Motor ČB – Kadaň 5:0 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:4 (1:2 po s.n.)
Přerov – Kladno 3:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 12.11.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:42 Martin NOVÁK - 5:0
     
    57:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A v hostující kleci se třepotá i pátá trefa! MARTIN NOVÁK si vybojoval slibnou šanci, z níž se následně také nezmýlil. Povedenou akci tak zakončil, jak nejlépe mohl – gólem. Bez asistence.
    55:59 Ondřej VACULÍK - 4:0
     
    55:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu i čtvrtou branku v hostující síti. Kadaň bude po bodovém zisku dnes sahat už jen velmi těžko. ONDŘEJ VACULÍK jel s kotoučem na levém kruhu, odkud zacílil za brankovou čáru naprosto přesně! Českobudějovický útočník si tak připsal premiérovou trefu v motoráckém dresu. Asistence: Pavel Pýcha, Žiga Pavlin.
    50:19 Jiří ŠIMÁNEK - 3:0
     
    50:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V kadaňské síti se již třepotá třetí trefa! JIŘÍ ŠIMÁNEK se dostal ke kotouči před brankou. Následně jej nadvakrát dokázal usměrnit až za brankovou čáru. Asistence: Jakub Babka, Milan Dančišin.
    28:34 David GILBERT - 2:0
     
    28:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí se radují z druhé trefy, nyní mohou hrát o něco klidněji! Zdeněk Kutlák našel přesnou přihrávkou DAVIDA GILBERTA, který po přesné asistence přidává v dnešním utkání i branku! Asistence: Zdeněk Kutlák, Martin Novák.
    25:39 Karel PLÁŠIL - 1:0
     
    25:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen se domácí příznivci dočkali prvního gólu! David Gilbert poslal ideální přihrávku přímo před branku, kde stál pohotový KAREL PLÁŠIL, jenž se se svou střelou nezmýlil! Asistence: David Gilbet, Lukáš Endál.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 26. Plášil (Gilbert, Endál), 29. Gilbert (Kutlák, M. Novák), 51. Šimánek (Babka, Dančišin), 56. Vaculík (Pýcha, Pavlin), 58. M. Novák


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Kutlák, Fillman, Pavlin, Pýcha, Vydarený, Plášil, Prospal ml., Kachyňa – M. Novák, Gilbert, Endál – Šimánek, Dančišin, Babka – R. Přikryl, Bradley, Z. Doležal – Doktor, Vaculík.
    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Kuchař) – Trefný, Novák, J. Holý, Seemann, Popela, Blaha – Klíma, Kůs, Maršoun – Šulek, Šťovíček, Chlouba – Rezek, Helt, J. Müller – Wágner, Rindoš, Homer.

    Rozhodčí: Doležal, Jechoutek – Votrubec, Ševic
    thejrc.org