Mor. Budějovice – Pelhřimov 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 3:6 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 4:6 (kon.)
Orlová – Kopřivnice 2:3 (po pr.) | Žďár n/S – David Servis 6:3 (kon.)
konec
HK Opava
4:6 (1:3, 1:2, 2:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 10.11.2018, 17:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!

    Zdá se, že je rozhodnuto! Opuštěnou klec Slezanu trefuje ze středního pásma VOJTĚCH BAROŠ. Asistence: Petr Seidler.
     
    54:51
    Opava právě vstřelila branku!

    V Opavě je zaděláno na drama! Herman naznačil střelu, aby posléze před brankou našel úplně osamoceného PETRA CHALUPU, který už měl před sebou prázdnou klec! Asistence: Bohumil Herman, Ondřej Hartmann.
     
    47:13
    Opava právě vstřelila branku!

    Opava snižuje na rozdíl dvou branek a vrací se do zápasu! Slezané ujížděli do přečíslení 2 na 1 a zodpovědnost na sebe vzal GLEB ZELENKOV, který vymetl levou šibenici Slovákovy branky! Asistence: Jakub Hendrych.
     
    34:48
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!

    Bobři si berou třígolové vedení zpět! Opava za svou brankou lacino přišla o puk, který se dostal až k PETRU SEIDLEROVI a ten z bezprostřední blízkosti propálil Daňu. Bez asistence.
     
    32:03
    Opava právě vstřelila branku!

    Slezan snižuje na rozdíl dvou branek! Slezané vybojovali kotouč v útočném pásmu a po přihrávce Bjurklanda se sám před Slovákem zjevil VLASTIMIL MALINA a puk nekompromisně uklidil pod břevno. Asistence: Bogdan Bjurkland, Kryštof Kadula.
     
    27:37
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!

    Hosté už vedou o tři branky! Čisté svědomí nebude mít u gólu domácí brankář, neboť střela STANISLAVA BÁCHORA mu propadla pod jeho betonem. Asistence: Tomáš Andris, Adam Hořanský.
     
    13:44
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!

    A Valmez rázem vede o dvě branky! Nahození Baroše před Daňou tečoval PETR SEIDLER a nedal brankáři Slezanu šanci. Asistence: Vojtěch Baroš, Michal Žák.
     
    12:31
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!

    Bobři se ujímají vedení! Daněk vybojoval kotouč v rohu opavské třetiny a následně našel úplně osamoceného JAKUBA POŘICKÉHO, který přízemní střelou z první propálil Daňu. Asistence: Josef Daněk.
     
    06:58
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!

    Jen několik desítek sekund po ubráněném oslabení Bobři srovnávají! Petr Dvořák našel mezi kruhy úplně volného ROSTISLAVA VAŇKA, který střelou z první prostřeluje Daňu! Asistence: Petr Dvořák, Adam Hořanský.
     
    03:24
    Opava právě vstřelila branku!

    Opava se brzy dostává do vedení! Z pravého kruhu vystřelil rychlou střelu BOGDAN BJURKLAND a kotouč se zastavil až za Slovákem! Asistence: Petr Krejčí.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 4. Bjurkland (Krejčí), 33. Malina (Bjurkland, Kadula), 48. Zelenkov (Hendrych), 55. Chalupa (Hartmann, Herman) – 7. Vaněk (Dvořák, Hořanský), 13. Pořický (Daněk), 14. Seidler (Baroš, Žák), 28. Báchor (Andris, Hořanský), 35. Seidler, 59. Baroš (Seidler)


    HK Opava: Daňa (Lamla) – Fědor, Kažimír, Zouhar, Krejčí, Chalupa (A), Slavík, Vilinskij, Černý (C) – Pělucha, Herman (A), Rousek, Jánošík, Zelenkov, Bjurkland, Štindl, Kadula, Hartmann, Peterka, Malina, Hendrych
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Plšek) – Ostrčil, Hryciow, Baroš, Holiš, Weintritt, Báchor, Váňa – Hořanský, Brunec (C), Dubnický, Vaněk, Pořický, Seidler, Andris, Kuchařík, Dvořák, Daněk (A), Paťava
    ocianews.com