Letňany – Vrchlabí 1:7 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 6:1 (kon.) | Kolín – Jablonec n/N 0:5 (kon.)
Klatovy – Mostečtí Lvi 5:4 (po pr.) | Kobra – Řisuty 4:1 (kon.) | Děčín – Bílina 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
HC Kobra Praha
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Řisuty
Sobota 10.11.2018, 18:00 • ZS HC Kobra Praha • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to odsud z Braníku vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera. (20:06:56)
     
    Je dobojováno! Kobra díky dvěma gólům ve třetí třetině upevnila své vedení a připisuje si velmi důležité tři body, navíc proti svému tabulkovému konkurentovi.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Ještě poslední nádech akce v podání Kobry.
     
    59:17
    S vypětím všech sil brání domácí svůj předbrankový prostor proti agresivním Buldokům. A snaha to byla úspěšná, Kobře se povedlo vyvézt puk mimo ohrožení.
     
    58:50
    Filip Hanták si na modré čáře neobhodil dva řisutské obránce. Přesto se Kobra udržela v útočné třetině.
     
    57:48
    Po krátké anabázi Kobry před brankou Ilašenka se Buldoci opět nadechli k protiútoku. Na opačné straně hrací plochy ale strávili podobné množství času jako Kobra, načež se hra přesunula opět před branku Řisut.
     
    56:55
    Viktor Nestrašil se prosmýkl až do mezikruží. Již si stavěl hokejku na zakončení, když v tu chvíli se před něj sjeli dva obránci Řisut, které již prostřelit nedokázal.
     
    55:52
    Buldoci nakonec dokázali vytlačit svého soupeře z pásma a navíc vyjet na opačný konec kluziště. Kobra se zde pro zmírnění napětí rozhodla pro vyhození kotouče na icing.
     
    54:56
    Kobra pokračuje už víceméně v poklidu v tlaku na branku Řisut. O to usilovněji ale hosté bráni. Nedaří se jim ale zcela uvolnit napětí před Janem Ilašenkem.
     
    51:48
    Kobra právě vstřelila branku!
    Krátce po vyrovnání početních sil stejně dokázali domácí navýšit své vedení! Rychlý průnik zakončil do řisutské branky JAN ŠERGL. Asistence: Jakub Verbík, Viktor Nestrašil.
     
    51:14
    Hosté v plném počtu.
     
    50:57
    Řisutům se povedlo vytlačit Kobru až k Moučkovi. Po delším sehrávání se ovšem Pražané rychle vypálili proti soupeřově brance.
     
    49:44
    Další přesilovku zahájila Kobra v útočném pásmu. V něm se snaží o rozestavení kombinačního čtverce, naráží ale na připravenou obranu Řisut, která nedovolí domácím rychlé pokračování v akci.
     
    49:14
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Michail Potechin – 2 min., podrážení).
     
    48:49
    Domácí v plném počtu.
     
    48:03
    Posléze Kobra přesunula těžiště hry na opačný konec. K zakončení se zde dostal Roman Verbík. Ovšem Ilašenko včas sevřel betony a puk vyrazil.
     
    47:13
    Pražanům se daří držet soupeře daleko od své branky, byť v útočném pásmu. Řisuty tím pádem nemají šanci z rohu vypálit na branku domácích.
     
    46:49
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Lukáš Netolický – 2 min., pozdní dohrání).

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 6. Hlinka (Ryzák), 31. Schejbal (Nestrašil, Hlinka), 46. Kysela (Hanták, Ryzák), 52. Šergl (J.Verbík, Nestrašil) – 36. Náprstek (Hampl, Vyskočil)


    HC Kobra Praha: Mouček (Novák) . Skočovský, Semrád, Kasík, Schejbal, Verbík J., Verbík R. (A), Ryzák – Mucha, Netolický, Šeba, Kysela, Hanták, Nestrašil, Šergl, Šteiner (C), Slabý, Šmerha, Šťastný, Hlinka.
    HC Řisuty: Ilašenko (Matuna) – Kučera, Chládek, Potechin, Dostál, Kolařík, Šíma, Libovický – Kos (C), Patyk, Urbanec, Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Náprstek, Hampl, Kučera, Rod (A).

    Rozhodčí: Horáček – Krátký, Svoboda
    thejrc.org