Boston – Toronto 5:1 (kon.) | Montreal – Vegas 5:4 (kon.) | Tampa – Ottawa 4:6 (kon.)
Pittsburgh – Arizona 4:0 (kon.) | Columbus – NY Rangers 4:5 (2:3 po s.n.) | Florida – NY Islanders 4:2 (kon.)
Carolina – Detroit 3:4 (0:1 po s.n.) | Los Angeles – Calgary 0:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 2:3 (kon.)
Florida – Ottawa 5:1 (kon.) | Washington – Arizona 1:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
5:1 (0:1, 5:0, 0:0)
Ottawa Senators
Neděle 11.11.2018, 23:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:13 Frank VATRANO - 5:1
     
    38:13
    Florida právě vstřelila branku!
    Muka pro hráče Senators ve druhé části pokračují. V rychlé protiakci Huberdeau přenechal puk FRANKU VATRANOVI, který svou střelou procedil kotouč mezi ramenem McKenny a puk pomalu doklouzal do branky Ottawy. Asistence: Jonathan Huberdeau a Bogdan Kiselevič.
    36:03 Troy BROUWER - 4:1
     
    36:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Brankový účet domácích se rozrůstá o další příspěvek. Sceviour zpoza branky poslal puk na hranici brankoviště, kde jej nabral čepelí TROY BROUWER, čímž přizvedl kotouč přesně pod horní tyč. Asistence: Colton Sceviour a Juho Lammikko.
    34:57 Aleksander BARKOV - 3:1
     
    34:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Blíže k vítězství jsou Panthers. Do úniku se dostal kapitán ALEKSANDER BARKOV, který svižnou střelou poslal puk na bližší levou tyč. McKenna šel fotbalovým zákrokem k zemi příliš brzy. Asistence: Bogdan Kiselevič a Mike Hoffman.
    26:01 Jonathan HUBERDEAU - 2:1
     
    26:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru rychle využívají a jdou do vedení. Yandle přihrávkou vyzval ke střele JONATHANA HUBERDEAUA, který po zpracování poslal puk skrz bránícího hráče přímo do branky. Asistence: Keith Yandle a Vincent Trocheck.
    23:05 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    23:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Po pokračování v útočné akci domácí přeci jen vyrovnávají! Hoffman z levé strany přihrál mezi kruhy, odkud ALEKSANDER BARKOV tentokrát pálil přesně do levé spojnice. Asistence: Mike Hoffman a Jevgenij Dadonov.
    18:35 Ryan DZINGEL - 0:1
     
    18:35
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru domácí využívají a jdou do vedení. Tierney od pravého hrazení našel na ose hřiště volného RYANA DZINGELA, který po zpracování vyslal prudký kotouč k pravé tyči. Asistence: Chris Tierney a Maxime Lajoie.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 24. Barkov (Hoffman, Dadonov), 27. Huberdeau (Yandle, Trocheck), 35. Barkov (Kiselevič, Hoffman), 37. Brouwer (Sceviour, Lammikko), 39. Vatrano (Huberdeau, Kiselevič) – 19. Dzingel (Tierney, Lajoie)


    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Matheson, Ekblad, Yandle, Petrovic, Kiselevič, Weegar – Dadonov, Barkov, Hoffman – Huberdeau, Vatrano, Trocheck – Malgin, McCann, Bjugstad – Sceviour, Lammikko, Brouwer.
    Ottawa Senators: McKenna (C. Anderson) – Chabot, DeMelo, Lajoie, Ceci, Borowiecki, Jaroš – B. Tkachuk, White, Mark Stone – Bødker, Tierney, B. Ryan – Pääjärvi, Duchene, Dzingel – Pyatt, M. McCormick, N. Paul.
    thejrc.org