat! Asistence: Jan Sýbek, Petr Hučko.
     
    31:52
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek využil chyby Havlíčkova Brodu a dostává se do vedení! Jan Sýbek obral Viktora Horáka o kotouč a z levé strany poslal přihrávku mezi kruhy, odkud se nekompromisní ranou trefil k pravé tyči PETR HUČKO! Asistence: Jan Sýbek.
     
    32:53
    Martin Nepokoj se vytočil zpoza brány a z úhlu prověřil Martina Hausera. Po pokusu o dorážku se odrazil puk do vzduchu, odkud jej rukavicí shrábl Petr Kuchta. Puk skončil v síti, ale gól platit samozřejmě nemůže.
     
    33:15
    Roman Tintěra (PIS) nevybíravě dohrál Tomáše Ludvíka, za což je odměněn trestem na 2 + 10 minut za vražení na hrazení. Menší trest odpyká Vojtěch Šuhaj.
     
    34:29
    Puk se odrazil mezi kruhy ke Kryštofu Kulhánkovi, který vypálil z otočky, Martin Hauser ale dokázal zareagovat a udržel puk ve výstroji.
     
    35:28
    Matěj Blinka zavezl puk do útočného pásma po levé straně a z prostoru kruhu se pokusil vystřelit, hosté ale jeho ránu zablokovali do ochranné sítě.
     
    36:20
    Bruslaři znovu svírali soupeře v jeho pásmu, nakonec se o tlak připravili sami nepřesnou přihrávkou. Těžit z toho mohl Jan Marcilis, jeho rána z pravého kruhu ale mířila mimo.
     
    37:02
    Matěj Blinka přešel modrou čáru tentokrát na pravém křídle, jeho rána byla znovu zblokována. Puk se od plexiskla vrátil zpátky do hry, získali jej hosté.
     
    37:49
    Tomáš Ludvík stál před brankovištěm a dokázal tečovat ránu Tomáše Semráda od modré čáry, puk se ale dorazil vysoko do ochranné sítě.
     
    38:14
    Trocha prostoru se otevřela na levém křídle před Karlem Strnadem, který mířil nad rameno Čeňka Nováka. Domácí brankář se štěstím zasáhl.
     
    38:58
    Matěj Blinka dojel nahozený kotouč v rohu kluziště a hledal před branku najíždějícího Luboše Voříška, ten byl ale pokrytý.
     
    39:05
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté utíkají Havlíčkovu Brodu na rozdíl dvou branek. Jan Polata uvolnil na levém křídle JANA SÝBKA, který se prosadil přesnou ranou nad Novákovu lapačku a připisuje si čtvrtá kanadský bod v utkání! Asistence: Jan Polata.
     
    39:38
    Zmar domácích teď podtrhává faul domácího brankáře. Čeněk Novák (HBR) se provinil podražením, trest odpyká Patrik Přidal.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Bruslaři se díky trefě Davida Michálka ujali vedení, Písek pak ale třemi zásahy v řadě získal výhodu zpět. Postupně se prosadili Jan Polata, Petr Hučko a Jan Sýbek, který měl prsty ve všech gólech Jihočechů. Třetí třetina začne přibližně v 18:37.

    Střely na branku po dvou třetinách: 27 – 21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Domácí nastupují do třetí periody s novým mužem v brankovišti, Čeňka Nováka vystřídal David Marek.
     
    41:12
    Písek se držel v útočném pásmu, nakonec se ale sám vyhnal do středního pásma. Puk se po odrazu od brusle Jana Sýbka dotknul ochranné sítě.
     
    42:04
    Bruslaři jsou již kompletní, ale stále se nemohou dostat k puku. Hosté s ním operují u mantinelu, ke střele se ale nedostávají. David Marek zatím zasahovat nemusel.
     
    42:12
    Za hrubost jsou vzájemně vyloučení Kryštof Kulhánek (HBR) a David Matějka (PIS). Pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    43:27
    Martin Parýzek uvolnil Jana Sýbka, který byl na levém kruhu úplně sám. Měl dostatek času na to, aby si ještě vylepšil pozici a přiblížil se ose hřiště, David Marek ale jeho střelu zastavil betony.
     
    44:13
    Jan Polata zavezl puk do pásma po levém křídle a na kruhu napřáhl ke střele, kterou David Marek bezpečně lapil rukavicí. Oba týmy jsou již kompletní.
     
    44:31
    Písek vyhrál buly v útočném pásmu, kde úspěšně kombinuje. Pokud chtějí domácí pomýšlet na body, potřebují hrát na opačné straně kluziště.
     
    45:29
    Písek se do šancí nedostává, bohatě mu ale stačí, že zdržuje hru v pásmu Havlíčkova Brodu, odkud domácí budou těžko hrozit.
     
    45:55
    Buly v pásmu Jihočechů vyhráli hosté, David Vala ale zachytil jejich vyhození. Z pravého kruhu následně pálil Tomáš Chlubna do betonů Martina Hausera.
     
    46:53
    Filip Beneš vypálil z podobného místa, jako před pár okamžiky Tomáš Chlubna. Ani on se ale neprosadil, puk se po zákroku Marina Hausera odrazil do ochranné sítě.
     
    47:22
    Bruslaři si teď vytvořili tlak, jaký potřebují. Puk už se povaloval na brankové čáře, odkud jej hosté odpálili na zakázané uvolnění, čímž se zachránili od snížení!
     
    47:54
    Nápor Havlíčkova Brodu pokračoval, dokud se o něj domácí sami nepřipravili. Martin Nepokoj nezpracoval na modré čáře těžkou přihrávku, puk je ve středním pásmu.
     
    48:35
    Jenže domácí se za chviličku vrátili před bránu Písku a Martin Hauser musí znovu zasahovat. Stane se devatenáctiletý brankář hrdinou dnešního utkání?
     
    49:09
    Když Písečtí nevědí co s pukem, tak jej jednoduše odpálí na zakázané uvolnění. To jim v tuto chvíli bohatě stačí.
     
    49:24
    Dominik Bílek (PIS) si při bránění Filipa Beneše pomohl držením. Bruslaři tak dostávají výhodu přesilové hry. Využijí ji ke snížení?
     
    49:53
    Jihočeši začali vyhozením přes všechny čáry. Bruslaři se ale rychle usídlili před brankou Písku, Martin Hauser vyrazil ránu Kryštofa Kulhánka pravým betonem.
     
    Dnešní utkání sleduje 592 diváků.
     
    50:46
    Havlíčkobrodští obránci museli zpracovávat nepřesnou přihrávku, čehož využili napadající hráči Písku a vytlačili Bruslaře do středního pásma.
     
    51:41
    Martin Hauser neudržel bekhendový pokus Petra Kuchty v rukavici, za pomoci obránců ovšem nakonec neposedný kotouč zkrotil.
     
    52:08
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté se přibližují senzačnímu vítězství v Havlíčkově Brodě! Martin Koupal nabil mezi kruhy JAKUBU ŠUHAJOVI, který pověsil puk nádhernou ranou nad gólmanovo rameno! Asistence: Martin Koupal, David Matějka.
     
    53:35
    Hosté jsou při chuti. Nebezpečnou situaci před brankovištěm se štěstím zlikvidoval David Marek. Střelu Martina Parýzka od modré čáry o pár chvil později zablokoval havlíčkobrodský obránce.
     
    54:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ztichlou Kotlinou se ozvalo písknutí trenéra Čelanského na odvolání brankáře. Bruslaři v šesti hráčích dotlačili kotouč do sítě, prosadil se TOMÁŠ SEMRÁD! Asistence: David Michálek, Luboš Voříšek.
     
    54:34
    Havlíčkobrodský plán na vyrovnání dostává trhlinu. Matěj Blinka (HBR) je potrestán dvěma minutami za hrubost.
     
    55:05
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté vedou znovu o tři branky! Petr Hučko vyslal v přesilové hře do úniku JANA POLATU, který domácího brankáře zblízka prostřelil! Asistence: Petr Hučko, Martin Parýzek.
     
    55:21
    Bruslaři se usadili v pásmu soupeře a David Marek spěchá na střídačku. Havlíčkův Brod bude hrát znovu s šesti hráči v poli!
     
    56:08
    Tomáš Chlubna nepřesnou ránu Martina Nepokoje tečovat nedokázal. Puk se od zadního hrazení odrazil k Martinu Hauserovi, který raději nechává přerušit hru.
     
    56:31
    Jihočeši vybojovali kotouč a obloučkem ho vyhodili do pásma Havlíčkova Brodu, kam spěchá Tomáš Semrád.
     
    56:54
    Písek se zmocnil kotouče ve středním pásmu, odkud se snažil trefit odkrytou klec Havlíčkova Brodu, puk ale mířil těsně vedle.
     
    57:14
    Po přihrávce rukou se vhazuje ve středním pásmu a David Marek se tak vrací do brankoviště.
     
    57:34
    Domácí byli na buly úspěšnější, usadili se v soupeřově pásmu, a domácí brankář tak znovu sprintuje na střídačku. Bruslaři hrají v šesti!
     
    58:00
    David Vala objel bránu a hledal na levém kruhu Tomáše Chlubnu, k němu si ale sjel hostující obránce a nedovolil mu zakončit.
     
    58:30
    Puk se odrazil mezi kruhy ke Kryštofu Kulhánkovi, ten byl ale v těžkém postavení, Martin Hauser jeho pokus vyrazil do ochranné sítě.
     
    58:40
    Nejprve Patrik Kadeřávek, po něm i Vojtěch Šmíd nahazovali puk do ohně, ten ale v obou případech bez teče propadl až za hostující svatyni.
     
    59:17
    Matěj Blinka (HBR) zamezil soupeři ve středním pásmu poslat puk do prázdné brány, provinil se při tom ale sekáním. David Marek se samozřejmě vrací do brankoviště.
     
    59:53
    Písek kombinoval v útočném pásmu a kontroloval závěr zápasu. Ke střele se odhodlal až sedm sekund před koncem Jan Polata, tomu ale v mezikruží rána nevyšla, puk trefil jenom Tomáše Semráda.
     
    Konec zápasu.
     
    Bruslaři už několikrát předvedli, že umí ve třetích třetinách zápasy otáčet. Dnes jim ale sebral vítr z plachet Jakub Šuhaj, který navýšil náskok Písku. Tomáš Semrád pak ještě vykřesal z pohledu domácích jiskřičku naděje, tu ale brzy uhasil Jan Polata. Jihočeši jsou tak prvním týmem, který v letošní sezoně dobyl Kotlinu. (19:46:15)

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 13. Šmíd (Michálek, Vala), 30. Michálek (Blinka, Šmíd), 55. Semrád (Michálek, Voříšek) – 7. Sýbek (Hanus, Parýzek), 30. Polata (Sýbek, Hučko), 32. Hučko (Sýbek), 40. Sýbek (Polata), 53. J. Šuhaj (Koupal, Matějka), 56. Polata (Hučko, Parýzek)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (41. Marek) – Nepokoj, Semrád, Kulhánek, Vala, Šmíd, Kadeřávek, Horák – Ludvík, Třetina (C), Přidal – Michálek, Milfait (A), Voříšek (A) – Beneš, Kozlík, Chlubna – Blinka, Kuchta
    IHC Králové Písek: Hauser (Kříž) – Turek, Suda, Parýzek (C), Tintěra, Červinský, Bílek, Hanus – Hučko, V. Šuhaj, Sýbek (A), Polata (A), Koupal, Marcilis, Strnad, Matějka, Jabůrek, J. Šuhaj

    Rozhodčí: Jiří Ondráček – Petr Křivohlavý, Martin Klouda

    Diváci: 592
    thejrc.org