Motor ČB – Kadaň 5:0 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 3:4 (1:2 po s.n.)
Přerov – Kladno 3:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 2:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Rytíři Kladno
Pondělí 12.11.2018, 18:00 • MEO Aréna, Přerov. • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:12 Daniel KRUŽÍK - 3:2
     
    55:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pěknou a vydařenou kombinaci sehráli Kladenští v přesilové hře. Z levé strany šel puk na DANIELA KRUŽÍKA, který obstřelil hlouček těl před Kloučkem i Kloučka samotného a snižuje na rozdíl jediné branky.
    Asistence: Linus Svedlund, Tomáš Vildumetz.
    50:48 Ondřej KOPTA - 3:1
     
    50:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ KOPTA využívá přerovskou přesilovku, když se nenechal odradit u pravé tyče a po nahrávce od Šimona Kratochvila z trochu ostrého úhlu dostal kotouč za Brízgalova záda.
    Asistence: Šimon Kratochvil.
    33:24 Martin KEHAR - 2:1
     
    33:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Do konce přerovského oslabení zbývala sekunda, když Rytíři snižují. Křížný pas z pravé strany od Kružíka si zpracoval na straně levé MARTIN KEHAR a švihem vypálil přesně pod horní tyčku mimo dosah Kloučka.
    Asistence: Daniel Kružík, Linus Svedlund.
    17:14 Roman PŠURNÝ - 2:0
     
    17:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nádhernou kombinaci teď sehráli Zubři, konkrétně jejich druhý útok. Procházka našel Sikoru, který si u pravé tyče všiml ještě volného ROMANA PŠURNÉHO a posunul kotouč na něj. Nejproduktinější Přerovan pak z prostoru u levé tyče zakončoval do odkryté části klece, kam se už gólman nestačil přesunout.
    Asistence: Marek Sikora, Milan Procházka.
    03:39 Tomáš DOLEŽAL - 1:0
     
    03:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovský kapitán nakonec vyhrál souboj se dvěma soupeři u zadního hrazení a u bližší pravé tyče oslovil Moučku. Ten ještě Brízgalu nepřekonal, ovšem kotouč se odrazil lehce doleva na TOMÁŠE DOLEŽALA, který ho zblízka uklidil do sítě.
    Asistence: Jaroslav Moučka, Tomáš Sýkora.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 4. T. Doležal (Moučka, T. Sýkora), 18. Pšurný (Sikora, Milan Procházka), 51. Kopta (Š. Kratochvíl) – 34. Kehar (Kružík, Svedlund), 56. Kružík (Svedlund, Vildumetz)


    HC ZUBR Přerov: Klouček (Klimeš) – Čáp, Pala (A), Ferenc, Zbořil, R. Černý, Malina, Padrnos – T. Doležal, T. Sýkora (C), Moučka – Milan Procházka (A), Pšurný, Sikora – Kopta, M. Kratochvíl, Š. Kratochvíl – Zmeškal, Navrátil, Mašín.
    Rytíři Kladno: Brízgala (Stahl) – Zajíc, Nash, Zelingr, P. Hořava (C), Veber, Kehar – Zikmund, Kubík, Jelínek – Vildumetz, T. Kaut, Kružík – Š. Bláha, Machač (A), Svedlund – O. Bláha, Filip, Hajný.

    Rozhodčí: Dědek, Barek – Lukš, Novák

    Diváci: 2542
    ocianews.com